- 19 Aralık 2019
- 67
- -4
- 3
- 34
- Konu Sahibi Kirginmelek
-
Bir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafasıo kadar sey olmus en onemlisi darp etmis neden döndünüz ki ?
Ailen şunu yaptı deyip küfür mü ediyor? Senin yaptığın daha büyük şeylerdi deyip kendinizi savunsanız? Sizi darp eden Bi adamla neden evli kalıyorsunuz ki? Bence çocuk olmadan önce size tüm bunları yapan adamla evli kalıp kalmamaya karar vermelisiniz Allah yardımcınız olsun inşallahancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Sizin bir aylık emeğiniz var. Bir de ailenizi düşünün. Onca yıl emek verip büyüttükleri evlatlarını kocası(!) dövüyor.Bir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Bir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Bo6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Bilmiyorum kendime de kızıyorum bu kadr öfke kontrolü olmayan biriyle ne işim vr diyorm ancak iyi zamanları düşünüyorum sanırımAilen şunu yaptı deyip küfür mü ediyor? Senin yaptığın daha büyük şeylerdi deyip kendinizi savunsanız? Sizi darp eden Bi adamla neden evli kalıyorsunuz ki? Bence çocuk olmadan önce size tüm bunları yapan adamla evli kalıp kalmamaya karar vermelisiniz Allah yardımcınız olsun inşallah
emek var elalem ne der diye iskence cekiyorsunuzBir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Çalışan birisin ve bunlara katlanıyorsun bu dünyaya ondan eziyet çekmek için mi geldin Allah aşkına ya gerçekten en ufak şeyde evden kovması ne demek gidin evden boşanma davasını acıp kendınıze bir ev tutun doğuyu batıyı bırakın ya şiddet var arada ailende mahkemelik olmuş ailen arkanda ne güzel bu fırsata sahip olmayan bir sürü kadın var biraz cesaretli ol 6 aylık mış cocuk olmadan ayrıl ilerde çok mutlu olacan birisi ckar illaki karşındaBir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Haklısıneh artık öldüresiye döverse ve hatta öldürürse de elalem ne der kaygısından tamamen kurtulmuş olursunuz.
fırsatın varken, kendi gelirin, arkanda ailen varken hala ne yapmalıyım diye de sormamalısın bence..
Evwt annem çok üzülüyorSizin bir aylık emeğiniz var. Bir de ailenizi düşünün. Onca yıl emek verip büyüttükleri evlatlarını kocası(!) dövüyor.
Çok haklısınız herşeyi dört dörtlük yapmaya çalısan mükemmeliyetçi biri olmam nedeniyle de bitiremiyorumElin oğlundan dayak yemeye gelmedik dünyaya dersin o cahil elaleme
Allah ım korusun sürekli dua ediyorum ileride her türlü pişman olmamak adına bekliyorm ama yeter sanırımYıllar geçip gittiğinde “keşke baştan boşansaymışım” diyeceksiniz. Bu yorumum da dursun burada, ileride açıp bakar bol bol hayıflanırsınız.
Siz olsanız ne tepki verirsiniz?Evwt annem çok üzülüyor
Hayır su an karar aşamasındayım zatenBir ömürle kıyaslayınca,bir aylık emek devede kulak kalır.Kendinize bunu yapmayın. Ailenize de yapmayın.
Bebek de yapmayın. Lütfen ama lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?