Slm kızlar kısaca olayı anlatayim...
Eşim bir oyun oynuyor savaş oyunu grup şeklinde oynaniliyor genelde oyunu bilenler bilir belki ben şuan unuttum...
Neyse eşim orda bir kızla oynamaya başladı bu kızı benim erkek kardeşim başta tanıyordu onun arkadaşıydı normal arkadaş. Sonra eşimde kardeşimle grupta oynadı ordan tanıştı.
Bir süre oynadılar kız 25 yaşında gayet güzel sexsi bir kız kardeşimle whatsapp üzerinden dr konuşuyorlarmış ordan kardeşime foto atmıştı kardeşim gösterdi bna..
Ben ilk başından beri eşime dedim sen oynama diye ama hiç aldırmadı sonra kardeşim olmadan da oynamaya başladılar çok samimi bir şekilde gülüyorlar şakalasiyorlar ama bende getir götürünü yapıyorum bi yandan kızlarimla uğraşıyorum eşimde uyandigi andan itibaren kızla ve başka kişilerle oynar (bunlar erkek).
Hiç birlikte yaptığımız birşey yoktur benimle sohbeti hiç yoktur bende kızıyordum ve kıskanıyordum benimle neden vakit geçirmiyorsun kızla konuştuğun gibi benimle niye konuşmuyorsun Eşim abarttigimi kıskanç olduğumu söyler ortada bir sey yok saçmaladığımi düşünür...
Kardeşim kizla kavga etmiş ve ona "benim grubumda kimle oynadıysan sil onları demiş "
Kızda başta silmemişti eşimi ama kardeşimi silmişti bu sırada.
Dün eşim yine oyunda fark etti kız yok listesinde.Sabah işe gitti beni aradi 8 gibi "Sen kardeşine oyun oynadigim kişilerle ilgili bir şey dedin mi "Diye sordu öyle bir şey olmadığını söylemediğimi söyledim ama nasıl kızmış bana inanmıyor yalan söylediğini itham etti kavga ettik anladim çünkü neyin ne olduğunu bende kızdım bunu bna nasıl sorarsın sen kız seni silmiş gelip burda banami tepki gösteriyorsun falan dedim oda bağırdı kendini uste çıkarmaya çalıştı kapattı...
Bende geri msj attım haksız olduğuna dair oda geri msj ayıp bir daha arkamdan msj atarsan kralını s.....im dedi ben yine msj attım tabi...
Geri aradi geldigimde senin anani avradını bilmem ne yapicam yani dövecem seni anlamında bende giderim bu evden dedim s.kt.r ol git dedi..
Iki kızımı aldım disarda 1 buçuk saat oyalandim baktim olacağı yok geri geldim üstten kapıyı kitledim beni dövdüğünde polisi aramak istiyorum yada bağırıp yardım çağıracam Almanyadayim bu arada siz ne yapardınız ben kapıyı acmayi düşünmüyorum ama eğer açacak olursam bilmiyorum siz ne yapardiniz ben bu hastalık varken kızlarımı ortalıkta gezdirmem götüremem sığınma evinede sonuçta bu ev benimde evim gitmesi gereken o olmalı ben değil....