- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
- Konu Sahibi Kirginmelek
-
Ne yiyip içtiğim sizi ilgilendirmez .Insanlar dertlerini paylaşıp rahatlamak için konu açıyorlar ,hakaret duymak için değil .Ayrica adam karaktersiz zaten onu savunduğum yok.Ben kimseye boşan ya da boşanma demiyorum bu onun verebileceği bir karar.O kadar kötülük yapmış adam ben yaptıklarının karşılıksız kalmaması gerektiğini söylüyorum .Kafasına göre dövebildiği, canı istediğinde küfür edip kovabildiği biriyle yaşamak ceza mı yani adama? Aksine, "ne güzel stres atıyorum" diyordur.
Eşini döven, kovan adam evliyken koluna birini takamayacak sanki. Sadakat yeminine çok bağlıdır eminim. Tek kötü huyu dayağı işte.
Ne yiyip içiyorsunuz anlamak gerçekten güç.
3 konunuza da baktım...6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Ulan kız canını kurtaracak potansiyel bir katilden sen gülistan paçavra gibi at saçma konuşuyorsun..Bazı arkadaşlar boşandan başka kelime bilmiyorlar galiba .Boşanınca her şey güllük gülüstanlık olmayacak .Ayrıca boşanırsa bile iyice bi süründürmek lazım .Yok öyle elin kızını al sonra paçavra gibi at!
Haddini bil.Ulan kız canını kurtaracak potansiyel bir katilden sen gülistan paçavra gibi at saçma konuşuyorsun..
Bilmiyorum kendime de kızıyorum bu kadr öfke kontrolü olmayan biriyle ne işim vr diyorm ancak iyi zamanları düşünüyorum sanırım
Haz bilmeyecek kötü birşey söylenmesi sana...asıl sen birşeyler söylerken düşün öyle şöyle.. yazdığım mesaj konu sahibiyle alakali.Haddini bil.
Aileniz yuzunden mi size boyle acabaBen 6 yıl ailemden ayrı bi şehirde yalnız yaşadım işimden dolayı. Ailem şöyle hatalı oldu onlar da eşimi dövdü herkesin içinde en büyük kini o yüzden
Bi kaç esyamı alıp öğretmenevine geldim ev bakıyorum aynı zmanda. Ne demişsiniz anlamadımKonu sahibi ayrılmayacak hanımlar parmaklarınızı yormayın. O kadar düğün masrafı boşa gitmesin şimdi, zaten kimse evliliğinde mutlu değil, kocadır döver de sever de
Bi kaç esyamı alıp öğretmenevine geldim ev bakıyorum aynı zmanda. Ne demişsiniz anlamadımKonu sahibi ayrılmayacak hanımlar parmaklarınızı yormayın. O kadar düğün masrafı boşa gitmesin şimdi, zaten kimse evliliğinde mutlu değil, kocadır döver de sever de
Basimiza ne geliyorsa elalem ne der kafasi yüzünden geliyor zaten. Birakin su elalemi kocan seni öldürdügü zaman da elalem arkandan konusacaklar. Sunu unutmayin ki milletin agzi torba degil ki büzelim. Yani elalem hic bir zaman susmayacak. Zira olan sizin hayatiniza olacakBir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?