esim evi terk etti

Annesinin yanıysa çok üzüldm sizin için.. bu şekilde evlilik yürümez ki.. kesinlikle konuşun bunu eşinizle. Gerekiyorsa yaptırım uygulayn. Her tartışmada aile işin içine girer mi yahu.. bir de sizden kaç yaş büyük eşiniz. Annesinde de kabahat var. Tutup kolundan atacak adamı dışarı "git karınla hallet sorununu" diyecek ki adam aklını başına alsn..
Ben de onu diyrm işte önceki bırakmalarında da demiştim hatta annesine demiştim tamam iyi insansiniz ama demism isterseniz dersiniz bak oğlum eşini bırakma al getir DİE.çok dedim falan dio yalan söylüyor eşim annesini hiç kırmaz ki annesi eve alman seni git dese öyle bi giderki biktim valla yaa.hatta annesi dioki naapsin kızım sen ına zamanında hep bagrmissin o düşmüş şimdi Dr sinirleri yprnmis tamam da bırakıp gidilmez diyrm naapsin burasına gelmiş falan dio.annesi normalde.bana melek gibi davranır ama ilk kez bi bağırdı bana telde ben de kapatiyrm dedim numarasını engelledi face whatshapp engelle oohh.bundan sonra ymn edrm.ben den ayrılacağını da bilsem dicem ki bundan sonra anneden tek kelime duymucam ortalığı kaynaşmasına hatta öfkeyle esyalarimi bile toplayabilirim o kaç kere gitti allahın belası bayram günü siz olsanız yaparsınız yaa köpek gibi kaldım buralarda

Adam kılıfı uydurmuş karısını bırakıp bekar tatili yapıyor bu safımda acaba gelip beni alır mı diyor..doğru mu anladım..
Yanlış çünkü o anasının yanında yazlikta.bekar tatili falan diil olsa anasının yanında olmaz.arkadaşı bile çok yok.olay tahammülsüzlük ve bana ders verip yola getirmek çünkü her bırakıp geldiğinde ben biraz daha duzeldim biliyo korktugumu gitmesinden ve kendi korkularından kaçıp gidiyo söylemiştim ona.pskljisi kaldırmayo kaçıp gidiyo

Ben de onu diyrm işte önceki bırakmalarında da demiştim hatta annesine demiştim tamam iyi insansiniz ama demism isterseniz dersiniz bak oğlum eşini bırakma al getir DİE.çok dedim falan dio yalan söylüyor eşim annesini hiç kırmaz ki annesi eve alman seni git dese öyle bi giderki biktim valla yaa.hatta annesi dioki naapsin kızım sen ına zamanında hep bagrmissin o düşmüş şimdi Dr sinirleri yprnmis tamam da bırakıp gidilmez diyrm naapsin burasına gelmiş falan dio.annesi normalde.bana melek gibi davranır ama ilk kez bi bağırdı bana telde ben de kapatiyrm dedim numarasını engelledi face whatshapp engelle oohh.bundan sonra ymn edrm.ben den ayrılacağını da bilsem dicem ki bundan sonra anneden tek kelime duymucam ortalığı kaynaşmasına hatta öfkeyle esyalarimi bile toplayabilirim o kaç kere gitti allahın belası bayram günü siz olsanız yaparsınız yaa köpek gibi kaldım buralarda

Kesinlikle haklısınız ama kv niz de haklı. Şöyle ki, eşiniz her sorunu annesine anlatıyorsa -ki olayları yanlı anlatıyordur- kadn da size karşı dolmuş olabilir. Eşiniz eve dönene kadar bekleyin derim ben. Evet tatiliniz zehir olmuş ama bu seferlik böyle olsun diyip dayanın. Gelip sizi alsa dahi bir yere gitmeyin. Bu davranışını sürdürmemesi gerektiğini anlasn. Tabi siz de öfke kontrolü konusunda kendinizi geliştirmelisiniz.. başka türlü olmaz..

Yanlış çünkü o anasının yanında yazlikta.bekar tatili falan diil olsa anasının yanında olmaz.arkadaşı bile çok yok.olay tahammülsüzlük ve bana ders verip yola getirmek çünkü her bırakıp geldiğinde ben biraz daha duzeldim biliyo korktugumu gitmesinden ve kendi korkularından kaçıp gidiyo söylemiştim ona.pskljisi kaldırmayo kaçıp gidiyo
O zaman imkanın varsa bu sefer döndüğünde o da seni bulamasın..bu gidişlere anca böyle son verebilir.

