• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hakkında 2

Sakın böyle birsey yapma. Kesinlikle altindan kalkamazsin. Birde cocuk düsünüyorum. Ben anne olmadan önce bütün var olan krediler felan kapattirdim. Öyle yüklü bir kredi ile nasil rahat edersin. Adam da ne adam. Hem kadini kücümseyip dur hem krediyi ona cektir. Insan bu kadar da donsuz olmaz ya
Donsuz yorumuna katılıyorum:rapci:

Sizin maaşınız daha mı yüksek eşinizden ?

Siz çalışacak mısınız gittiğiniz şehirde?

Krediyi çektiniz diyelim ya sonra ?

Ben sizi anladım karı koca anladım sizi.

Krediyi siz çekin bu şartlarda ödeyemeyince de sizin başınız yansın.

Ayrıca hem krediyi ben çekeceğim hem söz hakkım olmayacak o evde 😑 herşey tuhaf.
Daha yüksek değil ama eşim bankalar tarafından mimli.. eşim maaşını alır bana verir

Yani siz eşinize baya güven vermişsiniz bu güveni üzerinden alın önce ..daha işe başlamadan kredi çekmek hangi kafa ..adam bildiğin bu yaştan sonra seni kullanıyor hani sana saygı duysa sevse birlikte çalışırsiniz ev sahibi olun derimde hiç elle tutulur yani yok ..sen seviyorsun belli ama gözünü aç lütfen ..birde adam yalan söylüyor gibi daha almadığı evi nasıl ipotek gösterecek böyle saçma iş olmaz..sizin evi ipotek gösterip imza attırmış olabilir mi
Hayır evi aldıktan snra evi ipotek gösterip kredi çekeceğiz

Krediyi ben çekeceğim
Benim öyle tanıdığım var esinin düzgün işi yok kadın memur kredi cekti boşanmak istiyor ama bosanamiyor maaşı hemen borca gidiyor kadının hayatı mahfoldu yaslanıp gidiyir sevilmeden etmeden yapma lütfen bunu kendine

Daha yüksek değil ama eşim bankalar tarafından mimli.. eşim maaşını alır bana verir
Sizde bankalar tarafından mimli adama güvenip boyunuzu aşkın kredi mi çekeceksiniz?
Hayır evi aldıktan snra evi ipotek gösterip kredi çekeceğiz
Birde bu nasıl oluyor, evi neyle alacaksınız da, onu ipotek gösterip kredi çekeceksiniz?

Beynim yandı 😂

konu sahibi bizi dert sahibi ettin resmen.

bu kadar borcun altina oturup hesap kitap yapmadan girilir mi hic.

kalem kalem masraflarinizi gelirlerinizi yazmaniz gerekir.
Ayrica hamileligin 7. ayina kadar maasinizi hesaplamaniz da dogru degil, bazen hamileligin basindan itibaren clismak mumkun olmayabiliyor.

yine ev alirken guzelmis deyip internetten gordugunuz fotolarla karar verip mi alacaksiniz,
eve girip bir verdigi hisse bakmadan, etrafini dolasmadan, en az 10 yil borcunu odeyeceginiz evi nasil alacaksiniz ki,
hic mi hayaliniz yok.
ben surada aslinda esinize bir nevi biraz hak verdim, adam en azindan istedigi seyleri soyluyor ve diretiyor, siz ise su olsun yeter bu olsun yeter demissiniz sadece. Siz de deyin benim de alacagimiz evden isteklerim sunlar, gormem lazim falan deyin en azindan ya.

Konu sahi i hala aşktan gözü kör yazık yapma kendine ya ne güzel altının işin evin varken neden illa krediye faize harama bulasiyorsun sana saygısı olmayan saçma bir adam yüzünden ... Allah'ın dediği mi ..o saygısız sadece seks zamanı aşka gelen adam için mi kalan hayatını riske atacaksın? Çocuk hayallerini riske atacaksın stresli hamilelik belki stresten zarar gören bebek vs yapma

konu sahibi bizi dert sahibi ettin resmen.

bu kadar borcun altina oturup hesap kitap yapmadan girilir mi hic.

kalem kalem masraflarinizi gelirlerinizi yazmaniz gerekir.
Ayrica hamileligin 7. ayina kadar maasinizi hesaplamaniz da dogru degil, bazen hamileligin basindan itibaren clismak mumkun olmayabiliyor.

yine ev alirken guzelmis deyip internetten gordugunuz fotolarla karar verip mi alacaksiniz,
eve girip bir verdigi hisse bakmadan, etrafini dolasmadan, en az 10 yil borcunu odeyeceginiz evi nasil alacaksiniz ki,
hic mi hayaliniz yok.
ben surada aslinda esinize bir nevi biraz hak verdim, adam en azindan istedigi seyleri soyluyor ve diretiyor, siz ise su olsun yeter bu olsun yeter demissiniz sadece. Siz de deyin benim de alacagimiz evden isteklerim sunlar, gormem lazim falan deyin en azindan ya.
Ben de söyledim merak etmeyin benm derdim eşimn ailesini en önde tutması beni düşünmemesi

Hayır babamdan kalan evi ipotek göstermem kredi ile alacağımız evi bankaya ipotek gösteren
Krediyle alacağıniz evi nasıl ipotek ettiriceksiniz? bu mümkün değil.. eşinizle konuşun bunu yanlış bilgi vermiş size. okumadan hiç bir yere imza atmayın.. hoş bu kocaya güvenip ne ev ne çocuk yapılır ama

Bırak çocuk düşünmeyi bu adamla evli kalıp kalmamayı düşün sen. Bu nedir ya kabus gibi bir tip

Bence artık kimse çözmeye çalışmasın :) Hepsini okudum. Almadıkları evi ipotek yaptıracaklarını duyunca koptum. Kredi sisteminin açığını çözmüşler :)
Kocası kadının babasından kalan evi ipotek ettiricek belliki. Kadını da hayır aldığımız ev diye kandırıyo.
Kredi ile alınan ev zaten ipoteklidir ama kadının aşktan gözü kör anacım görmek istemiyor
Bu arada adamın 4+1 ev bakmasının sebebi de anasıyla kardeşini yanına alacak ondan başka bir şey değil

Kocası kadının babasından kalan evi ipotek ettiricek belliki. Kadını da hayır aldığımız ev diye kandırıyo.
Kredi ile alınan ev zaten ipoteklidir ama kadının aşktan gözü kör anacım görmek istemiyor
Bu arada adamın 4+1 ev bakmasının sebebi de anasıyla kardeşini yanına alacak ondan başka bir şey değil
Bi de daha iş bulacak o da var. Onu unutmuşsunuz :)

Back
X