- 3 Mayıs 2022
- 23
- 23
- 30
-
- Konu Sahibi Microbiologyyy
Tiksindikten sonra mı?Üst üste iki kere sevişmeyin
Çok haklısınız aslında babalık vasfı düşmüyor isterse babalığına devam eder bende buna izin veririmGüveninizi kaybettiniz ve çocuk yaptınız? Sorulduğunda kaza kurşunu diyorsunuz, özellikle böyle bir olaydan sonra düzgün korunmalıydınız. On seneyi aşkındır cinsel hayatım var;ama hiç kaza kurşunu olmadı. Olamaz. Tamam korunamamışsınız olan olmuş, bu saatten sonra çocuğum babasız büyümesine sığınmayın, çocuğunuzun babası var; boşanınca babalık vasfı düşmüyor. Sürekli bahanelere sığınmayın, insan tiksindiği suratla nasıl aynı yatağa girer ki?
Yapacak bir şey yok o zaman geçmiş olsunSanırım olaydan aylar sonra hamile kaldığım düşünülüyor ama herşey 1 ayda oldu :)
Tiksindikten sonra mı?
KesinlikleFotoğrafı beğenmesinin amacı ince bir mesaj göndermek bence. Hani kadın yazarsa istediği olmuş olacak iletişim sağlanmış olacak.ki belki de olmuştur bilemeyiz ..
Hamile kalmak zırt diye olmuyor, sevişmeniz gerekiyor. Bu duygular içindeyken hamile kalacak işi nasıl yapabildiniz ki? Bence abarttığınız kadar kötü hissetmiyorsunuz eşinize karşı.Yanlışlıkla hamile kaldım ama aldırmadım da hiçbir cana kıyma taraftarı değilim.
O zaman dikkat edin de,ikinci kaza kurşunu gelmesinKorunuyorduk :)
Peki yanlışlık bunun neresinde, ikincide prezervatif mi delindi?Üst üste iki kere sevişmeyin
E bu olay olduğunda bebeğiniz yoktu madem sindiremeyeceksiniz neden bir de bebek ortak ediyorsunuz bu mükemmel aileyeplanlıyorum ama bebeğim babasızda büyüsün istemiyorum.
Peki yanlışlık bunun neresinde, ikincide prezervatif mi delindi?
Zorla birliktelikten bile hamile kalanlar var (tecavüzden)Hamile kalmak zırt diye olmuyor, sevişmeniz gerekiyor. Bu duygular içindeyken hamile kalacak işi nasıl yapabildiniz ki? Bence abarttığınız kadar kötü hissetmiyorsunuz eşinize karşı.
Ay iptal iptal iptal diyin lütfen mazallah. Çekmeyin bu olayı auranıza.Yüzüne bakinca tiksinilen adamdan nasil cocuk yapiliyor? Sonra da babasiz buyumesin...
Cidden anlam veremiyorum yaptiginiz seylere
flash tv de de evcilik oynarken hamile kalan birisi vardıOnceden bir haber vardi o aklima geldi isim sehir oynarken yanlislikla hamile kalan biri varmis
Konuda bilmiyordu farkında değildi ? Eşinizin yalan söylediğinin farkında mısınız ?İş hedabı ikimizdede açık sen de görüyorsundur diye oradan takip ettim dedi. Hesap ikimizde de açık ama ben pek kullanmıyordum
Evin içinde odadan odaya çıplak koşarlarken penis vajinaya çarpmış olabilir arkadaşım ne var bunda çok mu garip hiç mi başınıza gelmedi
Kaza kurşunu hamile kaldım ve oğlumu çok seviyorum :)
Bu konuyla ne alaka?Zorla birliktelikten bile hamile kalanlar var (tecavüzden)
Olacağı varsa oluyor işte
Haklı, bir prezervatif olmuş kaç lira…Korundukları halde, iki kere üst üste sevişince hamile kalmak için prezervatifi ters yüz edip kullanmış olmaları lazım
Bebek alışverişi kaç milyor dölar peki bir bilsenHaklı, bir prezervatif olmuş kaç lira…
Sevişmek gerek kolay değil hamile kalmak dediniz ya,o alakaBu konuyla ne alaka?
E evet, karşılıklı oturunca hamile kalınmıyor demek istedim. İnsan tiksindiği adamla nasıl sevişir?Sevişmek gerek kolay değil hamile kalmak dediniz ya,o alaka