Çok uç bir örnek olacak belki ama bir müvekkil eşiyle cinsel ilişkiye giremiyordu, nedeni kadın vajinasının çok koyu renk ve sarkık olmasıydı. Midesi bulanıyormuş. Belki bu türde uç örnekte olabilir.
ben de sordum da o konu başka dedi. mahrem diye anlatmıyormuş.Düşündüm, düşündüm bir kadının kocasının yanında soyunmamasına bir gerekçe bulamadım, kendini beğenmemesinden başka.
ya iğrenmekle ilgisi olduğunu sanmıyorum.
ben ki başkasıyla aynı bardaktan (annem babam bile olsa) bişey içemeyen biriyken eşim burun ameliayatından çıktığında ağzından burnundan kanlı akıntılar geldi 1-2 saat boyunca. ben onları temizlerken eşim "beni bi daha öpmezsin artık" demişti. o lafın üzerine tabiki hemen öptüm. :)
o da benim ne iğrenç hallerimi gördü ama eş olmak bu değil mi zaten?
arkadaşın sorunu bence iğrenmek vs değil. eşin bu öpme, vs. davranışları sadece özel anlarda yapıyor sanırım. hani sadece o anlara sınırlamış gibi. öpünce olayın devamı gelecek gibi hissediyor olabilir. o anda canı istemiyorsa öpücüğe karşılık vermiyor olabilir bence.
Sen sorduğunda verdiği cevap ne peki?Keşke bariz bir nedeni olsa söylese de çözüm bulsam. Gerçekten cevap veremiyor sorduğumda, ya da saklıyor.
ben de sordum da o konu başka dedi. mahrem diye anlatmıyormuş.
Anlamadım ben de Sephoraa.
Belki de konu sahibinin çekingenliği ya da eşinin yanında soyunmamasının nedeni adamı uzaklaştırıyordur kendinden.ben de sordum da o konu başka dedi. mahrem diye anlatmıyormuş.
Anlamadım ben de Sephoraa.
Tiksinmiyorum çünkü seviyorum.sen nasıl tiksinmiyorsun peki dişini ayda 1 fırçalayan adamdan?
diş fırçalamak banyo yapmak gibidir bence. yani insan freshlenir. düşünemiyorum dişini fırçalamayan bir insan.
Olay bu olabilir. Seksi bulmadığı için öpüşmeyi de seksle bağdaştırıyor belki.Fiziğimi beğeniyorum. Ancak o beğenmiyor sanırım görmek istemiyor. Çok kez değişik bir kostümle karşıladığımda üstünü ört, ya da üzerini giyin ne bu halin dediği oldu. O da ağırıma gitti.
Kocanız herhangi bir tarikata filan girmiş olabilir mi?Fiziğimi beğeniyorum. Ancak o beğenmiyor sanırım görmek istemiyor. Çok kez değişik bir kostümle karşıladığımda üstünü ört, ya da üzerini giyin ne bu halin dediği oldu. O da ağırıma gitti.
Fiziğimi beğeniyorum. Ancak o beğenmiyor sanırım görmek istemiyor. Çok kez değişik bir kostümle karşıladığımda üstünü ört, ya da üzerini giyin ne bu halin dediği oldu. O da ağırıma gitti.
Bence de bunla bağlantılı bir şey.Belki de konu sahibinin çekingenliği ya da eşinin yanında soyunmamasının nedeni adamı uzaklaştırıyordur kendinden.
Canımcım bazı erkekler öyle seksi geceliklerden, iç çamaşırlarından falan hoşlanmaz. Benim eşim de hoşlanmaz mesela. Hoşlanmadığı şeyleri yapman da onu itiyor olabilir. Bence siz pek tanımamışsınız birbirinizi evliliğiniz süresince.Fiziğimi beğeniyorum. Ancak o beğenmiyor sanırım görmek istemiyor. Çok kez değişik bir kostümle karşıladığımda üstünü ört, ya da üzerini giyin ne bu halin dediği oldu. O da ağırıma gitti.
Hayır dindar birisi değil.Kocanız herhangi bir tarikata filan girmiş olabilir mi?
yapay mı geliyor acaba .Benim herifin bu konuda hiç bir beyanı yok mesela .İç çamaşırına bakmaz bile önemsemez .Canımcım bazı erkekler öyle seksi geceliklerden, iç çamaşırlarından falan hoşlanmaz. Benim eşim de hoşlanmaz mesela. Hoşlanmadığı şeyleri yapman da onu itiyor olabilir. Bence siz pek tanımamışsınız birbirinizi evliliğiniz süresince.
bu da bir bakış açısı tabi. ama o normal temiz bir insan haline dönüşmeyi beceremiyor ama sen buna maruz kalmayı kabul ediyorsun.T
Tiksinmiyorum çünkü seviyorum.
peki öpmemesi farklı bir konu .İlişki sıklığınız nedir?Ondanda mı kaçınıyor ?Hayır dindar birisi değil.