eşim gece benle uyumuyor haftanın toplasan 3 gecesi uyumuyor

Çocuklar doğduğunda ne kadar süre yatak odasında uyudu?
Ayrı oda yaptınız mı bebekken yoksa yaşını doldurana kadar yanınızda mı uyuttunuz?

7 yıllık evliyiz çocuklar olduktan sonra durum bu maalesef
Çocukları leylek mi getirdi ? İstemiyorsa yapmasaydı ..

Rahatsızlığını dile getirdikten sonra aynen devam ediyorsa sal gitsin. .yanına gelince (cinsellik için geliyordur) , sen de kalk başka odaya git .. insan kocasına sarılıp uyuyamayacaksa niye yanında tutar ki ..

çocuklar 2.5 ve 4 yaşındalar sabaha karşı yanımıza gelebiliyorlar ama ikisi gelmez biri gelir genelde cinsel hayatımızda sorun olduğunu düşünmüyorum onun aile nin sürekliliği için önemli bir faktör olduğunun farkındayım haftada 2 veya 3 tür bizim yakınlaşmamız orada sıkıntı yok ama ayrı uyumak fazlasıyla canımı sıkıyor açıkcası

zaman geçtikçe erkeklerde çeşitlilik arttı.iyi erkek kaldığından şüpheliyim bu dünyada. yada 1 iyi huyu varsa bunun iyiliğini bitiren 10 kötü huyu oluyor.fakat erkek o iyi huyu ile kendini süpermen filan zamannediyor.bir doğruya 10 yanlış yapıp -2 doğru ile olanı da kötüye götürüyorlar.bir de zengin kadınla evlenip(zengin kadının evcil hyvanı olup) asalak bir yaşam sürmeyi merak edenler moda oldu.

ozaman sendr o ihtiyacını karşılama...

Vallahi bizimde tam tersi oglum20aylik ynimizda yatmaya alisti. Ben rahat edemiyorum. Esime git salonda yat diyorum yatmiyo ben kakiyim diyom kalkma diyo. Uyuyuca gidiyorum hemen salona. 2gundur besiginde yatirmaya calisiyorum uykusuzlukta rekor kiracak mesela bu gece 6defa kalkti. Ama napiyim rahat edemiyium. Cocuk felan geliyosa yaniniza rahat edemiyrdur altinda bisi aramayin derim ben

Sanki bu konu iletişimle alakalı gibi geliyor bana. Oğlum doğduğu zaman eşimle bir kaç ay ayrı yattık. Ama bu bizim iletişimimizi ya da cinsel hayatımızı etkilemedi. Tabi ki koyun koyuna sarılarak yatmayı özledik ama şartlar neyi gerektiriyorsa öyle yaptık.

Oğlum şu an 16 aylık. Hala hasta olduğunda onu yanıma alırım babamız başka odada yatar. Hem gece uykusu çok bölünmemiş oluyor hem ikimizin de içi daha rahat etmiş oluyor.

Şimdi kızım yolda geliyor, muhtemelen yine bir müddet ayrı yatacağız gibi geliyor.

Ama nedensiz bir şekilde benimle uyumak istemese ve yatağa gelmeseydi ben de nedenini öğrenmeye çalışırdım ve çok bozulurdum.

benim eşimde bayılır tvnin karşısında koltukta uyumaya uykusuda ağır uyudu mu uyanmak bilmez çok defa kaldırmaya giderim hadi yatağa diye ama hep böyleydi sonradan olmadı yani başta çok canım sıkılıyordu gel diyorum tamam der yine uyur çok can sıkıcı bir durum.Konuştuk fayda etmedi kavga ettik fayda etmedi adam tv nin karşısına geçince uyuyor pat diye daha ben işimi bititrmemiş oluyorum o kadar erken uyuyor 9 gibi falan.Şimdi ben sıkılmadan çağırmıyorum direk ayaklarından çekip yere düşürüyorum sonra kaçıyorum o da kuzu kuzu geliyor :)

