Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Keşke bariz bir nedeni olsa söylese de çözüm bulsam. Gerçekten cevap veremiyor sorduğumda, ya da saklıyor.

Hiç bu tarz düşünmemiştim. Haklı olabilirsiniz teşekkür ederim.

ben de sordum da o konu başka dedi. mahrem diye anlatmıyormuş.
Anlamadım ben de Sephoraa.

Fiziğimi beğeniyorum. Ancak o beğenmiyor sanırım görmek istemiyor. Çok kez değişik bir kostümle karşıladığımda üstünü ört, ya da üzerini giyin ne bu halin dediği oldu. O da ağırıma gitti.

Ağzın kokuyor olabilir, belki çok yüzeysel gelecek sana ama cidden farkında olmayabilirsin ya da başka fiziksel bir şeylerden rahatsız olduğu için uzak duruyor olabilir. Öpmek çok farklı çünkü, erkekler bazen hiç aklımıza gelmeyecek bir şeyden iğrenebiliyor, bence konuş açıkça eşinle. Bir de yanında bile giyinmiyorum demişsin, bana pek normal gelmedi. Neden giyinmiyorsun yanında ?

T
sen nasıl tiksinmiyorsun peki dişini ayda 1 fırçalayan adamdan?
diş fırçalamak banyo yapmak gibidir bence. yani insan freshlenir. düşünemiyorum dişini fırçalamayan bir insan.
Tiksinmiyorum çünkü seviyorum.

Olay bu olabilir. Seksi bulmadığı için öpüşmeyi de seksle bağdaştırıyor belki.
ama fiziğini beğenmiyorsa seni nasıl beğendi evlenmeden de aşık oldu evlendi?

çok garip, konuşup irdelemekten başka şansınız yok gibi

kostüm olayını bilemiycem ama mesela nü şekilde dolaşmaz mısınız eşinizin yanında hiç?

Canımcım bazı erkekler öyle seksi geceliklerden, iç çamaşırlarından falan hoşlanmaz. Benim eşim de hoşlanmaz mesela. Hoşlanmadığı şeyleri yapman da onu itiyor olabilir. Bence siz pek tanımamışsınız birbirinizi evliliğiniz süresince.

eşin baskıcı bi ailede falanmı yetişti.bana yaptığı şeyleri istemeyerek yada sadece evlilik gerekliliği diye yapıyormuş gibi geldi.farklı kıyafetler giyince kızdı falan dmişsiniz.

yapay mı geliyor acaba .Benim herifin bu konuda hiç bir beyanı yok mesela .İç çamaşırına bakmaz bile önemsemez .

T

Tiksinmiyorum çünkü seviyorum.
bu da bir bakış açısı tabi. ama o normal temiz bir insan haline dönüşmeyi beceremiyor ama sen buna maruz kalmayı kabul ediyorsun.
daha önce kk da wc den çıkıp el yıkamayan ve sifon çekmeyen bir koca vardı. O iğreniyordu ama.
Ben de iğrenirim şahsen.
İsteği dışında olup, düzeltebileceği ama düzeltmediği şeylerden iğrenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…