• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim galiba benden sıkılıyor

e ama sende yaa. öyle bir yazıyorsun ki seni takan yok bakıcı ile bunlar evi alıp kurmuş. sen kenarda süs.
yazsana ya ben bebeği uyutuyordum meşguldüm, piknik için hazırlığıda kadın yaptı mecbur..
ooyy ..bak eşine de olayları böyle anlatıyorsan yapma. aydınlatıcı ve gerçekleri yansıtan cümleler lütfen.
acabaya yer kalmasın..
bakıcının yaşında da böyle oldu bakıcı bakıcı kaç yaşında bu bakıcı 50 yaz. başından..
50 yaşındamıymış bakıcı

e ama sende yaa. öyle bir yazıyorsun ki seni takan yok bakıcı ile bunlar evi alıp kurmuş. sen kenarda süs.
yazsana ya ben bebeği uyutuyordum meşguldüm, piknik için hazırlığıda kadın yaptı mecbur..
ooyy ..bak eşine de olayları böyle anlatıyorsan yapma. aydınlatıcı ve gerçekleri yansıtan cümleler lütfen.
acabaya yer kalmasın..
bakıcının yaşında da böyle oldu bakıcı bakıcı kaç yaşında bu bakıcı 50 yaz. başından..
yalnız bakıcı bakıcı diyenler yorum yapanlar. ben her mesajımda bakıcı ile ilgili sorun yok diyorum.
olayın bakıcının başına kalacağını tahmin edemediğim için de yaşını filan yazmadım. dediğim gibi eve en son gelen o olduğu için örnekler onunla ilgili oldu. ayrıca bebeğimi onların yanında uyutuyordum. eşim istediğini sorabilirdi ama sormadı.

yalnız bakıcı bakıcı diyenler yorum yapanlar. ben her mesajımda bakıcı ile ilgili sorun yok diyorum.
olayın bakıcının başına kalacağını tahmin edemediğim için de yaşını filan yazmadım. dediğim gibi eve en son gelen o olduğu için örnekler onunla ilgili oldu. ayrıca bebeğimi onların yanında uyutuyordum. eşim istediğini sorabilirdi ama sormadı.
bakıcı geçtik zaten.. ama önceden birşeyleri eksik yazıyorsun sonrada öyle dgil böyle..
bakıcı neden pikniği hazırıyor diyorlar sen eeenn son cunku ben bebeğimi uyutuyordum diyorsun.
adamla bakıcı sana iyilik etmiş. daha az yorulmnuşsun. örnekler ve detaylar yanlış olunca konu başka yere gidiyor.
sen kocana olaylareı böyle yanlış örnekler ile anlatıyorsan adamda haliyle anlamıyordur "bu kadının sıkıntı sı ne ki ? " diyordur yaw. bence tabi.

bakıcı geçtik zaten.. ama önceden birşeyleri eksik yazıyorsun sonrada öyle dgil böyle..
bakıcı neden pikniği hazırıyor diyorlar sen eeenn son cunku ben bebeğimi uyutuyordum diyorsun.
adamla bakıcı sana iyilik etmiş. daha az yorulmnuşsun. örnekler ve detaylar yanlış olunca konu başka yere gidiyor.
sen kocana olaylareı böyle yanlış örnekler ile anlatıyorsan adamda haliyle anlamıyordur "bu kadının sıkıntı sı ne ki ? " diyordur yaw. bence tabi.

evet bebeğimi uyutuyordum, bakıcıyla eşimin hazırlaması da problem değil. problem bana hiç bir şey sormadan her şeye kendilerinin karar vermesi. yanlarındaydım bana da sorabilirdi eşim.

evet bebeğimi uyutuyordum, bakıcıyla eşimin hazırlaması da problem değil. problem bana hiç bir şey sormadan her şeye kendilerinin karar vermesi. yanlarındaydım bana da sorabilirdi eşim.
tek bu olay yazıyorum. ve son yazıyorum.
sana iyilik etmişler çocuk uyurken birde peynir mi koyalım sigara böreğimi saralım diye gelseler çocuk uyutuyorum ses oluyor diyebilirsin. bu olayı abartıyorsun

