3 ay olacak evleneli. Ben evlenmeden önce kendime hep derdim ki dışarıya süslenip evde pespaye gezen kadınlardan olmayacağım. O kadar güzel iç çamaşırları aldım normal gündelik olarak da yine kısa şort falan tercih ediyorum. Ama eşim bundan rahatsız. Ben güzel bi kadın olduğumu düşünüyorum, mesela dolgun bi kalçam var, kıyafetler üstüme çok yakışıyor. Ama o benden etkileneceği yerde benim açık giyinmemden rahatsız oluyor. Ve bana beni böyle gördüğü için gözünün alıştığını o yüzden cinsel anlamda kötü olduğunu söyledi. Halbuki evliliğimizin ilk günlerinden beri cinsel sorunlarımız var sertleşme problemi isteksizlik vs. Normal bi erkek açık giyinilmesinden mutlu olur diyorum kabul etmiyor. Ailesi çok muhafazakar. Evde falan da saçları hep kapalı annesinin, kız kardeşinin. Kapalı giyiniyorlar ve eşimin gözü hep böyle alışmış çıplaklık sevmiyor. Mesela namazdan sonra üstümde uzun namaz kıyafetini, uzun örtüyü gördüğü zaman hoşuna gidiyor, ailesinde nasıl gördüyse öyle istiyor. Evlilikte yatak odasını da çok önemli görmüyor. Gündelik yaptığı şeyleri söylüyor benim kocam olarak. Ben de ev arkadaşları da bunları yapar diyorum. Konuyu dağıtmayayım çekici giyinilmesinden rahatsız olan erkek gerçekten normal mi?