- 18 Temmuz 2015
- 132
- 8
- 37
- Konu Sahibi greenyellow
Ben de onu diyrm işte önceki bırakmalarında da demiştim hatta annesine demiştim tamam iyi insansiniz ama demism isterseniz dersiniz bak oğlum eşini bırakma al getir DİE.çok dedim falan dio yalan söylüyor eşim annesini hiç kırmaz ki annesi eve alman seni git dese öyle bi giderki biktim valla yaa.hatta annesi dioki naapsin kızım sen ına zamanında hep bagrmissin o düşmüş şimdi Dr sinirleri yprnmis tamam da bırakıp gidilmez diyrm naapsin burasına gelmiş falan dio.annesi normalde.bana melek gibi davranır ama ilk kez bi bağırdı bana telde ben de kapatiyrm dedim numarasını engelledi face whatshapp engelle oohh.bundan sonra ymn edrm.ben den ayrılacağını da bilsem dicem ki bundan sonra anneden tek kelime duymucam ortalığı kaynaşmasına hatta öfkeyle esyalarimi bile toplayabilirim o kaç kere gitti allahın belası bayram günü siz olsanız yaparsınız yaa köpek gibi kaldım buralardaAnnesinin yanıysa çok üzüldm sizin için.. bu şekilde evlilik yürümez ki.. kesinlikle konuşun bunu eşinizle. Gerekiyorsa yaptırım uygulayn. Her tartışmada aile işin içine girer mi yahu.. bir de sizden kaç yaş büyük eşiniz. Annesinde de kabahat var. Tutup kolundan atacak adamı dışarı "git karınla hallet sorununu" diyecek ki adam aklını başına alsn..