Eşim evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dikkat etsekte oldu kazayla oldu ya yapmayin boyle bir insan korunduktan sonra niye cocugu olsunki
Olunca oluyor biliyoruz tabi ki de
Ya kusura bakmayın ama ya korunuyorsunuz ya da korunmuyorsunuzdur.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir diye kocaman pankart yaptırıp asmak istiyorum artık.
İşiniz gücünüz var mı? Ebeveynleriniz hayatta mı?
Hanım efendi yaparken yanımızda miydiniz sacma sapan konuşuyorsunuz implant yaptırdığımız halde oldu boş yapmayın

İki yıllık evliyiz 9 aylık bebeğim var artık ne diyeceğimi bilmiyorum beni o kadar yalnız bırakıyor ki hep tekim oğlum ve ben. Tartıştık bu sebepten demiyor ki gelin beraber dışarı çıkalım hava alalım. Ya kendi işinde ya da arkadaşları ile kafelerde geziyor. Eve bı yatmaya geliyor tartıştık bosanalim diyip gitti ben kovdum evden. Ama bebeğim var hiç bir yere sığmam babası da onu çok seviyor çok üzülüyorum artık güzel konuşsam anlamıyor bağırsam anlamıyor
Babası çocuğunu sevse önce annesini sever ona destek olur. Lütfen çocuğa sığınmayın bu konuda.
Düzeleceğini düşünüyorsanız aile terapisi almaya çalışın. Evden kovacak kadar yada terk edecek kadarsa zaten bitmiştir de neyse.

Olunca oluyor biliyoruz tabi ki de

Hanım efendi yaparken yanımızda miydiniz sacma sapan konuşuyorsunuz implant yaptırdığımız halde oldu boş yapmayın
Ne hikmetse sadece buradaki kadınların başına böyle kazayla hamilelikler geliyor.
Neyse kusura bakmayın günahınızı almış oldum.
Yapacak bir şey yok çözüm üretmek için sorduğum iki soruya cevap vermek yerine buna bu şekilde cevap vermeyi seçmişsiniz. Evde oturup, çocuğunuzu büyütüp kocanızı bekleyeceksiniz.
Üzüldüm sizin için umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Ne hikmetse sadece buradaki kadınların başına böyle kazayla hamilelikler geliyor.
Neyse kusura bakmayın günahınızı almış oldum.
Yapacak bir şey yok çözüm üretmek için sorduğum iki soruya cevap vermek yerine buna bu şekilde cevap vermeyi seçmişsiniz. Evde oturup, çocuğunuzu büyütüp kocanızı bekleyeceksiniz.
Üzüldüm sizin için umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Siz sorunun cevabını almak istiyorsanız karşınızdaki insanı salak yerine koyar gibi cümle sarf etmek yerine direk sorunuzu sorun. Evet denetim uzmanıyım ailem yaşıyor. Gerçekten kadın kadının düşmanı

Valla böyle ebeveyn olmaya ne var. Böyle olacaksam 10 tane doğururum. Eş ve babalık sorumluluğunu üstlenmiyor, daha aklı gezip tozmada. Sadece kendinize güvenebilirsiniz. Konu açılınca kavga edip kaçacak belli ki.

Siz sorunun cevabını almak istiyorsanız karşınızdaki insanı salak yerine koyar gibi cümle sarf etmek yerine direk sorunuzu sorun. Evet denetim uzmanıyım ailem yaşıyor. Gerçekten kadın kadının düşmanı
Hanımefendi neden kadın kadının düşmanı olsun? Burada çocuk için dikkat ediyorduk oldu diyen hanımların bir çoğu doğum kontrol yöntemlerini bilmiyor ne yazık ki.
Şimdi siz bunu söylemek size mi kaldı dersiniz ama ben yine fikrimi söyleyeceğim. Korunun tekrar kazayla ikinci bir gebelik yaşamayın.
Çalışmaya ara verdiyseniz işinize dönün, bakıcı bulun, boşanma davasını açın ve nafakanızı mutlaka alın.
Ben sizin yerinizde olsam ailemin yaşadığı şehre yerleşmeyi düşünürdüm bu arada ama aile dinamiklerinizi bilmiyorum. İsterseniz önce annenizle konuşun.

Mesela nasıl çok seviyor? Parka en son ne zaman götürdü oğlunu yada ne zaman yemek yedirdi uyuttu? Sevmek derken kucağına alıp iki agucuk yapmak mı bunu komşu da yapar çünkü. Kendinizi böyle kandırmayın lütfen.
Oğlumla çok güzel ilgilenir parka götürür beraber bisiklet turu yaparlar yemek yerken sofrada kucağına alır yedirir gezdirir banyosunu yaptırır uyumazsa alır oynar ama son zamanlarda evden kaçıyor gibi hissediyorum

Oğlumla çok güzel ilgilenir parka götürür beraber bisiklet turu yaparlar yemek yerken sofrada kucağına alır yedirir gezdirir banyosunu yaptırır uyumazsa alır oynar ama son zamanlarda evden kaçıyor gibi hissediyorum

O zaman sorunu başka olabilir iş ile ilgili olabilir mi? Maddi sorunlar? Öyle bi anlatmışsınız ki adam eve uğramıyor otel gibi kullanıyor evi. Hangi ara bu saydıklarınızı yapıyor diye düşündüm bende.

Eşim polis ve ayriyetten galerimiz var bir de oto tamir isyerimiz var evet boşluklarında arkadaşları ile görüşmesi yerine bizimle zaman geçirmesini istiyorum
Yani şöyle polislik biraz yorucu bir meslek en çok da psikolojik açıdan belki rahatlama amacıyla dşarda takılıyordur belki çocuğu kafası kaldırmıyordur bazı erkekler böyle çok sıkıntıya gelemezler bir polis tanıdığımda böyle bir insandı o yüzden söyledim ama tabiki hakkınız size zaman ayırmasını istemek bebekten önce nasıldı tavırları? Siz çalışıyor muydunuz

Yani şöyle polislik biraz yorucu bir meslek en çok da psikolojik açıdan belki rahatlama amacıyla dşarda takılıyordur belki çocuğu kafası kaldırmıyordur bazı erkekler böyle çok sıkıntıya gelemezler bir polis tanıdığımda böyle bir insandı o yüzden söyledim ama tabiki hakkınız size zaman ayırmasını istemek bebekten önce nasıldı tavırları? Siz çalışıyor muydunuz
Bebekten önce de gidiyordu ama bana zaman ayirirdi çalışıyordum şuan çalışmıyorum bebeğime bakıyorum

Eşim polis ve ayriyetten galerimiz var bir de oto tamir isyerimiz var evet boşluklarında arkadaşları ile görüşmesi yerine bizimle zaman geçirmesini istiyorum
Galerisi tamir yeri olan adam dışarda olur zaten abim ve babamda aynı meslekte arkadaşlari çok önemlidir. Biraz bekleyin bakalım dönecek mi ona göre karar verirsiniz

Bebekten önce de gidiyordu ama bana zaman ayirirdi çalışıyordum şuan çalışmıyorum bebeğime bakıyorum
Bebekten önce de böyleyse değişmesini beklemeniz hata olmuş biraz ama o zamanlar bana zaman ayırıyordu demişsiniz yani o ayırdığı zamanı da mı artık hiç ayırmıyor bunu değerlendirmeye çalışın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X