Evleneli 1.5 ay oldu, toplam 3 yıllıkta ilişkimiz var. Eşimle nişan atıp 7 ay somra barışıp evlendik. Nişanıda annesi yüzünden attık annesi sürekli eşimi doldururdu birde akıllı bir kadın olduğu için alttan alta dolduruyordu, benide aşırı kıskanıyor daha doğrusu oğlunu benden kıskanan biri, nişanlıyken annen seni dolduruyor bak yeter artık dedim annesi duymuş bana bitti bu iş, oğluma bir daha yazma gibi şeyler yazdı eşimde nişan attı 10 gün sonra geldi özüe diledi falan ama nafile çeyizler çoktan gitmişti (bu arada yeni öğrendim annesinede nişan atınca barışmak için o yazdı bana demiş) neyse ben bunu 7 ay affetmedim sonra aklıma acıyım affedip evlendim ama altlı üstlü değilde uzak oturucaz diye şart koştum istemeye istemeye kabul etti uzak dediğimde 10 dk neyse evlendik balayında herşey iyiydi şehre bir döndük aramızda soğukluk başladı sürekli bir huzursuzluk vs. Bu süreçte de evlendik evleneli ben annesine annesi bana iyi davranıyor sorun benden çıkmasın kafası var ikimizde de, haftanında 3 4 günü onlardayız geçen gün anneme gidelim dedi hayır dedim hep oradayız gitmeyelim inatlaşıp tartıştık beni babamın evine bıraktı ben yazdım işte gel beni al babam yazıyor sorun ne vs.. Ertesi gün geldi babam arayınca aldı. Bir öğrendim ki benim yazdığım gel beni al mesajlarını da babamın yazdıklarını da annesine yollamış.. Zaten nişanda bir sıkıntı yaşadık ilişki boyunca hrp annesinden yaşadık herşeyi annesine anlatmasından dolayı kaö kere tartıştık 7 ay ayrı kaldık söz verip yeminler edip evlenmemize rağmen üstüne gidip annesine karısının ona yazdığı mesajları atmış... Atmadım babanınkilrri attım sadece diye yalan söyledi tartıştık aldı yastık yorganını ayrı ofaya gitti... Napıcam bilmiyorum bıktım 2 güne bir ağlamaktan.. Bana yardım edin lütfen. Bunları yaşayan var mı