- 10 Kasım 2017
- 57
- 344
- 8
- 38
yapıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan kendiliğinden yatmayı istemeli bence sadece ihtiyacı olduğu günler geliyo işi bitincede tekrar sabaha karşı kaliyo yataktan çocukların biri yanımıza gelse bahane edip
6 aylık evliyim evlendiğim günden beri eşim koltukta tv'nin karşısında uyuyor, yatak odasında benimle yatmıyor, çekyatı açtım ben yanına yattım 2 ay sonra kolum falan tutulunca yatak odasına ger döndüm o hala koltukta yatmaya devam ediyor yatağa gelmiyor.hanımlar eşim geceleri hep koltukta uyumayı tercih ediyo müzik dinlerken uyuyakalıyo bireysel takılıyo çok sıkıldım bu durumdan
neden bu önyargı?Ne zamandan beridir böyle? Aklımda evleneli yıllar olmuş birkaç çocuklu bi çift canlandı.
Hayır önyargı değil okudugum konularda durum genelde böyleydi.neden bu önyargı?
Başka biri olmasın hiç normal değil.Insan karısıyla uyumaz mi hem ne o eve gelince aşık gibi müzik dinleyerek uyumak.hanımlar eşim geceleri hep koltukta uyumayı tercih ediyo müzik dinlerken uyuyakalıyo bireysel takılıyo çok sıkıldım bu durumdan
Inatlasmak asla cozum degil!!!2 gündür karar aldım umursamıycam bu sefer ben koltukta yatıyorum anladı bişey demiyo artık yatmayalım diyeceğim çocuklarımız için bu evde yaşayalım ama bende uyumak istemiyorum diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?