Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Sorun şu ki, o beni tanımaya çalışmıyor burada sadece ben çabalıyorum. Ne arzular ne ister, teker teker deniyorum bulamıyorum.

yapay mı geliyor acaba .Benim herifin bu konuda hiç bir beyanı yok mesela .İç çamaşırına bakmaz bile önemsemez .
Benimki rahatsız olduğunu, masumiyetimi bozduğunu söylüyor. Masum masum yapıyoruz sanki o işi. Gerçi ben de pek hoşlanmam öyle gecelikten falan, çok rahatsız şeyler be image.

Benimki rahatsız olduğunu, masumiyetimi bozduğunu söylüyor. Masum masum yapıyoruz sanki o işi. Gerçi ben de pek hoşlanmam öyle gecelikten falan, çok rahatsız şeyler be image.
valla sen ne kadar hoşlanmıyorsan ben de bir o kadar bayılıyorum .
O çamaşırlara ödediğim paralarla ikinci el araba alırdım .
Tarz meselesi .Rahatsızlığına değiyor beeee . :)

O tepkiden sonra denemedim zaten. Sadece şık hanım hanım kıyafetle dolaşıyorum evde. Hayatta pijama giymem, bir hastalanırsam falan..

Erkekler çabuk tahrik oluyor, hic beklemediğimiz seylerden bile, ne bileyim belki öpüstügünüz zaman hemen erekte oluyorsa ondan dolayı ıstemıyor olabilir. Aklıma daha mantıklı bır açıklama gelmedi

Sorun şu ki, o beni tanımaya çalışmıyor burada sadece ben çabalıyorum. Ne arzular ne ister, teker teker deniyorum bulamıyorum.
Teker teker deneyeceğinize konuşsanız daha iyi olmaz mı. Mesela yapmak istediğin en uç şey nedir, ya da yaptığın. En çok neden hoşlanıyorsun falan filan gibi sorular sor. Bunları gayet sıradan bir zamanda sevişme durumu ya da ihtimali olmadığında yap. Sohbet edin sadece. Sen de ona anlat.

Bence esiniz opusmeyi sevismeyi zevk veren bi aktiviteden cok gorev gibi goruyor. Hani evliler boyle yapar tarzinda...

bu adamları denemeden almamak şart oldu artık..
Sordum. Konuşmak istemedi. Sadece olsun bitsin istiyor yaşam tarzını bu şekilde sabitledi.

Aynen bunumu soylemis mahkemede. Ayy ne kotu bisy yaa

valla sen ne kadar hoşlanmıyorsan ben de bir o kadar bayılıyorum .
O çamaşırlara ödediğim paralarla ikinci el araba alırdım .
Tarz meselesi .Rahatsızlığına değiyor beeee . :)
İşte bende değmiyor, adam çıkarıp atıyor oldu bitti. Değse katlanırım belki rahatsızlığına. Çeşit çeşit hiç giyilmemiş şeyler var evde. Dolap bekliyorlar. Kızım olursa çeyizine falan koyarım artık.

Ama bir erkek kadın vücudunu görmek neden istemez anlamadım?
Yani genel anlamda şişman dahi olsa karşıdaki erkekler görmek istiyor yahu
gerçekten anlayamadım
acaba eşiniz kendi cinsine mi ilgi duyuyor ki?

O tepkiden sonra denemedim zaten. Sadece şık hanım hanım kıyafetle dolaşıyorum evde. Hayatta pijama giymem, bir hastalanırsam falan..
A a öyle hayat mı geçer. Yatarken aristokrat yatışı yapıp sırt üstü, eller karın hizasında kenetli, saçlar yastığa dalga dalga yayılmış. bu işi çözmen gerek.

O zaman ciddi manada cinsel problemleri var eşinin. Seninle alakalı değil. Görev bilinciyle sevişiyor resmen adam.
Tek bir kez umursasa bence değişebiliriz ama umrunda değil. Gayet memnun görünüyor halinden.

Ama bir erkek kadın vücudunu görmek neden istemez anlamadım?
Yani genel anlamda şişman dahi olsa karşıdaki erkekler görmek istiyor yahu
gerçekten anlayamadım
acaba eşiniz kendi cinsine mi ilgi duyuyor ki?
Hayır fikir yapısına ters bu cinsel tercih ihtimali. Fiziğim yerinde, iki kilo eksiğim var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…