Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Neresinde yargılama gördünüz cümlemin? Düşüncemide mi beyan etmeyeyim? Neden bu denli sakin olduğunuzu açıklasanız daha mantıklı olurdu. Ona yok buna yok yorum beğendiremiyoruz arkadaş.
Konuyu yanlış anlamış olmalısınız. Buraya duygu halimi yansıtıp ağlayacak omuz bulmaya değil, sıkıntıma mantıklı çözüm aramaya geldim hanımefendi. Size inandırıcı gelmeyen konularla vakit kaybetmeyin, kaybettirmeyin derim.

siz mi karar veriyorsunuz kimin yazıp yazmayacağına..

İnandırıcı gelmedi mi dedim? Okuduklarınızı düzgün anlarsanız sevinirim. Bu kadar sakin olmanıza şaşırdım o kadar. Kadınlar daha evhamlıdır, paniklerler ve bu duygularını yazarkende hissettirirler. Siz daha sakin biri olabilirsiniz. Sizi tanımıyorum neticede. "Ben yapı itibariyle daha sakinim o yüzden öyle hissetmiş olabilirsiniz" deseydiniz mesela, kırıcı olmazdınız. Neyse umarım sorununuzun asıl nedenini bulup halledersiniz.

Açtıkları konuların altına bir liste düzenlesin konu sahibeleri. Listede rumuzlarımız geçiyorsa yorum yapalım yoksa uzak duralım değil mi? Bak çok mantıklı
yorum yapacaktım sırf bu tavrından yapmayayım zaten..vaktimi çaldı bu konu gidiyorum ben

ayy benim kocişim beni öperr sarılır koklar ayoll öyle şey mi olurmuşşş en pis halimle bile öperr senin ki nasıl öpmezz ayy günahh sana beybii (!)

aynen. yıldım yeminle yıldım.. herkes "kocişinin" ne kadar mükemmel olduğunu göstermek için böyle konuları bekliyor sanırım.. güzel bir örnek olmuş just..

Hali sormadan yorum yapmanız açıklama yapmama gerek bıraktı mı sizce? İşitildiğinde normal bir kadının ağırına gidecek bir hadiseyi benim yaşamış olmam ve 2 yıl tahammül etmiş olmamın ağırlığı bana yetmiyor mudur? Lütfen biraz daha empati yapmayı deneyin.

E tamam işte bu bile gayet güzel açıklama. Tuhaf gelmiş olamaz mı yani? Ne bu şiddet bu celal? Hemen yol göstermeler, konudan kovmaya kalkışmalar falan. Sakin olun lütfen. İyi günler.

Bende esimle gorucu usulu evlendim ilk 2,5 yil benimle beraber olmak icin firsat kollayan öpen sarılan adamda son 3 yildir tık yok ben adim atar istedigimi belli edersem belki bazen aylarca dokunmuyor nedenini sorunca yok birsey illa yapmak mi gerekiyor evlilik bundan ibaret degil falan diyordu gecenlerde bi sorunum var onu halletmeye calisiyorum dedi 3 ay oncesine kadar ayri yatiyorduk simdi beraber uyuyoruz 2 gun dur haric oysa yaparken cok tutkulu bi adam niye bole anlamiyorum bi acigini da yakalayamadim seviyorum da diyor ama

Bide konuyu acan arkadasima bi sorum var kayinvalidenle beraber mi oturuyorsun

Konu sahibi kocanla açık açık konuşmaktan başka çaren yok.Biz ne desek boş .Belki bambaşka bir sebebi vardır . Onu iten bir sıkıntı da olabilir ki öyleyse zaten bilmeniz en güzeli .Tıpta çözülemeyecek sorun yok gibi artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…