Eşim hakkında ;

Eşiniz hakkında annenize veya bir arkadaşınıza bir şeyler anlatmış ve eşiniz bunları duymuş olabilir mi? Mesela "daha ciddi bir adam olmasını isterdim vb" gibi.

Eşiniz hakkında annenize veya bir arkadaşınıza bir şeyler anlatmış ve eşiniz bunları duymuş olabilir mi? Mesela "daha ciddi bir adam olmasını isterdim vb" gibi.
Hayır kimse ile konuşmadım konuşmam . Buraya da yeni açtım zaten

yatarken hayatım hayırdır bir şey mi var dedim yoo diyor ama dedim böyle davranıyorsun bundan sonra ciddi takılacağım diyor

Hayır kimse ile konuşmadım konuşmam . Buraya da yeni açtım zaten
Eşiniz size "bundan sonra ciddi takılacağım" dediği için onun hakkında yaptığınız bir konuşmayı duymuş olabileceğini düşünmüştüm.

Ailesi sizde 1 ay kaldi diye bir konu açtınız, emin misiniz sorun olmadığına.

Ayrıca anneniz Kasım da gelir Martta gider diye yine kendiniz yazdınız.

Esiniz sizin anneniz ile yasamayi kabul etmiş ama siz es ailesine bayramda bile gitmeyi cok görmüşsünüz.

Eşiniz soğumaya başlamış ama neden bunu siz bilebilirsiniz..

Artı Kayınvalideniz aradığı zaman siz de, onlar sormadan selam verip bir iki cümle kurabilirsiniz..

Sonuçta siz bir ailesiniz çok da kasmamak lazım.

Abiniz hastalanmasa daha çok sizde kalırdı yani. Vah vah..

O senin annen evde diye oyle davraniyor net soyleyeyim adamlara batiyor belli zaman sonra gelin ailesi. Simdi karsi tarafta fiseklemistir bunu. Ne guzel iste yapsin kendi isini az ise yarasin sen neden yoruluyorsun

Anneniz bebek doğunca 40 gün mü kaldı
Neden sasirdiniz bende dogum yapacagim ozellikle 40 gun annemi yanimda istiyorum evde illa biri olmasi gerek diye degil bana tek destek olacak kisi annemdir mesela. Gece ben bakarim gunduz o bakar diye dusundum veya ben yemek yaparken o bebekle ilgilenir diye dusundum. Ona guvenerek dogurmadim ama kendisine teklif dahi etmeden ben geliyorum zaten dedi. Esimin ailesi isterse hergun gelip gorup geri gidebilir ama yanimda bana bakmasi icin kalamaz mesela. Cunku insan en rahat annesyle olur

Ya tabii ki siz nasıl rahat ederseniz öyle yapın sizin tercihiniz ben 40 gün evde bir yabancının durmasını doğru bulmuyorum evliliğe zarar verdiğini düşünüyorum ayrıca bebek ile de annenin bağ kurmasını biraz zayıflattığını düşünüyorum daha sonra herkesin çok fazla söz söylemeye hakkı oluyor

Eş ailesi bir kere kalmış bir kaç ay,onda da konu sahibi rahatsız olmuş ama kendi annesi sürekli yaz hariç onlarda yaşamış
Orayı da ben kaçırdım. Daha bir üstüne oturmuş konunun. Nasıl da insanlar kendi hatalarının gizleyip kendine göre anlatabiliyor.

Bakın eşiniz kendi yemeğini kendisi koydu diye bile sitem ediyorsunuz. Buna damdan boşanmayacağınız ortada..boşuna burnunuzun dikine gitmeyin eşinizin ailesi ile aranızı düzeltin. Bayramda gidin birkaç gün ne olacak. Telefonda konuşurlarken de siz dahil olun onların çağırmasını beklemeyin.
Ben olsam öyle yapmam ama mutsuz olduğum adamı da çekemem boşanırım.
Bosanmayacaksanız bu davranışlar sadece size zarar verir.

Kendi yemeğini kendi koydu diye niye sitem edeyim o an kendi koymak istemiştir ama çayına şeker attım diye de bu kadar tepki vermesi garip geldi . 4 yıldır evliyim bu zamana kadar her bayram da gittim hamile iken bi kere bile ne yaptın nasılsın diye aramamalarına rağmen gittim şimdi çocuk doğunca aramaları yeterince açık zaten . Beni saymayan insanlara bi kere gitmek istememem gayet normal bi kere de gitmeyivereyim bir şey olmaz . Değişir değişmez . Boşanmak ne alaka anlamadım haksız bi davranış sergilediğimi düşünmüyorum ne eşime ne ailesine . Çocuk tek başına dünyaya gelmiş gibi davranmaları garip bu zamana kadar eşime söylüyordum baktım aram bozuluyo artık söylemiyorum kendimi çektim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…