- 3 Mayıs 2022
- 23
- 23
- 30
-
- Konu Sahibi Microbiologyyy
Ay iptal iptal iptal diyin lütfen mazallah. Çekmeyin bu olayı auranıza.
Ben farklı anlamışım anladım şimdi :)E evet, karşılıklı oturunca hamile kalınmıyor demek istedim. İnsan tiksindiği adamla nasıl sevişir?
Yüzüne bakinca tiksinilen adamdan nasil cocuk yapiliyor? Sonra da babasiz buyumesin...
Cidden anlam veremiyorum yaptiginiz seylere
Daha bir tane bağlayan örneği yok daha da koparıyorBebek o durumda adami baglamak icin yapiliyor.
Dün akşam bebek için buhar makinesi alan ben…Bebek alışverişi kaç milyor dölar peki bir bilsen
sarhoştum hatırlamıyorumYanlislikla nasil hamile kaliniyor?
Bir konu hakkında ''nasıl olur ya'' tarzı soru ve düşüncelere girdiğimiz an o olayın nasıl olduğuna dair çekim başlatmış oluyosunuz ki nasıl olduğunu göresiniz diye.İptal iptal iptal.
Nasil çektim ki aurama.
Ay ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına bir evin içinde yaşıyorlar ona güvenmiyor olabilir uzun süredir ondan uzak da durmuş olabilir ama bir çekim olmuştur sevişmişlerdir saçma sapan abartmalarınız varBen o günden sonra eşime olan güvenimi kaybettim. Sonrada hamile kaldım
nokta
Bir konu hakkında ''nasıl olur ya'' tarzı soru ve düşüncelere girdiğimiz an o olayın nasıl olduğuna dair çekim başlatmış oluyosunuz ki nasıl olduğunu göresiniz diye.
Hahaha değişik bir bakış açısı ama evli değil kadın :)Ben ifşa edeyim bence olay eşinin eski sevdiği kadının çocuğu olduğu için bizim de olmalı diyerek yaptı çocuğu
Olsun çocuğu varmış amaHahaha değişik bir bakış açısı ama evli değil kadın :)
Siz de erkekleri stalklamaya devam edin o halde.Kesinlikle
Konunuzda, kız da evli çoluğu çocuğu var demişsiniz ama . Eğer boşanmışsa eşinden bu daha da kötü, eşiniz iletişime geçmek için kendini gösteriyor resmen üzgünüm.Hahaha değişik bir bakış açısı ama evli değil kadın :)
Daha bir tane bağlayan örneği yok daha da koparıyorbu akılları kim veriyor acaba ya onlara
Insan yanindakiyle yasar aklindakiyle ölür tarzi bir soz yazmisti biri bir klibin altina esiniz olmasin o? Kac sene onceki iliskisi kac sene sevgili olmuslar buldugunuz fotograflarda nasil pozlar var? Belki gercekten unutamadi belki sadece merak etti napiyor nasil diye aklindakileri bilemeyiz. Ama siz bende aldaticam diyince tepkisiz kalmasi cok kotu bence. Icinizde bittiyse surdurmeyin daha fazla .
Yanlışlıkla nasıl hamile kalınıyor? Ülkenin çoğu yanlışlıkla ve süpriz hamilelikle çocuk sahibi oluyor. Yani önüne geçebilseler bi azalma olacakYanlışlıkla hamile kaldım ama aldırmadım da hiçbir cana kıyma taraftarı değilim.
Sanki hamileyken bu olayı yaşamış gibi konuşmuşsunuzboşanmayı planlıyorum ama bebeğim babasızda büyüsün istemiyorum.