Eşim hayatımı maf etti

O çocuğun kaderinde doğmak yoktu ki olay böyle gelismis.su aile ortamında o çocugun başına neler gelirdi bilemiyorum artık. Siz daha kendinizi koruyamiyorsunuz ki cocugunuza kötü muamele etse ne yapacaksınız
Çocuklara asla kötü davranmaz kediye köpeğe insanlarla derdi benle derdi asla ona şuana kadar birşey yapmadım sustum diye bu haldeyim

Bişey sorcam sizin şimdi bizden beklentiniz nedir? Ne diyelim? Kocanıza ve ailesine vay vicdansızlar bunu nasıl yapmışlar diyelim içiniz mi soğusun?

Bir şey daha soracağım telefonunuz yoksa bu siteyi nerden biliyor ve buraya nasıl yazıyorsunuz? Bu yazdıklarınızı okumayacak mı?

Biz şuan zaten barıştık 7 aydır birlikteyiz daha kötü oldu akıl istiyorum ne yapmam lazım değişirmi ne yapmalıyım

Biz şuan zaten barıştık 7 aydır birlikteyiz daha kötü oldu akıl istiyorum ne yapmam lazım değişirmi ne yapmalıyım
Yoo değişmez.
Mesajımı düzenledim belki görmediniz. Telefonunuz yoksa bu siteyi nerden biliyorsunuz ve nasıl girip yazıyorsunuz? Yazdıklarınızı üyeliğiniz görecek kocanız?

Allah akıl fikir size tez vakitte. Sonra diyorlar sert yazmayın bilmem ne! Kendi kendine bile bile bunları yapana ne diyelim peki?
İnsan ne ederse kendine eder.

Son düzenleme:
Bilgisayardan yazdım o gelmeden çıkış yapicam eskiden beri biliyorum

Konun sınırları aşan derecede aptallık içeriyor.

Öyle yapacam zaten başaracağım yeniden başlayacağım birileri bana bunlari söylemesini istiyordum ben hatalarımdan ders aldım acı bir şekilde artık ayağa kalkmam lazım teşekkür ederim
Sen bunu 9 şubatta yazmışsın. Gitmiş barışmışsın bacım şimdi biz sana nasıl inanalım?

Abi seni evlenmeden kuzeniyle boynuzlayan docen soven bir adamdan ne beklentin vardi tam olarak.

Akıl sağlığınızdan şüphe ediyorum bu kadar erkeksiz yapamamanin başka açıklaması yok.

Akıl istemeye geldiğiniz için diyorum. O adam değişmez ailesi değişmez siz değişin ve gidin. Boşan boşan boşan boşan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…