Konu sahibi kusura bakma ama bi yerde takılıp kalmışsın hep bana sorabilirdi diyorsun burdaki kadınlar da sana durmadan bakıcı kaç yaşında diye soruyor çocuğu uyutması gereken bakıcı kocanla hazırlanması gerekenleri hazırlayacak olan kişi sensin kocanın gözü o anda seni değilde bakıcıyı görüyor ve ona soruyorsa bu durup şüphe uyandırır ben kocama güveniyorum diyorsun sürekli ama ya güvenini hakketmiyorsa sen üstü kapalı konuşursan kimse sana yardımcı olamaz

tek bu olay yazıyorum. ve son yazıyorum.
sana iyilik etmişler çocuk uyurken birde peynir mi koyalım sigara böreğimi saralım diye gelseler çocuk uyutuyorum ses oluyor diyebilirsin. bu olayı abartıyorsun
iyi de olay sadece piknik de değildi. 5 tane örnek verdim. biri piknik.
kişi sadece bakıcı da değildi. 3 tanesi bakıcı.
evet ben bu olayda yanlış düşünmüş olabilirim. diğerlerinin yanında bu da beni rahatsız etmiş olabilir, dediğin gibi abartmış olabilirim.

ama benim eşim ikimizden başka biri varsa beni yok sayıyor. bütün yazdıklarımı bunu anlatmak için yazdım. acaba çok mu sıkıcı bir insanım. mecbur kalınca mı benimle vakit geçiriyor diye düşündüm. ama yazılanlara göre huyu böyle. değişmeyeceğine göre yapabileceğim tek şey bunun beni üzdüğünü söylemek. o da beni önemsiyorsa daha dikkatli olur zaten. bir de kendi başıma planlar yapacağım artık. ondan beklentilerimi azaltacağım.

teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

Yok ya yaşını yazmamış 50 yi ben yazdım konu sahibi bakıcının yaşını saklıyor :KK66:

evet birilerini görünce şımarıyor olabilir.
bakıcı dediğim akrabam gibi bi insan, 50 yaşında.
dediğim gibi olayların bakıcıyla ilgisi yok. annem de gelse aynısını yapar. bakıcı yeni olduğu için hep onunla olan olaylar aklımda.

daha önce yazmıştım, saklamıyorum :)

daha önce yazmıştım, saklamıyorum :)
Bi daha yazsana ben göremedim o kısmı :) ama sana tavsiyem ne biliyormusun ister misafir olsun ister bakıcı kendini belli et ben buradayım de pasif durma ve bakıcı genç ise değiştir evinde kalmayacak birini bul sen ne kadar güvenirsen güven erkek milletine güven olmaz

Bi daha yazsana ben göremedim o kısmı :) ama sana tavsiyem ne biliyormusun ister misafir olsun ister bakıcı kendini belli et ben buradayım de pasif durma ve bakıcı genç ise değiştir evinde kalmayacak birini bul sen ne kadar güvenirsen güven erkek milletine güven olmaz
sen 50 diyince okudun sandım.
ama evet pasif olmamam lazım. bunun farkındayım. ama nasıl aşacağımı bilmiyorum.

evet ben bu olayda yanlış düşünmüş olabilirim. diğerlerinin yanında bu da beni rahatsız etmiş olabilir, dediğin gibi abartmış olabilirim.

ama benim eşim ikimizden başka biri varsa beni yok sayıyor. bütün yazdıklarımı bunu anlatmak için yazdım. acaba çok mu sıkıcı bir insanım. mecbur kalınca mı benimle vakit geçiriyor diye düşündüm. ama yazılanlara göre huyu böyle. değişmeyeceğine göre yapabileceğim tek şey bunun beni üzdüğünü söylemek. o da beni önemsiyorsa daha dikkatli olur zaten. bir de kendi başıma planlar yapacağım artık. ondan beklentilerimi azaltacağım.

konu sahibi ben yazımda sadece bu konu için yazıyorum ve daha yazmıcam diye bir şey yazdım.
diğer konular içinde toptan adamın başkasını görünce şımarıyor demek ki.
sana sorsa sen bilirsin diyorsan bir iki den sonra gene sana sormamaya başlar..ben biliyorsam ve bildiğimi yaptığımda da bu kadın itiraz etmiyorsa demek ki sorun yok diye düşünür adam
!!!* böyle olmuştur demiyorum olduysa böyle düşünürü yazıyorum.

eşine durmadan beni dikkate almıyorsun diye veryansın ediyorsan aşırı sıkıcı olması muhtemel ortamın,bence biraz rahatlamalısın ve hala bakıcının yaşı muamma hayır biz takıldık artık oraya söylede kurtul :D

biz eşimin de benim de ailemden uzakta yaşıyoruz. eğer misafirimiz filan yoksa eşimle çok iyiyiz. ama memleketten biri geldiğinde eşim direk onunla ilgileniyor. yani misafir tabi ki onunla ilgilenecek ama bana hiçbir konuda fikrimi bile sormuyor. direk o kişiyle karar veriyor.

mesela 1.5 aydır yatılı bir bakıcımız var. daha önceden çok yakından tanıdığımız birisi bu. hafta sonu pikniğe gidecektik. götürülecek her şeye birlikte karar verdiler. bana sormadılar bile.

akşamları oturup survivor izliyorlar birlikte. ki bakıcımız gelemeden önce birlikte belgesel izlerdik akşamları

mesela ben doğumdan sonra 1 ay memleketime gittim. ilk 15 gün boyunca her gün mektup yazmış bana.(benim haberim yoktu gelince gösterdi.) sonraki 15 gün ben evde yokken misafirler gelmişti. telefonla aramıyordu bile o günlerde beni. mektuplar da o tarihten bir gün öncesinde bitmiş.

mesela erken yatıyorum akşamları belki o da gelir yanıma da biraz konuşuruz diye. ama o oturup survivor izliyor.

