Çocukları leylek mi getirdi ? İstemiyorsa yapmasaydı ..7 yıllık evliyiz çocuklar olduktan sonra durum bu maalesef
ozaman sendr o ihtiyacını karşılama...yapıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan kendiliğinden yatmayı istemeli bence sadece ihtiyacı olduğu günler geliyo işi bitincede tekrar sabaha karşı kaliyo yataktan çocukların biri yanımıza gelse bahane edip
seninki de iyi bir fikirmiş :) ben bir süre buna duyarsız kalmayı tercih ediyorum bakalım nolucakbenim eşimde bayılır tvnin karşısında koltukta uyumaya uykusuda ağır uyudu mu uyanmak bilmez çok defa kaldırmaya giderim hadi yatağa diye ama hep böyleydi sonradan olmadı yani başta çok canım sıkılıyordu gel diyorum tamam der yine uyur çok can sıkıcı bir durum.Konuştuk fayda etmedi kavga ettik fayda etmedi adam tv nin karşısına geçince uyuyor pat diye daha ben işimi bititrmemiş oluyorum o kadar erken uyuyor 9 gibi falan.Şimdi ben sıkılmadan çağırmıyorum direk ayaklarından çekip yere düşürüyorum sonra kaçıyorum o da kuzu kuzu geliyor :)
valla biz 3 senelık evlıyız7 yıllık evliyiz çocuklar olduktan sonra durum bu maalesef
seninki de enteresanmış eşin şikayet etmiyomuvalla biz 3 senelık evlıyız
ben de eşimle uyuyamıyorum
yatag bırlıkte gırıp en gec 1 saat snr ayrılıyoruz
ben ıkı kısı yatamıyorum
eşim uyumaya baslayınca horluyor sürekliseninki de enteresanmış eşin şikayet etmiyomu
İyi de çok da değil ki. İnsanın sevgisi boyut atlamıyo neticede. Bizde 7 yıllık evliyiz. Gerçi eşim yoğun çalıştığı için sanırım arada bi görüyoruz birbirimizi ondan ayrı yatmıyoruz. Oğlumuz hasta olduğunda ben diğer odada yanında kalayım sen rahat uyu diyorum. Gidip çocuğu kucaklıyo beraber uyuycaz diyo. Arada kalkıp o da ilgilenir yardımcı olur bana.7 yıllık evliyiz çocuklar olduktan sonra durum bu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?