- 18 Ağustos 2016
- 4.842
- 19.935
Hoşgeldin aramıza :) daha bunun lojman kategorisi var. Önceden uyarayım siz hiç girmeyin yoksa sizi çok üzerlerBen yurtdışında doğdum ve turkiyeye taşındım evlenip şimdi eşimde böyle söyleyince sanki adapte olamıyormuşum gibi hissettim arkadaşımda yok hiç.eşimin baya arkadaşı hiç sormaması bile utandırdı eşime karşı beni
Nolur bu kalıbı kullanmayın.. Kulaklarımda yankılanan sesten konuya odaklanamıyorum :))))Sevse ne olur sevmese ne olur,istek atsa ne olur atmasa ne olur..
hayatı boyle yasamak cok zor degil mi? Sormak zorunda mı kadın aklına gelmemiştir belki. Eşiniz de gazlamış sizi. Ben böyle bir düşünceye kapılsam eşim saçma sapan şeylere takılıyorsun der sizinki iyice bu konuya kafa yordurmuş. Sevmemişse sevmemiş ya da her neyse hayatınızda cok onemli biri mi? Boyle yaşanmaz yani bu kadar takmayın kafayaMerhaba bugün eşimle konuşurken birşey takıldı kafama.Bundan 7 ay önce eşim polis arkadaşını evimize yemekli iftar yemeğine davet etti daha doğrusu polis arkadaşı bizi davet etmişti eşim ilk önce siz gelin sonra biz geliriz demişti hem eşlerimiz de tanışsın demişler biz hanımlar tanışmıyorduk çünkü.Benim yurtdışına çıkmam gerekti döndüğümde bizi davet edeceklerdi normalde.Neyse davet ettik tanıştık falan güzel geçti eşimle ortak kullandığımız instagramda o polis arkadaşı ekli ama eşi yok bende karşı taraftan bekledim bana arkadaşlık atmasını ve atmadı neyse geçen gün karı koca eşimin dükkanına gelmişler ve Kadın hiç eşiniz napıyor falan sormamış eşime.Az önce eşimle sohbet ediyorduk eşim dedi acaba seni sevmedimi güzel geçmişti geldiklerinde hiç senide sormadı hani nasıl iyimi geldimi yurtdışından slm soyleyin falan diye..aklıma takıldı acaba sevmedimi benmi kuruyorum kafamda sonuçta tanışmışız instadan arkadaşlık atmasını ondan bekledim memnunmu kalmadı acaba
Merhaba bugün eşimle konuşurken birşey takıldı kafama.Bundan 7 ay önce eşim polis arkadaşını evimize yemekli iftar yemeğine davet etti daha doğrusu polis arkadaşı bizi davet etmişti eşim ilk önce siz gelin sonra biz geliriz demişti hem eşlerimiz de tanışsın demişler biz hanımlar tanışmıyorduk çünkü.Benim yurtdışına çıkmam gerekti döndüğümde bizi davet edeceklerdi normalde.Neyse davet ettik tanıştık falan güzel geçti eşimle ortak kullandığımız instagramda o polis arkadaşı ekli ama eşi yok bende karşı taraftan bekledim bana arkadaşlık atmasını ve atmadı neyse geçen gün karı koca eşimin dükkanına gelmişler ve Kadın hiç eşiniz napıyor falan sormamış eşime.Az önce eşimle sohbet ediyorduk eşim dedi acaba seni sevmedimi güzel geçmişti geldiklerinde hiç senide sormadı hani nasıl iyimi geldimi yurtdışından slm soyleyin falan diye..aklıma takıldı acaba sevmedimi benmi kuruyorum kafamda sonuçta tanışmışız instadan arkadaşlık atmasını ondan bekledim memnunmu kalmadı acaba
Bu konu 2. Kez baslik acacak kadar onemli degil ya niye kendinizi yordunuz bu kadar anlamadimMerhaba bugün eşimle konuşurken birşey takıldı kafama.Bundan 7 ay önce eşim polis arkadaşını evimize yemekli iftar yemeğine davet etti daha doğrusu polis arkadaşı bizi davet etmişti eşim ilk önce siz gelin sonra biz geliriz demişti hem eşlerimiz de tanışsın demişler biz hanımlar tanışmıyorduk çünkü.Benim yurtdışına çıkmam gerekti döndüğümde bizi davet edeceklerdi normalde.Neyse davet ettik tanıştık falan güzel geçti eşimle ortak kullandığımız instagramda o polis arkadaşı ekli ama eşi yok bende karşı taraftan bekledim bana arkadaşlık atmasını ve atmadı neyse geçen gün karı koca eşimin dükkanına gelmişler ve Kadın hiç eşiniz napıyor falan sormamış eşime.Az önce eşimle sohbet ediyorduk eşim dedi acaba seni sevmedimi güzel geçmişti geldiklerinde hiç senide sormadı hani nasıl iyimi geldimi yurtdışından slm soyleyin falan diye..aklıma takıldı acaba sevmedimi benmi kuruyorum kafamda sonuçta tanışmışız instadan arkadaşlık atmasını ondan bekledim memnunmu kalmadı acaba
eşiniz de bunu istemiş sankiBen yurtdışında doğdum ve turkiyeye taşındım evlenip şimdi eşimde böyle söyleyince sanki adapte olamıyormuşum gibi hissettim arkadaşımda yok hiç.eşimin baya arkadaşı hiç sormaması bile utandırdı eşime karşı beni
Az önce eşimle sohbet ediyorduk eşim dedi acaba seni sevmedimi?Merhaba bugün eşimle konuşurken birşey takıldı kafama.Bundan 7 ay önce eşim polis arkadaşını evimize yemekli iftar yemeğine davet etti daha doğrusu polis arkadaşı bizi davet etmişti eşim ilk önce siz gelin sonra biz geliriz demişti hem eşlerimiz de tanışsın demişler biz hanımlar tanışmıyorduk çünkü.Benim yurtdışına çıkmam gerekti döndüğümde bizi davet edeceklerdi normalde.Neyse davet ettik tanıştık falan güzel geçti eşimle ortak kullandığımız instagramda o polis arkadaşı ekli ama eşi yok bende karşı taraftan bekledim bana arkadaşlık atmasını ve atmadı neyse geçen gün karı koca eşimin dükkanına gelmişler ve Kadın hiç eşiniz napıyor falan sormamış eşime.Az önce eşimle sohbet ediyorduk eşim dedi acaba seni sevmedimi güzel geçmişti geldiklerinde hiç senide sormadı hani nasıl iyimi geldimi yurtdışından slm soyleyin falan diye..aklıma takıldı acaba sevmedimi benmi kuruyorum kafamda sonuçta tanışmışız instadan arkadaşlık atmasını ondan bekledim memnunmu kalmadı acaba
ya üf sevsin sevmesin derdiniz mi yok buna takılıyorsunuz belkı yapısı böyledir hemen ısınmıyordur guvenmıyordur insanlara sallayın geçinDavetten sonra instagram üzeri ondan bekledim arkadaşlık atmasını atmadı ve eşimede sormamış hiç nasıl eşiniz iyimi diye falan acaba sevmedimi kusurum mu oldu bilmiyoeum