Kesinlikle haklısınız ama kv niz de haklı. Şöyle ki, eşiniz her sorunu annesine anlatıyorsa -ki olayları yanlı anlatıyordur- kadn da size karşı dolmuş olabilir. Eşiniz eve dönene kadar bekleyin derim ben. Evet tatiliniz zehir olmuş ama bu seferlik böyle olsun diyip dayanın. Gelip sizi alsa dahi bir yere gitmeyin. Bu davranışını sürdürmemesi gerektiğini anlasn. Tabi siz de öfke kontrolü konusunda kendinizi geliştirmelisiniz.. başka türlü olmaz..
Doğru aslında yine de bunu haketmurm ama kendimi duzeltmeliim ve de eğer gelirse sin iki gün sırf bayram DİE giderim büyüklük yapıp ama bayram bitiminde gelirse gitmicem evet haklisin çok saçma evliligim kurtuluşun DİE gidemem yaptığı büyük bi olay

Be
O zaman imkanın varsa bu sefer döndüğünde o da seni bulamasın..bu gidişlere anca böyle son verebilir.
İşte kararsızm bu konuda normalde istesem de o beni bıraktığında gidemiyodum isim var çünkü ama şuan haZir tatilken yapabilirim aslında düşünüyorum başka zaman dersini veremem giderek

B
Be

İşte kararsızm bu konuda normalde istesem de o beni bıraktığında gidemiyodum isim var çünkü ama şuan haZir tatilken yapabilirim aslında düşünüyorum başka zaman dersini veremem giderek
Bas git telefonunuda kapat annenede de bir derse ihtiyacı var çaktırmayın de bas git on beş gün..yoksa sittin sene adam olmaz.

Aah ah gitmez ama düşünsene e kadar sevmese de ya bana bisey olursa DİE içi içini yer ve sir f meraktan da olsa gelirse yenilen taraf o olur.düşünsene hiç acmiyorum teli ve on gün daha acmadigimi. Ama acarsam cemkirip kavga edersem merakı da gider

aradı mı peki, aradı telefonu açmadın?

Hemde bayram gunu it muamelesi bile değil konu sahibi diyor ya it gibi kaldım..ne diye evlendiyse bayramda bile oksuz gibi bırakmış adam karısına gram değer vermiyor..
Helal olsun sana valla doğru diosun bnm De gtmem lazım düşünsene normal bi olay olsa valla yikmam yuvami o kadar salak ddiliz ama bayramda iznimde bıraktı.allahtan bu kafayla ise gitmicem.adam olmaz ben de gidiyin

Kesinlikle git tatil yap eğlen sonra buluştuğunuzda soğudum senden bu tavırlarından bence bitsin bu iş de...seni kaybedeceğini anlayınca tutuşacaktır.

• Beğen
Reactions: anu
eşin evi terketti nerde olduğunu bilmiyorsun günlerce aramadı, üstelik bu ilk de değil doğru anlamışım dimi

bu adam las vegasta da olabilir van gölünde de, hatta bir sevgilisi olabilir ara ara olmadık şeylerden kavga çıkartıp onun yanına kaçıyodur olamaz mı

Tatlım sen beni hiç anlamadın normal bi tepki deil verdiğin tepki. Ne demek sinirlencek kafası esince gidicek geldiğinde hiçbişe olammış gibi tatile dwm edicez tuaf bulduğum bu tavrın.

Evlilik için yeteri kadar olgun bulmadım sizi. Kardeşin için sokak ortasında bağırmanıda. Onunda her sorunda cekip gitmesinide

Evet hatanin yuzde doksni ben de ama evi terk etmesini gerektrmez.Eğer gelirse giderim anca onu demek istiyorum.

kaç yaşındasınız bilmiyorum
@fevaran3425 in demek istediği ve benim de aynı şekilde düşündüğüm şey şu:
insan sürekli kendisini bırakıp şehir dışına giden bir adam için dönüp beni tatile götürse giderim der mi? telefon etse açmasam merak eder der mi?
gitmeyi adet haline getiren birine ağlayıp, yalvarıp gitme denmez
maddi gücün var mı?
varsa çek git kendin tatile, bak o zaman nasıl düşüyor peşine
ezdirtme kendini bu kadar

kavgada kimin hatalı olduğu önemli değil
bu kadar küçük kavgalarda insan eşini bırakıp hem de şehir dışına gider mi

Kardesime espiri yapti ben de sokakta bagrdm o da ikimizi de birakup gtti.ama pesinden gttk ozur dledik o da diledi Tatlıya bağlamıştık ozur dilemişti gece bile sarıldı bana

eşinin böyle gitmekle yaptığı hiç doğru değil ama senin eşine sokakta bağırmanda hiç hoş değil canım.
inş sorununuz çözülür gönlüne göre.

Ozurdıledınız affettı sarıldı ama sonra bu elindeki olayı kullanıp kustu gıttı bence nereye gitti kimin yanına gitti bunları dusun tatılden ziyade.. Surekli gidiyor diyorsun bi ögren bakalım ..

X