Eşim Fake hesaptan eski sevdiği kızı takip etmiş :(

Microbiologyyy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2022
23
23
30
Merhaba arkadaşlar, eşimle 1.5 yılık evliyim. 7 yıldırda bir ilişki geçmişimiz var. Ben ikimizin arasındaki ilişkiyi hep eşsiz sanırdım yani çok mutluydum ve ona olan güvenim tamdı. Eşim bana karşı çok iyi davranır 7 yıllık ilişkimizde kavga ettiğimizde hep mantıklı bir şekilde sorunlarımızı çözmeye çalışırdık hiç hakaret vs. Olmazdı. Evlendikten bir süre sonra bir gece yarısı işim için rapor hazırlıyordum. Eşim uyuyordu. Şeytan dürttü normalde hiç yapmam ama telefonuna bakasım geldi. İnstagramda ikimizin ortak bir iş için açtığımız hesap vardı. Oradan bir baktım eski sevdiği kızı takip etmiş ve kızın tek olduğu resmi beğenmiş. Kız da evli çoluğu çocuğu var. Sonra ben de kendime fake hesap açtım ve kızı ekledim kız kabul etmedi. Eşimin onun resmini beğendiğini biliyor yani. Ertesi günü büyük br kavga çıktı tabi. Eski sevdiği kıza hiçbir duygu beslemediğini smyledi. Neden ekledin dedim hatırlamıyorum ortak arkadaşlarda çıktı sanırım dedi. Ben o günden sonra eşime olan güvenimi kaybettim. Sonrada hamile kaldım 3 aylık oğlum var şimdi ama çok mutsuzum. O sanıyor ki ben olayı unuttum ama her suratına baktığımda yaptığı aklıma geliyor. Suratına baktığımda tiksiniyorum artık boşanmak istiyorum her gün onu seviyormuş gibi yapmak işkence. Artık beni sevdiğine inanmıyorum ve ayrılmak istiyorum. Sizce seven insan geçmişini geride bırakmazmı? Laptopunda hala o kızdan kalan yazışmalarını gördğm. Kızın sınıfta gizli gizli resimlerini çekmiş zamanında onları gördüm. Bunları söylediğimde ben onları silmiştim nerede gördün diyor. Sizce ne yapmalıyım boşanmayı planlıyorum ama bebeğim babasızda büyüsün istemiyorum.

Ben o günden sonra eşime olan güvenimi kaybettim. Sonrada hamile kaldım
nokta
Ay ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına bir evin içinde yaşıyorlar ona güvenmiyor olabilir uzun süredir ondan uzak da durmuş olabilir ama bir çekim olmuştur sevişmişlerdir saçma sapan abartmalarınız var

Ben anlamıyorum yaa. Hep bi eşiyle geçinemeyen boşanma lafları dönen sağlıksız leş gibi ilişkilerde, gündüz birbirinin suratına bakmazlar gece olunca sevişirler. Bu me perhiz ne lahana turşusu yaa. Kocandan tiksiniyon ama aynı yatakta yatıp ilişkiye girebiliyosun aa şansa bak hamile kalıncada aldırmıyo vicdanen. Sanki kendi kendine gebe kaldı. Şaka gibi ya gerçekten aklım almıyo bazı insanlar. Ben sevmedigim insanla gözgöze bile gelmem aynı ortamda gerilirim millet cocuk yapıyo bide napcam boşanayım mı diyo 😃😃😃 yok boşanma bi cocuk daha yap bacım 😌

Insan yanindakiyle yasar aklindakiyle ölür tarzi bir soz yazmisti biri bir klibin altina esiniz olmasin o? Kac sene onceki iliskisi kac sene sevgili olmuslar buldugunuz fotograflarda nasil pozlar var? Belki gercekten unutamadi belki sadece merak etti napiyor nasil diye aklindakileri bilemeyiz. Ama siz bende aldaticam diyince tepkisiz kalmasi cok kotu bence. Icinizde bittiyse surdurmeyin daha fazla .

Insan yanindakiyle yasar aklindakiyle ölür tarzi bir soz yazmisti biri bir klibin altina esiniz olmasin o? Kac sene onceki iliskisi kac sene sevgili olmuslar buldugunuz fotograflarda nasil pozlar var? Belki gercekten unutamadi belki sadece merak etti napiyor nasil diye aklindakileri bilemeyiz. Ama siz bende aldaticam diyince tepkisiz kalmasi cok kotu bence. Icinizde bittiyse surdurmeyin daha fazla .

Hani "bensiz cöktü mü, geberdi mi" diye baksa bir ego meselesi olurdu. Ama resimi begenmisse ve kadin bunu görmüsse adam resmen iletisime gecmek icin yapmis.

X