- 29 Eylül 2014
- 9.000
- 16.977
- 498
Valla biz de özeli kocamla yaşıyoruz ama ağdayı onunla yapmıyorum misal, iş hayatımda yapacaklarımı onunla konuşmuyorum, kaynanamı onunla çekiştirmiyorum, arkadaşımın cinsel hayat problemini onunla paylaşmıyorum. O da aynı şekilde maç muhabbetini benimle yapmıyor, aile efradının kendine özel sorunlarını benimle konuşmuyor vs.
Özel hayatı çok yanlış anlamışsınız:)
Niye söylesin şifresinidaha önce biliyodum fakat değiştirdi şimdi sordum güldü geçti bende ölesine sordm gibi yaptm
.Daha önceden şifreyi biliyorsan ve pat diye değiştirip, sormana rağmen vermiyorsa şifreyi.. ya verecek ya verecek
ona diyemiyom bak ben çok işgilleniym adam gülecek bana ben herhalde kendime iş arıyorum yada delirdim:).
biliyodum bildiğim içinde öle bakmıyodum bile sonra bi baktım değiştrmiş vay bee dedimmm:)taktım kafayı taktımm:)
Hayatı paylaşıyoruz şifreyi mi paylaşmayacağız diye ilginç bir yorum okudum, hayatı paylaşmak öyle bir şey değil ayrı bireylersniz. Ve evet yeri geliyor arkadaşlarımla özel şeyler konuşuyoruz eşimin görmemesi gereken.ne yani facede de bunları mı paylaşıyonuz anlamadım şifreyle ne ilgisi var :)
çook haklısın ama ya aldattığında yakalayamazsak, aldattığını öğrenemezsek? şifreleri de yok takip de etmiyoruz. nerden öğrenicez.. habersiz şekilde aldatılmaya mahkum mu kalıcazeşe güvenmek önemlidir ama her şeye karşın daha da önemlisi kendine güvenmek. elbette herkes aldatabilir ve herkes aldatılabilir, hiçbir şeyin garantisi yok.
ama kocam beni bir gün aldatabilir diye ben facebook şifresini istemem, bunu kendime hakaret kabul ederim. aldatılırsam yapacağım bellidir, çeker giderim.
ama beni aldatamasın diye şifre istemem. çünkü bu şu demektir: ben kontrol etmezsem beni aldatacak bir adamla evliyim.
doğru olan elbette kocanızın sadık olduğunu varsaymaktır, çünkü benim mantığıma göre aldatan adamdan boşanılır, imkanı olsa aldatacak adamdan da boşanılır, bu durumda şifre istemem kendi ilkemle çelişmek olur.
varsın aldatsın, koyarım kapının önüne sağlam bir tazminat alır, bir hayvan barınağına bağışlarım, kalır öyle eli böğründe.
bir yerden illa ki açık veriyorlar ki. şifresi olsa bile, şifresi olan adam o faceten mi aldatır, bir tane açmak ve saklamak o kadar da zor değil.çook haklısın ama ya aldattığında yakalayamazsak, aldattığını öğrenemezsek? şifreleri de yok takip de etmiyoruz. nerden öğrenicez.. habersiz şekilde aldatılmaya mahkum mu kalıcaz
sormadım artıkSöylemedi mi hala şifresini ??eskiden varmış şimdi vermiyorsa biraz şüphe uyandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?