Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

1euphoria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
92
28
36
Merhaba bayanlar, biz severek evlendik. Evlenmek üzereyken ailesi problem çıkardı ancak onları atlattık. Evlendik, sonra o tutkuyla beni her fırsatta öpmeye çalışan adam gitti, öpmekten kaçınan bir adam geldi. Beni anlayıp belki çözüm bulursunuz diye burada kimseyle paylaşamadığım özelimi istemeden paylaşıyorum. İnsan ne hayaller kuruyor öpülüp okşanmak istiyor bir kadın olarak kendimi ona saklamış olmamla, evlendikten sonra tüm bu isteğinin yok olup gitmesine anlam veremedim. Defalarca konuşmayı denedim yok aşkım bir sorun yok büyütüyorsun diyor. Ancak davranışları öyle söylemiyor. İnsanlık açısından davranışlarda pürüz yok, ama duygusal açıdan hareket yok gibi. İlk aylar dedim ki evlenirken çok stres yaşadık onları atlatalım geçer. Geçmedi. Öpmeye kalkışsam başını çeviriyor. İlişkimizi de oldu bittiye getiriyor özel bir ilgilenme boyutu yok. Bakımlıyım hatta evlendikten sonra kendime daha bir itina göstermeye başladım. Desem ki tiksindiğinden böyle oluyor, evde titiz olan tek kişi benim. Bir erkeğin içinden hiç mi gelmez bir sarılma okşama hissi? Nedir bu? Ne yapacağım ben ne düşünmeliyim?

Ne kadarlık evlisiniz? Hiç mi öpmüyor? Bana garip geldi.
Sarılıp okşama derken evlenmeden önce bunları yapıyor muydu yani yapmıyorsa karakteri öyledir diyeceğim ama.
Öpmeyen adama ilk kez şahit oldum ne diyeceğimi bilemedim doğrusu.

2 yıl. Ama evlendiğimiz ilk haftalar da bu hal vardı.

Sonradan böyle olduysa bir şeyden tiksinmiş olabilir gibi geldi bana.
Bunun titizlikle de alakası yok erkek bünyesi çok tuhaf olabiliyor. Mesela benim eşim beni ağda yaparken görmek istemiyor. Hasbel kader görürse söyleniyor.
Buna benzer bir şey olmuş olabilir mi? Mesela regl pedini falan..

öpmüyor derken, peki sarılıyor, kokluyor vs. onlar var da sadece öpücük mü yok?

Ben sarılınca sarılıyor. Kendi isteğiyle yaptığı çok nadirdir oturup parmakla sayarım yani. Ben üzüldüğüm günler falan. Sarılıp koklamıyor. Siz söyleyince fark ettim şöyle bir içine çekmeyeli ne kadar olmuş. Evlenmeden önce bunları yapıyordu.

Kişisel temizliğine dikkat ediyor musun? Bazen diş fırçalanmamışsa bana da itice geliyor da Benim bir arkadaşım vardı dişlerine çok bakardı, çok temiz biriydi. Ama sanırım midesinde bulunan bir bakteri dolayısıyla ağız kokusu yapıyormuş tedavi oldu. Bir anda sana soğuk davranmasının nedeni başka ne olabilir diye düşünüyorum. Evlilik öncesi cinsellik yaşadınız mı vücudunu felan görmüş müydü mesela?

Hayır hiç bu tarz bir şey yaşamadım umarım yaşamam, giyinirken bile görmez beni.

Çok uç bir örnek olacak belki ama bir müvekkil eşiyle cinsel ilişkiye giremiyordu, nedeni kadın vajinasının çok koyu renk ve sarkık olmasıydı. Midesi bulanıyormuş. Belki bu türde uç örnekte olabilir.

2 yıl. Ama evlendiğimiz ilk haftalar da bu hal vardı.
Ya aslında erkeklerden okşama sarılma ne biliyim buna benzer sevgi pıtırcığı hareketler beklemenin sonucu hep hüsran oluyor evlendikten sonra kafalarına bir şey düşüyor ve değişiyorlar sanırım.
Hadi bunları geçtim de öpücük niye yok anlamadım valla bir şeyinizi görüp tiksinmiş olabilir mi ki.

Bunu belirtmiştim. Ben çok titizim, o ise dişlerini ayda bir belki fırçalar. Ağzım birkaç kez kokmuş olsa diyelim sabahları, haydi ondan öpmek istemedi desem, diğer şeyleri neden yapmıyor o halde... Bağdaştıramıyorum.

giyinirken çekiniyor musun? yani kendinde beğenmediğin bir şey mi var da görmesini istemiyorsun?

Ya tatlım bu da ayrı bir konu. Ben çekinmiyorum konu başka. Mahrem olacağı için burada yazmak istemiyorum.

sen nasıl tiksinmiyorsun peki dişini ayda 1 fırçalayan adamdan?
diş fırçalamak banyo yapmak gibidir bence. yani insan freshlenir. düşünemiyorum dişini fırçalamayan bir insan.

ya iğrenmekle ilgisi olduğunu sanmıyorum.
ben ki başkasıyla aynı bardaktan (annem babam bile olsa) bişey içemeyen biriyken eşim burun ameliayatından çıktığında ağzından burnundan kanlı akıntılar geldi 1-2 saat boyunca. ben onları temizlerken eşim "beni bi daha öpmezsin artık" demişti. o lafın üzerine tabiki hemen öptüm. :)
o da benim ne iğrenç hallerimi gördü ama eş olmak bu değil mi zaten?
arkadaşın sorunu bence iğrenmek vs değil. eşin bu öpme, vs. davranışları sadece özel anlarda yapıyor sanırım. hani sadece o anlara sınırlamış gibi. öpünce olayın devamı gelecek gibi hissediyor olabilir. o anda canı istemiyorsa öpücüğe karşılık vermiyor olabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…