• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evden kovdu yardim edin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm kızlar bi çok kişi yazdı bu konumla alakalı aradan zaman geçti ve ben o gün eşimden şiddet gördüm...ona gore bi tokat şiddet değil ama benim için öyleydi..

Ben pencereleri açtım bağırdım çağırdım o an panik oldu sakinlestirmek istedi beni belki bagirmasaydim gerisi gelirdi bilmiyorum...

O gece yastığını yorganıni ona verdim ayrı uyuduk odur budur evin içinde yabancı gibiyiz bana karışmıyor bende ona çocuklarla ilgili konuşuruz sadece ...

Sanırım benim onu yatağa çağırmami istiyor ona hatalı olan sensin birde benim seni yatağa çağırmami bekliyorsan daha bekle dedim ...

Geçen ablasına gittik orda hiç birşey olmamış gibi aramız iyimis gibi beni öptü yanağımdan falan niye öyle yaptı onuda anlamadım...
Opmesinin sebebi bence ailesi ona kızmıştır siz yokken oda ailesine aramız iyi görüntüsü veriyordur,bı oyun yüzünden bunu yapmış yazıklar olsun eşinize insan olan bunları yapar mı,birdaha tekrar ederse rapor felan gerekeni yapın atın evden onu

Eşekk kadar adam oyun oynayıp kızlarla fingirfiyor. Sende çocuklarına bakıyorsun. Çocuk gibi benim kızı sen mi sildirsin diyor. Ulan p... Deseydin. Çok fena küfür edesim geldi. Ama kendime yedirmedim pislik herif o assıl senin hayatından defolup gitsin

Şu online oyunlar yüzünden ne kadar insanın aile huzuru bozuluyor. Eşinizin derdi oyun falan değil o kızla muhabbet edip fingirdemekmiş. Yoksa kızı listesinde göremeyince kudurup size sataşmazdı. Biraz kaba bir üslupla yazdım kusura bakmayın. Ama cok sinir bozucu bir olay o sebeple düzgün cümle kurmak zor bu adam için.

Aslında o oyuna girip sizde elalemin adamlarıyla konuşsaydınız bakalım normal mi karşılardı bunu. Ortalığı ayağa kaldırmış namustan girip nerden çıkardı Allah bilir.

hatasını anladı bunun için hakkını yiyemem özürler diledi çiçekler getirdi falan ama ben bi çiçekle o an çocuklarında benimde piskolojimi düşünmediğini söyledim bana çiçek getirmesi çocuklarımın o anki korkusunu bana unutturamaz ...o yüzden affedemiyorum...

Bir konu dinlemistim geçen youtubede kadın diyordu ki eşimi ben hep affetmiş gibi görundum ama asla affedememiştim aslinda dedi o an kendimi gördüm o kadında ...

Bana ya "Ben kovdum da kimi kimin evinden kovuyorum bu ev yarısı seninde sen bana ne bakıyorsun ...
İyi misiniz siz?
Eşiniz o kızdan dolayı o kadar öfkeli ki saatler sonra bile öfkesi geçmiyor ve sizi dövüyor. Ne idüğü belirsiz bir kadın yüzünden dayak yediniz. Nasıl hazmedip evde tutuyorsunuz adamı?
Hiç mi gururunuzu incitmedi bu yaşananlar?

Opmesinin sebebi bence ailesi ona kızmıştır siz yokken oda ailesine aramız iyi görüntüsü veriyordur,bı oyun yüzünden bunu yapmış yazıklar olsun eşinize insan olan bunları yapar mı,birdaha tekrar ederse rapor felan gerekeni yapın atın evden onu
Hayatta ne sblasina giderdim ne de o oyun konsolunu evimde tutardım!

Bak güzelim bulunduğun ülke Türkiye olsaydın işler pek istediğin gibi olmazdı ama Almanya'daymışsın istersen o pis herifin canına okursun, tabi ki istersen....
Yasalar arkandayken bence tekmeyi bas.

Hayatta ne sblasina giderdim ne de o oyun konsolunu evimde tutardım!
Eve gitmeyi geç başka bir kadın için bunu yapicak heleki gözümün önünde oyunda fingirdeyecek boşarim adamı git istediğini al derim kapının önünde bulur kendini,arkadaşın dediğine göre yazdım barismis aile ziyaretleri başlamış normale döndük mesajı veriyor herkese ama o adam düzelmez,yinede tercih onun

Kocan bu tarz muhabbetten hoşlanıyor madem,"bi daha o oyunu oynarsan o telefonu .ötüne sokarım"de.Pasif olmayın allah aşkına şu heriflerin karşısında.Ne münasebet ben getir götürünü yapicam da herif başka kızla oyun oynayacak.Yersen!

Bu şekilde küfür eden, şiddetle tehdit eden sahsiyetsize böyle derse evden ceset çıkar.

