- Konu Sahibi Morrmeneksee
1 tane daha aldım bir ablam okucak İnşallah Kalan 10
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa halandanda ablandanda Allah razı olsun halanın ellerınden opuyorumm ılet ıkısınede canımın ıcı1 tane daha aldım Halacigim okuyacak inşallah![]()
Canım ablanada cok tesekkur ettıgımi soyle.. Hep duamda oda.. ALLAH gönlümüze göre versin inşallah1 tane de ablam okudu Allah kabul etsinYazarhanim
Allah razı olsun sende hep dualarımızdasın inşallah en kısa zamanda kalbin ferahlarCanım ablanada cok tesekkur ettıgımi soyle.. Hep duamda oda.. ALLAH gönlümüze göre versin inşallah![]()
3 tane ben aldım kalan 5
Kızlar cokk tesekkur ederım Allah razı olsun sizden.. Valla rahman süresinden mi bilmiyorum yada okuduğum bır slaavat var o mu anlamadım ama rahatladım eskısı gıbı cok sukur ya,2 tane daha okuyayım bugün kalan 3
Allah razı olsun cnmYeni gördüm Rabbim ferahlık versin inşallah
1 tane de ben alıyorum rahman suresi
kalan 2
Pıhtılaşma olabilir sebep olarak. O testi yaptırdın mıMrh kızlar size bir şey danışmak istiyorum ben 2 kez gebe kaldım. Her iki gebelik boş gebelik dediler ve kürtajla sonlandı boş gebelik olmaması için önerebileceğiniz ya da yapmam gereken ne var size danışmak istedim![]()
2 tane daha alındı bitti kızlarYeni gördüm Rabbim ferahlık versin inşallah
1 tane de ben alıyorum rahman suresi
kalan 2