- 23 Mart 2025
- 14
- 4
- 1
- Konu Sahibi Guzeloglumvebenn
-
Evde olup babalık görevini yerine getirmeyen bi erkek çocuğunu ne kadar sevebilir ki? Çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın derim sadece.İki yıllık evliyiz 9 aylık bebeğim var artık ne diyeceğimi bilmiyorum beni o kadar yalnız bırakıyor ki hep tekim oğlum ve ben. Tartıştık bu sebepten demiyor ki gelin beraber dışarı çıkalım hava alalım. Ya kendi işinde ya da arkadaşları ile kafelerde geziyor. Eve bı yatmaya geliyor tartıştık bosanalim diyip gitti ben kovdum evden. Ama bebeğim var hiç bir yere sığmam babası da onu çok seviyor çok üzülüyorum artık güzel konuşsam anlamıyor bağırsam anlamıyor
İki yıllık evlilik, sürekli dışarıda bekar gibi takılan bir adam ve dokuz aylık bir bebek, inanın artık ne diyeceğimi bilmiyorum.İki yıllık evliyiz 9 aylık bebeğim var artık ne diyeceğimi bilmiyorum beni o kadar yalnız bırakıyor ki hep tekim oğlum ve ben. Tartıştık bu sebepten demiyor ki gelin beraber dışarı çıkalım hava alalım. Ya kendi işinde ya da arkadaşları ile kafelerde geziyor. Eve bı yatmaya geliyor tartıştık bosanalim diyip gitti ben kovdum evden. Ama bebeğim var hiç bir yere sığmam babası da onu çok seviyor çok üzülüyorum artık güzel konuşsam anlamıyor bağırsam anlamıyor
Çocuktan sonra mı böyle oldu hep mi böyleydi?İki yıllık evliyiz 9 aylık bebeğim var artık ne diyeceğimi bilmiyorum beni o kadar yalnız bırakıyor ki hep tekim oğlum ve ben. Tartıştık bu sebepten demiyor ki gelin beraber dışarı çıkalım hava alalım. Ya kendi işinde ya da arkadaşları ile kafelerde geziyor. Eve bı yatmaya geliyor tartıştık bosanalim diyip gitti ben kovdum evden. Ama bebeğim var hiç bir yere sığmam babası da onu çok seviyor çok üzülüyorum artık güzel konuşsam anlamıyor bağırsam anlamıyor
En başında çok süperdi de bir anda mı böyle oldu? Neden daha 6 aylık evliyken çocuk yaptınız ki? Biraz evliliğinizi oturtup, olur olmaz bir tartsaymışınız keşke.Çocuktan sonra daha çok arttı
Dikkat etsekte oldu Ne diyim yani şimdi bu soylediginizeEn başında çok süperdi de bir anda mı böyle oldu? Neden daha 6 aylık evliyken çocuk yaptınız ki? Biraz evliliğinizi oturtup, olur olmaz bir tartsaymışınız keşke.
Severek evlendik hatta çok aşıktı bana çok uğraştı kendisi de düğün içinde her şeyi tek başına yaptı kurdu ama sonra neden böyle oldu bilmiyorumGörücü usulü mü evlendin
Dencek bir şey yok zaten, Allah oğlunuza sağlıklı ömür versin. Bundan sonrası için yapabileceğiniz en mantıklı şey mesleğiniz varsa işe girip ayaklarınızın üzerinde duracak seviyeye gelmeniz.Dikkat etsekte oldu Ne diyim yani şimdi bu soylediginize
dikkat etsekte oldu kazayla oldu ya yapmayin boyle bir insan korunduktan sonra niye cocugu olsunkiDikkat etsekte oldu Ne diyim yani şimdi bu soylediginize
2017'den beri cinsel hayatım var. Evlendim boşandım, geri evlendim. 1 kere hamile kalmadım çünkü hep korundum. (Yumurta rezervimin ÇOK düşük olmasına rağmen)dikkat etsekte oldu kazayla oldu ya yapmayin boyle bir insan korunduktan sonra niye cocugu olsunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?