Ne kadarlık evlisiniz? Hiç mi öpmüyor? Bana garip geldi.
Sarılıp okşama derken evlenmeden önce bunları yapıyor muydu yani yapmıyorsa karakteri öyledir diyeceğim ama.
Öpmeyen adama ilk kez şahit oldum ne diyeceğimi bilemedim doğrusu.
Sonradan böyle olduysa bir şeyden tiksinmiş olabilir gibi geldi bana.Merhaba bayanlar, biz severek evlendik. Evlenmek üzereyken ailesi problem çıkardı ancak onları atlattık. Evlendik, sonra o tutkuyla beni her fırsatta öpmeye çalışan adam gitti, öpmekten kaçınan bir adam geldi. Beni anlayıp belki çözüm bulursunuz diye burada kimseyle paylaşamadığım özelimi istemeden paylaşıyorum. İnsan ne hayaller kuruyor öpülüp okşanmak istiyor bir kadın olarak kendimi ona saklamış olmamla, evlendikten sonra tüm bu isteğinin yok olup gitmesine anlam veremedim. Defalarca konuşmayı denedim yok aşkım bir sorun yok büyütüyorsun diyor. Ancak davranışları öyle söylemiyor. İnsanlık açısından davranışlarda pürüz yok, ama duygusal açıdan hareket yok gibi. İlk aylar dedim ki evlenirken çok stres yaşadık onları atlatalım geçer. Geçmedi. Öpmeye kalkışsam başını çeviriyor. İlişkimizi de oldu bittiye getiriyor özel bir ilgilenme boyutu yok. Bakımlıyım hatta evlendikten sonra kendime daha bir itina göstermeye başladım. Desem ki tiksindiğinden böyle oluyor, evde titiz olan tek kişi benim. Bir erkeğin içinden hiç mi gelmez bir sarılma okşama hissi? Nedir bu? Ne yapacağım ben ne düşünmeliyim?
öpmüyor derken, peki sarılıyor, kokluyor vs. onlar var da sadece öpücük mü yok?
Sonradan böyle olduysa bir şeyden tiksinmiş olabilir gibi geldi bana.
Bunun titizlikle de alakası yok erkek bünyesi çok tuhaf olabiliyor. Mesela benim eşim beni ağda yaparken görmek istemiyor. Hasbel kader görürse söyleniyor.
Buna benzer bir şey olmuş olabilir mi? Mesela regl pedini falan..
Ya aslında erkeklerden okşama sarılma ne biliyim buna benzer sevgi pıtırcığı hareketler beklemenin sonucu hep hüsran oluyor evlendikten sonra kafalarına bir şey düşüyor ve değişiyorlar sanırım.2 yıl. Ama evlendiğimiz ilk haftalar da bu hal vardı.
giyinirken çekiniyor musun? yani kendinde beğenmediğin bir şey mi var da görmesini istemiyorsun?Hayır hiç bu tarz bir şey yaşamadım umarım yaşamam, giyinirken bile görmez beni.
Kişisel temizliğine dikkat ediyor musun? Bazen diş fırçalanmamışsa bana da itice geliyor daBenim bir arkadaşım vardı dişlerine çok bakardı, çok temiz biriydi. Ama sanırım midesinde bulunan bir bakteri dolayısıyla ağız kokusu yapıyormuş tedavi oldu. Bir anda sana soğuk davranmasının nedeni başka ne olabilir diye düşünüyorum. Evlilik öncesi cinsellik yaşadınız mı vücudunu felan görmüş müydü mesela?
giyinirken çekiniyor musun? yani kendinde beğenmediğin bir şey mi var da görmesini istemiyorsun?
sen nasıl tiksinmiyorsun peki dişini ayda 1 fırçalayan adamdan?Bunu belirtmiştim. Ben çok titizim, o ise dişlerini ayda bir belki fırçalar. Ağzım birkaç kez kokmuş olsa diyelim sabahları, haydi ondan öpmek istemedi desem, diğer şeyleri neden yapmıyor o halde... Bağdaştıramıyorum.
ne alakası var. mahrem konuşuyoruz zaten.Ya tatlım bu da ayrı bir konu. Ben çekinmiyorum konu başka. Mahrem olacağı için burada yazmak istemiyorum.
Düşündüm, düşündüm bir kadının kocasının yanında soyunmamasına bir gerekçe bulamadım, kendini beğenmemesinden başka.Ya tatlım bu da ayrı bir konu. Ben çekinmiyorum konu başka. Mahrem olacağı için burada yazmak istemiyorum.