Eşim hayatımı maf etti

Aynen böyle devam edinn o her seferinde ağzınıza s...sın Sizde hep affedin

Eğer bu yazdıklarınız gerçekse babanızın evine dönüp bebeğinizi aldırmışsınız nasıl olurda bu adama geri dönersiniz, çile çekmek dayak yemekten zevkmi alıyorsunuz, hayalinizde köle olmak falan mı vardı,psikolejinizi çözemedim ben sizin bide diyorsun bebek yedi aylıktı yedi aylık bebek nasıl alınır sanırım yedi haftalık diyecektin öfff başım ağrıdı çözemedim ben bu konuyu

Bunlari duymaniza ragmen hala nasil seviyorum diyebiliyorsunuz?
Hic mi gururunuz, onurunuz, kendinize sayginiz yok?

Tüm yorumları okuyorum. Siz tam olarak ne istiyorsunuz yani burda ki insanlar size o adam mükemmel bırakma mi diyecek sanıyorsunuz. Adam odun kalas Bayrak tutanı hemde. Dönün babanızın evine. Kim ne derse desin. Eşinize iyi olmamışsiniz da bilmem ne de. Çocuk musunuz bu sözlere inanıp orda duruyorsunuz hala. Kendinize gelin canınız bu kadar kıymetsiz mi ya. Bir pislige harcayacak kadar kıymetsiz mi. Aileniz yapsa bunu her gün sizi dövüp sokağa atsa ortalığı ayağa kaldırirdiniz. Ama bu seref yoksunu adam ve ailesi yapınca size bir kıymetli geliyor sanırım. Bosanin. Ve buraya da evet haklısınız boşanacagim yazın. İnsanları yapmayacaginiz birşey için meşgul etmeyin

Yarısına kadar ancak okuyabildim.
Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz.
Bir de böyle bir adamdan matahmış gibi cocuk yapmışsınız.

Boşanmak da bir seçenek ya hani neden düşünmüyorsunuz ?

Bu nasıl bir hayat ya, canınızın hiç mi kıymeti yok, ne yüksek bir acı eşiğidir bu, çok şaşırıyorum.

Biz küsmüştük o sırada sadece mesajlastik aldatma sayılmaz sadece mesajlastik o İstanbul'da dedi durdu kız şuan evleniyor beni onun düğününe götürmeye zorluyor

Biz küsmüştük o sırada sadece mesajlastik aldatma sayılmaz sadece mesajlastik o İstanbul'da dedi durdu kız şuan evleniyor beni onun düğününe götürmeye zorluyor
Gidiverin canım ne olacak, daha beter neler yapmış ama hala yanındasınız. Altı üstü mesajlaştığı kadının düğününe gideceksiniz, bu da dert mi yaşattıklarının yanında.

aynen bende bunu hiç anlamıyorum evdeyken anne babalarına kök söktüren kavgalar çıkartan evden kaçan kızların çoğu kocalarına kaynanalarına köpek oluyorlar. kadınlar kulubü böyle konularla dolu. Anne babası vermemiş diye evden kaçmış onu doğuran bu yaşa getiren insanları yok saymış kocasından kaynanasından dayak yiyor boşan diyoruz yok yapamam diyor. Valla sinirlerim hopluyor böyle konuları görünce evlenince beyinleri küçülüyor galiba

Dayaklari ne olacak?

Eskiden mal mülk icin kuzenler evlendirmis. Dayım ve yengem, annene ve dedem hep kuzen. Ama artık günümüzde kuzen kuzen ilişki bana yanlış geliyor. Adam kuzeni ile yatmış. Siz nasil olsa bu Hint kumaşını bırakmasınız. Sıkı sıkı tutun sakın başkası kapmasın. Ama bu, yarın cocukda döver. Lütfen hemen çocuk yapmayın.

yani dönüp dönüp okudum yok mantığım almadı
siz resmen mısıra köle gitmişsiniz
nedir bunca şeye rağmen geri dönme isteği
yani adamda her türlü pislik kötülük var
kendinize bunu yapmayın gerçekten aşk maşk kalmaz bu adamın ve ailesinin yanında
bi kendinize gelin dünyada tek erkek kalmış gibi.

Dillere destan bir evlilik ve bebekle taçlanmış

Beyin zaten küçük ki ailesine kök söktürüyor sonra böyle mantıksız davranıyorlar. Elle tutulur hiçbir şey yok. Adamın bir tarafı altından heralde başka açıklaması olamaz onunla kalmasının.

sakın boşanmayın, yoksa ikiniz de başkalarıyla evlenir onların da hayatını yakarsınız. siz ikiniz bence uyumlusunuz, evliliğinize devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…