Uyandır yatağa götür sende.hanımlar eşim geceleri hep koltukta uyumayı tercih ediyo müzik dinlerken uyuyakalıyo bireysel takılıyo çok sıkıldım bu durumdan
Çocuklar yanınızda mı neyini bahane ediyor?7 yıllık evliyiz çocuklar olduktan sonra durum bu maalesef
sende umursama bir süre bakalım ne yapacak kafasına dank eder belkide.7 yıllık evliyiz çocuklar olduktan sonra durum bu maalesef
7 yıllık evliyiz çocuklar olduktan sonra durum bu maalesef
yapıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan kendiliğinden yatmayı istemeli bence sadece ihtiyacı olduğu günler geliyo işi bitincede tekrar sabaha karşı kaliyo yataktan çocukların biri yanımıza gelse bahane edipUyandır yatağa götür sende.
2 gündür karar aldım umursamıycam bu sefer ben koltukta yatıyorum anladı bişey demiyo artık yatmayalım diyeceğim çocuklarımız için bu evde yaşayalım ama bende uyumak istemiyorum diyeceğimsende umursama bir süre bakalım ne yapacak kafasına dank eder belkide.
yapıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan kendiliğinden yatmayı istemeli bence sadece ihtiyacı olduğu günler geliyo işi bitincede tekrar sabaha karşı kaliyo yataktan çocukların biri yanımıza gelse bahane edip
Benim eşim de özellikle tartıştığımız akşamlar televizyon karşısında uyuyakalır ne hikmetse.yapıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan kendiliğinden yatmayı istemeli bence sadece ihtiyacı olduğu günler geliyo işi bitincede tekrar sabaha karşı kaliyo yataktan çocukların biri yanımıza gelse bahane edip
merak ettim cinsel hayatınız nasıl..2 gündür karar aldım umursamıycam bu sefer ben koltukta yatıyorum anladı bişey demiyo artık yatmayalım diyeceğim çocuklarımız için bu evde yaşayalım ama bende uyumak istemiyorum diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?