Pasiflik bilmem neylik durumu değil ki bu.

Slm kızlar kısaca olayı anlatayim...

Eşim bir oyun oynuyor savaş oyunu grup şeklinde oynaniliyor genelde oyunu bilenler bilir belki ben şuan unuttum...

Neyse eşim orda bir kızla oynamaya başladı bu kızı benim erkek kardeşim başta tanıyordu onun arkadaşıydı normal arkadaş. Sonra eşimde kardeşimle grupta oynadı ordan tanıştı.

Bir süre oynadılar kız 25 yaşında gayet güzel sexsi bir kız kardeşimle whatsapp üzerinden dr konuşuyorlarmış ordan kardeşime foto atmıştı kardeşim gösterdi bna..

Ben ilk başından beri eşime dedim sen oynama diye ama hiç aldırmadı sonra kardeşim olmadan da oynamaya başladılar çok samimi bir şekilde gülüyorlar şakalasiyorlar ama bende getir götürünü yapıyorum bi yandan kızlarimla uğraşıyorum eşimde uyandigi andan itibaren kızla ve başka kişilerle oynar (bunlar erkek).

Hiç birlikte yaptığımız birşey yoktur benimle sohbeti hiç yoktur bende kızıyordum ve kıskanıyordum benimle neden vakit geçirmiyorsun kızla konuştuğun gibi benimle niye konuşmuyorsun Eşim abarttigimi kıskanç olduğumu söyler ortada bir sey yok saçmaladığımi düşünür...

Kardeşim kizla kavga etmiş ve ona "benim grubumda kimle oynadıysan sil onları demiş "

Kızda başta silmemişti eşimi ama kardeşimi silmişti bu sırada.

Dün eşim yine oyunda fark etti kız yok listesinde.Sabah işe gitti beni aradi 8 gibi "Sen kardeşine oyun oynadigim kişilerle ilgili bir şey dedin mi "Diye sordu öyle bir şey olmadığını söylemediğimi söyledim ama nasıl kızmış bana inanmıyor yalan söylediğini itham etti kavga ettik anladim çünkü neyin ne olduğunu bende kızdım bunu bna nasıl sorarsın sen kız seni silmiş gelip burda banami tepki gösteriyorsun falan dedim oda bağırdı kendini uste çıkarmaya çalıştı kapattı...

Bende geri msj attım haksız olduğuna dair oda geri msj ayıp bir daha arkamdan msj atarsan kralını s.....im dedi ben yine msj attım tabi...

Geri aradi geldigimde senin anani avradını bilmem ne yapicam yani dövecem seni anlamında bende giderim bu evden dedim s.kt.r ol git dedi..

Iki kızımı aldım disarda 1 buçuk saat oyalandim baktim olacağı yok geri geldim üstten kapıyı kitledim beni dövdüğünde polisi aramak istiyorum yada bağırıp yardım çağıracam Almanyadayim bu arada siz ne yapardınız ben kapıyı acmayi düşünmüyorum ama eğer açacak olursam bilmiyorum siz ne yapardiniz ben bu hastalık varken kızlarımı ortalıkta gezdirmem götüremem sığınma evinede sonuçta bu ev benimde evim gitmesi gereken o olmalı ben değil....
Polisi ara direk heime gitme cok kötü orasi rezil olursun alma iceri bagirirsa direk 110 ara hemen gelirler anzeige yap

Slm kızlar bi çok kişi yazdı bu konumla alakalı aradan zaman geçti ve ben o gün eşimden şiddet gördüm...ona gore bi tokat şiddet değil ama benim için öyleydi..

Ben pencereleri açtım bağırdım çağırdım o an panik oldu sakinlestirmek istedi beni belki bagirmasaydim gerisi gelirdi bilmiyorum...

O gece yastığını yorganıni ona verdim ayrı uyuduk odur budur evin içinde yabancı gibiyiz bana karışmıyor bende ona çocuklarla ilgili konuşuruz sadece ...

Sanırım benim onu yatağa çağırmami istiyor ona hatalı olan sensin birde benim seni yatağa çağırmami bekliyorsan daha bekle dedim ...

Geçen ablasına gittik orda hiç birşey olmamış gibi aramız iyimis gibi beni öptü yanağımdan falan niye öyle yaptı onuda anlamadım...
Mutluluklar sana kaldir bakalim kicini esinin o vurdugu yanagi deil öpmek rüyasinda göremezdi ama sizin gibiler sindiriyor

Yemin ediyorum bu erkekler beni sinir sahibi edecek ya evli adam ne oyunu ya valla deliricem

Almanya'daki kadına şiddete tolerans yok diye biliyorum. Türkiye'deki gibi öpüşün barışın demiyorlar. Bu konuda şanslısın. Haklarını sonuna kadar kullan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X