Cocuklar neden yaniniza geliyor ki? Odalari yataklari varsa. Size ihtiyaclari oldugunda siz cocuklarin odasina gidin,uykuya daldiklari zaman da kendi yataginiza gecin, esiniz de rahat etsin. Adam hakli

seninki de iyi bir fikirmiş :) ben bir süre buna duyarsız kalmayı tercih ediyorum bakalım nolucak

seninki de enteresanmış eşin şikayet etmiyomu
eşim uyumaya baslayınca horluyor sürekli
ve çok sık dönüyor
kendisi 1.90 boyunda ,95 kilo
o donunce ben deprem oluyor sanıp sıcrıyorum
bir de bacaklarını falan cok hareket ettiriyor benım uykum hafif

hayır etmıyor
birlikte yatıyoruz ama ben gece ılla saat 1-2 gbı diğper odaya gecıyorum
şimdi bir odayı sırf kendım ıcın tek kısılık baza aldım
onceden orda koltuk vardı heryerım agrıyordu
eşim ben uykusuz kalıyorum dıye , gece ben uyanınca kendı koltuga giderdi

niçin sikayet etsın kı
çalısıyorum ben de
sırf eşle yanyana yatmak ıcın uykusuz mu kalayım

zaten ınsanlar uyuyunca bırbırınden habersız oluyor
biz evde tv ızlerken bıle hep aynı koltukta altlı ustlu oturan bir çiftiz:)
eşim de ben de birbirimize çok düşkunuz
ama bu ayrı yatma olayına takılmak bana sacma gelıyor
zaten uykudayız yanı ve o iş sadece gece yataga yatılınca yapılmıyor bana göre:)

eğer cocuklarınız sürekli sizin yataga gelıyorsa eşiniz de haklı bence
cocuklar kendı yatagında yatsın eşiniz de odasına gerı donsun

2,5 yıldır evliyim. benim eşim de çocuğu bahane ediyor 8 aydır filan ayrı uyuyor. ne yalan söyliyim daha rahat ediyorum. ama mantıken gelmesini söylüyorum her fırsatta

7 yıllık evliyiz çocuklar olduktan sonra durum bu maalesef
İyi de çok da değil ki. İnsanın sevgisi boyut atlamıyo neticede. Bizde 7 yıllık evliyiz. Gerçi eşim yoğun çalıştığı için sanırım arada bi görüyoruz birbirimizi ondan ayrı yatmıyoruz. Oğlumuz hasta olduğunda ben diğer odada yanında kalayım sen rahat uyu diyorum. Gidip çocuğu kucaklıyo beraber uyuycaz diyo. Arada kalkıp o da ilgilenir yardımcı olur bana.

Acaba eşinizin işle ilgili falan bi sıkıntısı mı var? Kafaya taktığı bi şey mi var?

Çözüm olarak da o gelmiyosa gidin siz sıkışın yanına diyorum :)) böyle böyle aranız ısınır belki eskisinden iyi olur.

Kış geldi,
Sıcaktan kaldığımız yerde uyumaya başladık.
Oğlumu eşim yatırır ve genelde onla uyuyakalıyor bu aralar, ben de gidip uyandırıyorum, arada salonda da uyuyakalıyor uyandırıyorum yine.
Problem etme sebebinizi pek anlamadım

Bende çalışmıyordum gündüz 1e kadar uyuduğum için gece uyumak bilmiyordum eşimde zaten çok yoğun ve ayakta çalıştığından yemek yedikten sonra uykusu geliyor hadi sen yat diyorum bozuluyor niye birlikte yatmıyoruz çocuk gibi yatırma beni diyordu.
Şimdi çalışıyorum ama hala o kadar erken uykum gelmiyor. Tv karşısında hadi uzan biraz diyorum hemen gelicem yanına zaten uykusu gelecek hemen bende istediğim diziyi açıyorum o 10 dk içerisinde uyuyor bende keyifle dizilerimi izliyorum :) Yoksa öyle yabancı dizi bir tane varbirlikte izlediğimiz hep spor kanalı açar.
Yatacağım zaman kaldırıyorum birlikte yatıyoruz.
Çocukları yerine yatırın sonra eşinizi koltuktan zoorlada olsa kaldırığ yatağa yatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…