- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
- Konu Sahibi Basi Agriyan Ordek
-
böyle olaylarda hep aynı tavsiyeyi veririm. o ne yapıyosa sen de aynısını yap. tek kaldığında sana gelince hazırda beklediğini hissettirme
sanki biraz abartıyorsun gibi geldi bana..senin önce uykun gelebilir gidip yat eşini niye bekliyorsun..yada uzaktan misafir geldiğinde tabiki ilgilenecek bundada alınacak birşey yok...
evet. başka şehirde yaşıyor. çocuğumu yabancı birine teslim etmektense böyle bir şey yaptık.Bakici sizde yatilimi kaliyor?
belki o senin üzüldüğünün farkında değildir eşinle karşılıklı konuşmayı denyebilirsin.bu durumun seni ne kdar üzdüğünü sakin bir dille anlatırsan eşin bu konuya dikkat edecektir bence
direkt konuşmalısın trip atmak küsmek bi fayda vermez en güzeli karşılklı konuşabilmek.imkanınız varsa birlikte dışarı çkın yoksa da yardımcına söyle o akşam odasında vakit geçirsin güzel bir kahve yapıp kocanın yanna otur ve onunla konuş ama konuşurken onu suçlama sadece nasıl hissettiğini söyle gör bak çok faydası olacak...değil evet. elimden geldiğince bu durumu umursamıyor gibi davrandım. ama bir şey değişmedi. bir de belli edeyim dedim. onu da nasıl yapacağımı bilemedim.
tehlikeli olmadığından eminim.Bana bakıcınızla bu kadar paylaşımda bulunması tehlikeli geldi.
akşam zor. ama bu öğle gelirse ve yalnız kalırsak konuşabilirim.direkt konuşmalısın trip atmak küsmek bi fayda vermez en güzeli karşılklı konuşabilmek.imkanınız varsa birlikte dışarı çkın yoksa da yardımcına söyle o akşam odasında vakit geçirsin güzel bir kahve yapıp kocanın yanna otur ve onunla konuş ama konuşurken onu suçlama sadece nasıl hissettiğini söyle gör bak çok faydası olacak...
tehlikeli olmadığından eminim.
canım bakıcımızı yıllardır eşim de tanıyor. zaten hepimizin arası çok iyiydi. işte bu yüzden diyorum acaba benden mi sıkılıyor diye. evde benden başka her yeni insanla (cinsiyet farketmeksizin) paylaşımı böyle çok oluyor. sürekli bakıcıdan bahsetmem en son olay olduğu için aklımda daha çok kalmış olması. yoksa eve babam da gelse durum aynı.siz gidip yatıyorsunuz,eşiniz de bakıcıyla beraber tv mi izliyor???*
pikniğe gidilecekse buna bakıcı ile mi karar veriyor<*???
çok tehlikeli işler bunlar..ne alaka bakıcıyla..eşler bakıcıyla mesafeli olmalı özellikle yatılı olanları ile.benimki yatılı değildi ama eşimle seviyeeli bir muahbbetleri vardı doğal olarak.arkadaşlarımın yatılı olanları ise,eşlere çay kahve vs servis yapar,odalarından çıkmazlar..
var ama antenini çalışmadı 1 ay boyunca. geçen cuma gittim antenci getirip hallettim, televizyonu var artık. bu hafta odasına çekilir muhtemelen.Neden bakıcının odasında televizyon yok?
Benim arkadaşlarımda yatılı kalan bakıcılar akşamları sadece çocukla ilgilenir,dinlenme saatlerinde odasında vakit geçirir.
canım bakıcımızı yıllardır eşim de tanıyor. zaten hepimizin arası çok iyiydi. işte bu yüzden diyorum acaba benden mi sıkılıyor diye. evde benden başka her yeni insanla (cinsiyet farketmeksizin) paylaşımı böyle çok oluyor. sürekli bakıcıdan bahsetmem en son olay olduğu için aklımda daha çok kalmış olması. yoksa eve babam da gelse durum aynı.Sizin dışınızda onların eviymiş gibi okudum ben
bakıcı meselesi ayrı bir konu..aralrında birşey vardır veya olabilir diye yazmadım.neticede o sizin çalışanınız nbe kadar tanıdık da olsa mesafe konulması gerektiğini düşünüyorum.canım bakıcımızı yıllardır eşim de tanıyor. zaten hepimizin arası çok iyiydi. işte bu yüzden diyorum acaba benden mi sıkılıyor diye. evde benden başka her yeni insanla (cinsiyet farketmeksizin) paylaşımı böyle çok oluyor. sürekli bakıcıdan bahsetmem en son olay olduğu için aklımda daha çok kalmış olması. yoksa eve babam da gelse durum aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?