Ayak uyduramıyorum gibi hissettim evet benim eşimde öyledir çok cana yakın sevilen biridir ben tam tersi çok soğuk biriyimAy niye utanasınız yahu, keyfinize bakın. Benim de eşim çok sempatiktir, görenin kanı ısınıyor, karısı da ne gazulet diyorlardırZerre umrumda değil.
Bu da yapı meselesi, sıcak olmak zorunda değilsiniz. Ben de çok sıcakkanlı değilim ama tanıyan vazgeçemezAyak uyduramıyorum gibi hissettim evet benim eşimde öyledir çok cana yakın sevilen biridir ben tam tersi çok soğuk biriyim
sen balık burcu musunHiç sormayın buraya yazdım öylesine asıl buradaki yorumlar beni etkiledi :)))
Doğru :)Bu da yapı meselesi, sıcak olmak zorunda değilsiniz. Ben de çok sıcakkanlı değilim ama tanıyan vazgeçemezvalla elin karısını dert etmeyin yahuu
İkizler burcuyum ayy doğru valla ne bileyim dedim yoksa soğukkanlıyım o yüzden sıkıcı mı buldu beni amaaan banane ya ben çok takarım böyle :)sen balık burcu musunfazla duygusalsın tanımadığn biri seni sevse ne olur sevmese ne olur
Ben size laf anlatamam, deveye hendek atlatmakla uğraşırım daha kolayHa bu arada ben zaten nasıl davranılacağını bilen biriyim kıskanacak bir duruma düşmez farzedelimki kıskanıyorsa arkadaşlığı keser bu kdr basit :) sizde yurtdışında doğup büyüyün türkçeyide hatasız yazın başımı eğicem önünüzde zaten Türkçeyi öğrenmek çok zorken yazıya mı dikkat edicem :)) siz yazım hatası olan biriyle arkadaşlık yapmam demişsiniz ya bende sizin gibi ivit ivit küçük şeyleri büyük problem haline getiren biriyle arkadaşlık yapmam asla meselaa)
:))Ben size laf anlatamam, deveye hendek atlatmakla uğraşırım daha kolay