öğle araları yanıma gelir ama yanında arkadaşı ile. tamam seviyorum arkadaşını ama hiç yalnız dolaşmıyoruz öğle araları. sadece arkadaşı dışarı çıkmak istemezse yalnız kalabiliyoruz.

şimdi aklıma gelmeyen bir sürü böyle örnek var daha. ama kısacası eşimin bana hissetirdiği şu:
eğer başka seçenek yoksa seninle birlikte birşeyler yapabiliriz.

çok üzülüyorum. hatta buraya yazarken bile boğazım düğüm düğüm oldu. aslında sıkıcı bir insan değilim. ama son zamanlarda ev, çocuk, iş derken eskisi kadar neşeli olmayabilirim. ama bu koşuşturmada keşke biraz da o beni mutlu etmeye çalışsa.

ben bunları eşime hissettirmek istiyorum. ama kavga ederek, laf sokarak değil. gerçekten bunun beni üzdüğünü bilsin istiyorum. sizce nasıl anlatayım bu durumu eşime?

anladigim kadariyla su yatili bakici isi sizin cift iliskilerinizi baya etkilemis yanliz kalamiyorsunuz buda sizi baya uzmus. Bu arada evli kadin nasil 1 ay kocayi birakip keyfen memelekete gider onuda anlamadim, hemde yeni dogum yapmissiniz yani valla benim gorusume ters bu isler. Kocanizin size mektup yaziyor olmasini nasil asiri tuhaf bulduysam adamin siz yokmus gibi davranmasinida tuhaf buldum sanki bir denge tutturamamissiniz bebek aileye katildigindan beri.
Esinizle ozel vakit gecirmeyi ozlediginizi soyleyin, bu dertler her bebek sahibi olan ciftte olabilir, iliskinin sekli degisiyor cunku, ama su yatili bakici olayida can sikici cidden surekli dip dibe, kim olursa olsun insan evinde aksam en azindan kocasi cocugundan baskasini gormek istemez.
Zor valla bebekli anne ve calisan kadin olmak.

konu sahibi ben yazımda sadece bu konu için yazıyorum ve daha yazmıcam diye bir şey yazdım.
diğer konular içinde toptan adamın başkasını görünce şımarıyor demek ki.
sana sorsa sen bilirsin diyorsan bir iki den sonra gene sana sormamaya başlar..ben biliyorsam ve bildiğimi yaptığımda da bu kadın itiraz etmiyorsa demek ki sorun yok diye düşünür adam
!!!* böyle olmuştur demiyorum olduysa böyle düşünürü yazıyorum.

eşine durmadan beni dikkate almıyorsun diye veryansın ediyorsan aşırı sıkıcı olması muhtemel ortamın,bence biraz rahatlamalısın ve hala bakıcının yaşı muamma hayır biz takıldık artık oraya söylede kurtul :KK70:

anladigim kadariyla su yatili bakici isi sizin cift iliskilerinizi baya etkilemis yanliz kalamiyorsunuz buda sizi baya uzmus. Bu arada evli kadin nasil 1 ay kocayi birakip keyfen memelekete gider onuda anlamadim, hemde yeni dogum yapmissiniz yani valla benim gorusume ters bu isler. Kocanizin size mektup yaziyor olmasini nasil asiri tuhaf bulduysam adamin siz yokmus gibi davranmasinida tuhaf buldum sanki bir denge tutturamamissiniz bebek aileye katildigindan beri.
Esinizle ozel vakit gecirmeyi ozlediginizi soyleyin, bu dertler her bebek sahibi olan ciftte olabilir, iliskinin sekli degisiyor cunku, ama su yatili bakici olayida can sikici cidden surekli dip dibe, kim olursa olsun insan evinde aksam en azindan kocasi cocugundan baskasini gormek istemez.
Zor valla bebekli anne ve calisan kadin olmak.

parkbyull parkbyull konumuzun bakıcının yaşıyla hiç ilgisi olmamasına rağmen 2 kez yazdım.

okuyan, ilgilenen, cevap veren herkese teşekkürler.konu kapanabilir, ben çözümümü buldum. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Back