- Konu Sahibi Guzeloglumvebenn
-
Ya kusura bakmayın ama ya korunuyorsunuz ya da korunmuyorsunuzdur.Dikkat etsekte oldu Ne diyim yani şimdi bu soylediginize
Olunca oluyor biliyoruz tabi ki dedikkat etsekte oldu kazayla oldu ya yapmayin boyle bir insan korunduktan sonra niye cocugu olsunki
Hanım efendi yaparken yanımızda miydiniz sacma sapan konuşuyorsunuz implant yaptırdığımız halde oldu boş yapmayınYa kusura bakmayın ama ya korunuyorsunuz ya da korunmuyorsunuzdur.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir diye kocaman pankart yaptırıp asmak istiyorum artık.
İşiniz gücünüz var mı? Ebeveynleriniz hayatta mı?
Babası çocuğunu sevse önce annesini sever ona destek olur. Lütfen çocuğa sığınmayın bu konuda.İki yıllık evliyiz 9 aylık bebeğim var artık ne diyeceğimi bilmiyorum beni o kadar yalnız bırakıyor ki hep tekim oğlum ve ben. Tartıştık bu sebepten demiyor ki gelin beraber dışarı çıkalım hava alalım. Ya kendi işinde ya da arkadaşları ile kafelerde geziyor. Eve bı yatmaya geliyor tartıştık bosanalim diyip gitti ben kovdum evden. Ama bebeğim var hiç bir yere sığmam babası da onu çok seviyor çok üzülüyorum artık güzel konuşsam anlamıyor bağırsam anlamıyor
Ne hikmetse sadece buradaki kadınların başına böyle kazayla hamilelikler geliyor.Olunca oluyor biliyoruz tabi ki de
Hanım efendi yaparken yanımızda miydiniz sacma sapan konuşuyorsunuz implant yaptırdığımız halde oldu boş yapmayın
Siz sorunun cevabını almak istiyorsanız karşınızdaki insanı salak yerine koyar gibi cümle sarf etmek yerine direk sorunuzu sorun. Evet denetim uzmanıyım ailem yaşıyor. Gerçekten kadın kadının düşmanıNe hikmetse sadece buradaki kadınların başına böyle kazayla hamilelikler geliyor.
Neyse kusura bakmayın günahınızı almış oldum.
Yapacak bir şey yok çözüm üretmek için sorduğum iki soruya cevap vermek yerine buna bu şekilde cevap vermeyi seçmişsiniz. Evde oturup, çocuğunuzu büyütüp kocanızı bekleyeceksiniz.
Üzüldüm sizin için umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Hanımefendi neden kadın kadının düşmanı olsun? Burada çocuk için dikkat ediyorduk oldu diyen hanımların bir çoğu doğum kontrol yöntemlerini bilmiyor ne yazık ki.Siz sorunun cevabını almak istiyorsanız karşınızdaki insanı salak yerine koyar gibi cümle sarf etmek yerine direk sorunuzu sorun. Evet denetim uzmanıyım ailem yaşıyor. Gerçekten kadın kadının düşmanı
bu mesajiniza gercekten cok uzuldumLüks bişey istemiyorum ki sadece yanyana olmak
Oğlumla çok güzel ilgilenir parka götürür beraber bisiklet turu yaparlar yemek yerken sofrada kucağına alır yedirir gezdirir banyosunu yaptırır uyumazsa alır oynar ama son zamanlarda evden kaçıyor gibi hissediyorumMesela nasıl çok seviyor? Parka en son ne zaman götürdü oğlunu yada ne zaman yemek yedirdi uyuttu? Sevmek derken kucağına alıp iki agucuk yapmak mı bunu komşu da yapar çünkü. Kendinizi böyle kandırmayın lütfen.
Eşim polis ve ayriyetten galerimiz var bir de oto tamir isyerimiz var evet boşluklarında arkadaşları ile görüşmesi yerine bizimle zaman geçirmesini istiyorumNe iş yapıyor eşiniz ? Çok yorulacağı bir işi falan mı var
Oğlumla çok güzel ilgilenir parka götürür beraber bisiklet turu yaparlar yemek yerken sofrada kucağına alır yedirir gezdirir banyosunu yaptırır uyumazsa alır oynar ama son zamanlarda evden kaçıyor gibi hissediyorum
Adam anasının zoruna mı evlendi ben ne bilemsoruya bak ne alâka kız
Yani şöyle polislik biraz yorucu bir meslek en çok da psikolojik açıdan belki rahatlama amacıyla dşarda takılıyordur belki çocuğu kafası kaldırmıyordur bazı erkekler böyle çok sıkıntıya gelemezler bir polis tanıdığımda böyle bir insandı o yüzden söyledim ama tabiki hakkınız size zaman ayırmasını istemek bebekten önce nasıldı tavırları? Siz çalışıyor muydunuzEşim polis ve ayriyetten galerimiz var bir de oto tamir isyerimiz var evet boşluklarında arkadaşları ile görüşmesi yerine bizimle zaman geçirmesini istiyorum
Bebekten önce de gidiyordu ama bana zaman ayirirdi çalışıyordum şuan çalışmıyorum bebeğime bakıyorumYani şöyle polislik biraz yorucu bir meslek en çok da psikolojik açıdan belki rahatlama amacıyla dşarda takılıyordur belki çocuğu kafası kaldırmıyordur bazı erkekler böyle çok sıkıntıya gelemezler bir polis tanıdığımda böyle bir insandı o yüzden söyledim ama tabiki hakkınız size zaman ayırmasını istemek bebekten önce nasıldı tavırları? Siz çalışıyor muydunuz
Galerisi tamir yeri olan adam dışarda olur zaten abim ve babamda aynı meslekte arkadaşlari çok önemlidir. Biraz bekleyin bakalım dönecek mi ona göre karar verirsinizEşim polis ve ayriyetten galerimiz var bir de oto tamir isyerimiz var evet boşluklarında arkadaşları ile görüşmesi yerine bizimle zaman geçirmesini istiyorum
Bebekten önce de böyleyse değişmesini beklemeniz hata olmuş biraz ama o zamanlar bana zaman ayırıyordu demişsiniz yani o ayırdığı zamanı da mı artık hiç ayırmıyor bunu değerlendirmeye çalışınBebekten önce de gidiyordu ama bana zaman ayirirdi çalışıyordum şuan çalışmıyorum bebeğime bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?