• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim galiba benden sıkılıyor

ay güldürdün beni :KK70: diyorum sabahtan beri bakıcıyla ve eşimle ilgili olarak eminim diye.
akraba gibi olur ama bakıcı 30 yaşındadır ? akraba gidibir ama 20 yaşıondadır..bunlar önemli faktörler..
eşin başkasının yanında şımarıyor. başka bir acıklası yok. sürekli hareket istiyor bu da belli.
e her konuda anlaşacaksınız diye bir kaidede yok.ş sen kendine sorun yapıyorsun boşşveerrr...
konuşcaksan da konuş ne var ya.. senin sosyopat hallerin beni bazen fazla geriyor, bir karar verdiysen önce lütfen bana ssöyle" bu kadar.

Ben tek bir şeye takildim doğrusu :KK64: bakiciniz 100 yaşında bile olsa piknik hazırlığını beraber yaparlarken kocaniza agzinizi açıp "evin hanimiyla karar verdiniz" diyemedinizmi?
Ben bakıcı yerinde olsam ev hanımı yerine ben karar verme luksum olsa o dakika gözümden dusurdiniz. Sonuçta evin kadını dururken ben yapıyorum. Ne demek istediğimi anladığınızı dusunuyorum :KK64:

bizim yanımızda da konuştu arkadaşım eşiyle anlattı..ama adam diyor ki seninle ilgisi yok tamamen benimle alakalı..hep kalabalık olsun birileri olsun istiyorum diyor...istediğiniz kadar renkli bir kişilik olun farketmez eşiniz için.
dediğim gibi sorun sizde değil,karşınızdaki adam farklı bir tip..
Hep kalabalık isteyen bir eşim olsa, ben mi sıkıcıyım diye kendi mi sorgulamam şahsen. Sürekli başkalarını isteyen insanın zekasından şüphe ederim ben, hem zekasından hem birey olarak gelişmişliğinden. Çünkü eşiyle yetinmek bir yana, kendi kendine de yetmiyor bu insanlar. Yalnız kaldığında ya da sürekli alışık olduğu ortamda olduğunda, insan kendini sorguluyor, hayatının gidişatını düşünüyor; işte kimilerine bunu düşünme eylemi zor geliyor. Düşünmek zorunda kalmamak için hep birileri onları oyalasın gerek.

akraba gibi olur ama bakıcı 30 yaşındadır ? akraba gidibir ama 20 yaşıondadır..bunlar önemli faktörler..
eşin başkasının yanında şımarıyor. başka bir acıklası yok. sürekli hareket istiyor bu da belli.
e her konuda anlaşacaksınız diye bir kaidede yok.ş sen kendine sorun yapıyorsun boşşveerrr...
konuşcaksan da konuş ne var ya.. senin sosyopat hallerin beni bazen fazla geriyor, bir karar verdiysen önce lütfen bana ssöyle" bu kadar.
o kadar üzüldüm ki konuşmak da çok kolay olmayacak. artık gece konuşurum ya da işten çıkınca onun iş yerine giderim.

Ben tek bir şeye takildim doğrusu :KK64: bakiciniz 100 yaşında bile olsa piknik hazırlığını beraber yaparlarken kocaniza agzinizi açıp "evin hanimiyla karar verdiniz" diyemedinizmi?
Ben bakıcı yerinde olsam ev hanımı yerine ben karar verme luksum olsa o dakika gözümden dusurdiniz. Sonuçta evin kadını dururken ben yapıyorum. Ne demek istediğimi anladığınızı dusunuyorum :KK64:
pikniğe eşim ve ben karar verdik zaten. hazırlığı bakıcıyla yaptılar. ben çocuğu uyutmaya çalışıyordum o sırada. yanlarındaydım ama ne götürüleceğini eşim dönüp bana sormadı bile.

tamamen katılıyorum. özellikle yukarıdaki cümleye. aynısını düşünüyorum böyle insanlar hakkında. kendi kendilerine tahammül edemiyorlar ama gereksiz insanlara tahammül ediyorlar. akşam bunu da söylüycem eşime. teşekkürler :)
Siz kendinizi üzmeyin lütfen. Arkadaşa katılıyorum, her istediğinde elinin altında olmayın. Onsuz da uğraşlarınız olsun, tek başınıza hayattan zevk alın.
Bence eş insanın herşeyi olacak diye bir durum yok. Arkadaşlarınız, hobileriniz, sosyal bir yaşamınız olsun, eviniz de bir koca bulunsun. O da işte gerekir bazen kendi çapında :KK53:

Canım bencede aynı düşündüğün gibi kibar bi dille üzüldüğünü bildir ve neden üzüldüğünü onun anlayabileceği şekilde anlat eminimki yanında olacaktır...

Siz kendinizi üzmeyin lütfen. Arkadaşa katılıyorum, her istediğinde elinin altında olmayın. Onsuz da uğraşlarınız olsun, tek başınıza hayattan zevk alın.
Bence eş insanın herşeyi olacak diye bir durum yok. Arkadaşlarınız, hobileriniz, sosyal bir yaşamınız olsun, eviniz de bir koca bulunsun. O da işte gerekir bazen kendi çapında :KK53:
ay içimi açtınız hepiniz :KK70:ben sosyal değilim, arkadaş canlısı da değilim açıkçası. belki de o yüzden bu kadar incelik bekliyorum ondan. yanlızlıktan yani. ben de yalnız planlar yapayım bari :)

pikniğe eşim ve ben karar verdik zaten. hazırlığı bakıcıyla yaptılar. ben çocuğu uyutmaya çalışıyordum o sırada. yanlarındaydım ama ne götürüleceğini eşim dönüp bana sormadı bile.
Bende pikniğe değil "hazırlığını beraber yaparken " dedim zaten canım. Yani benim dediğimde senin alintidaki son cümle, yani sana sormamasi..

ay içimi açtınız hepiniz :KK70:ben sosyal değilim, arkadaş canlısı da değilim açıkçası. belki de o yüzden bu kadar incelik bekliyorum ondan. yanlızlıktan yani. ben de yalnız planlar yapayım bari :)
Bi akşam esinize " zaten evde bakıcı var, bende bi arkadasimla kahve iceyim biraz acilirim " deyin onu planiniza dair etmeden.

e ama sende yaa. öyle bir yazıyorsun ki seni takan yok bakıcı ile bunlar evi alıp kurmuş. sen kenarda süs.
yazsana ya ben bebeği uyutuyordum meşguldüm, piknik için hazırlığıda kadın yaptı mecbur..
ooyy ..bak eşine de olayları böyle anlatıyorsan yapma. aydınlatıcı ve gerçekleri yansıtan cümleler lütfen.
acabaya yer kalmasın..
bakıcının yaşında da böyle oldu bakıcı bakıcı kaç yaşında bu bakıcı 50 yaz. başından..

Back