Eşim hakkında ;

Evet uzak 12-14 saat otobüsle . Abim hasta olduğundan uzun zamandan beri bizimle kalmıyor ve artık kalamayacak . 4 senelik evlilikte geldi gitti yazın full yok zaten . Kök ailem derken bi tek annem var abim zaten memlekette yaşıyor annemde gidecek abim hastaneye yatacak yengem çağırdı annemi destek amaçlı

Abinize geçmiş olsun. 4 senelik evlilikte gitti geldi yazın full yok diyosunuz ama 1 senede toplam 3-4ay kalmış gibi bi izlenim oluyor buda çok fazla. Evliliğinize dinamitleri kendiniz yerleştirmişsiniz. Eşinizle empati yaptığım zaman çok bunaltıcı olduğunu düşünüyorum.

Eee o kadar destek aldık söyleseydi açıkça . 3-4 ay kalmamıştır ama hadi kaldı diyelim onun annesi babası da kaldı 2-3 ay yani sorun olmadı . Gelen gidiyor yani . Eeee böyle mi olması gerek. İyi sebebi annem ise sorun yok o zaman çünkü onun ailesi de hiç bir zaman beni saymadı evlendiğimizden beri . Herkes kendi bilir .. açıkça söylesin eş isek . Annem kışın 3-4 ay kalıyor sa onun annesi babası da zamanında kaldı

İşte sizin asıl meseleniz bu kendi çekirdek aileniz geri planda kalmış. 3-4 ay senin annen bu o kadarda kvler kaldı size ne zamanı kalmış oluyor? Yani ben ne kv ne kendi ailemi bu kadar uzun süre kabül etmezdim açıkcası.
Anneniz gidince sakince bi oturup konuşun herkes eteğindeki taşları döksün. Böyle böyle birbirinizden soğursunuz iyice

Ya annem 3-4 ay tam kalmadı ki geldi gitti 1 hafta falan 3-4 ay bile olmamıştır yani . Önceden böyle değildi şimdi ne oldu yani sorun ne ise söylenir konuşulur annem kayınvalidem gittiğinde konuştuk o yetmedi destek aldık kadın ayrı ayrı konuştu bizimle o zaman de ki böyle böyle rahatsızım .

Evlendiğimizden beri böyle eşim ailesine bağımlı idi hadi beyse dedim başta takıyordum aman beni saymayanı bende saymam dedim geçtim . Bi kaç defa kayınvadelimi Aradım anne nasılsın vs yok çocuk olunca iyice bıraktılar evde yokmuşum gibi bende iyice selamı sabahı kestim . O zaman eşim bi tık iyiydi . Ben bu durumun annemle alakası olduğunu düşünmüyorum sık sık kalan biri değil . Hepimizin annesi gelir kalır gider sık olmadığı sürece problem olmaz . Başka bir şey var ama ne

Şu anası kızının evine gelip uzzuun uzuuun kalan tiplere gıcık oluyorum. Aynı şekilde kaynana olana da.. Gidin çölünüzde oturun yaa ne münasebet gelip yaylanıyorsunuz sonra kocam bunu dedi, karım bunu dedi. Der yani der... Aaamaaan

Eşinin ailesiyle bir alakası yok senin kocanın poposu havalanmış. Kendince senin annene kinlenmis ,ayrıca kalkıp alsın yemeğini çayını bunun neyine üzüldün?

Kocanin ailesinin telefonda seni sormamasiyla çayına şekerini kendi atmak istemesi arasinda ne alaka var sanki bi alaka var da cok üstün körü gecmissin asıl olaylari anlatmamissin gibi geldi bana.

Kocan bunu sezmiş... Yani bu düşünce de oldugunu anlamış bence. Anan da gelip gidiyorsa sana içten içe bileylenmiş. Mesele bu.

Ayyyy böyle herifler çekilmiyor yaaa, bok herif, ailesine yaranmaya çalışmadığın için, zorla onlara gelinlik yapmadığın için tavır almış, ailesi de kulağına üflemiş olabilir , böyle evliliklerin sonu belli, ne yaparsan yap değişmez, bence uzak ve mesafeli ol asla tavrını bozma, oyunu kuralına göre oyna ...

Kocan bunu sezmiş... Yani bu düşünce de oldugunu anlamış bence. Anan da gelip gidiyorsa sana içten içe bileylenmiş. Mesele bu.
Ailesi geliyor diye de yapıyorlar, yani neden benim ailemle mesafeli vs , ailelerinin hiçbir hatasını görmezler ve görmek istemezler...

40 gün çok fazla , eşiniz bunalmış olabilir, eşiniz haklı belki de , herseyi anlatmamışsın gibi geldi nedense ...
Annesi küçük aralarla 3-4 ay kalmış konu sahibinin 40 gün de değil önceki sayfalarda var.
Abisi hasta olmasa şimdi de gitmeyecekmiş
Artı yazın full yok diyor hani üç ay zaten uzun bir ara değil ben çok sık gelip kalıyor diye anladım

En başından beri kabullenmediler ki beni annesi kardeşi bi kayınpederim o da klasik babaları bilirsiniz karışmazlar etmezler . Ben yine 4 yılda gittim gördüm sırf annesini babasını görsün diye ama sayılmadığın yere gitmek yabancı gibi. Oğlumla konuşuyorlar sanki leylekler getirdi gibi davranıyorlar . Eşim de ailesine bağlıdır ama ses etmedim destek aldık ama değişmedi bilmiyorum bende onun gibi bana davrandığı gibi davranıyorum . Önümüzde bayrama ne olur bilemem ama gitmeyi düşünmüyorum böyle devam ederse

Ben bu durumun annemle alakası olduğunu düşünmüyorum sık sık kalan biri değil . Hepimizin annesi gelir kalır gider sık olmadığı sürece problem olmaz

Sizin anneniz sizinle yaşıyordu , belki bir kaç ay kadar abinizin rahatsızlığı sebebi ile gitmiş olabilir ama anneniz evin bir bireyi gibi sizinle yaşıyordu daha önceki konularinizda defalarca bunu kendiniz soylediniz zaten.
Şimdi siz su konuda haklısınız esinizde bir problem varsa ve bu anneniz ile ilgili ise buni size söyleyebilir fakat size bunu soylerde kendi ailesine zaten gereksiz bir cehpe aldığınız için komple tüm bağları koparmanizdan cekiniyor olabilir.

Babasi , esi demans hastası olan ve onunla ilgilenen bir gorumce ve kv de var. Sizi tavsiyem İstanbul dan Balıkesir e kadar uzanacak mesafeler koymayın evliliğinize.

O zaman da ayni seyi yazdim size , annenizin sizin evinde daima kalması kendi evliliginizim dinamigini bozacaktir demistim , siz ne kadar yok deseniz de konunun bu durum çevresinde geliştiğini unutmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…