- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Önceki konusunu silmişTek ayak cezası almış ne olduda öyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceki konusunu silmişTek ayak cezası almış ne olduda öyle.
Şimdi gördüm konuyuda.Önceki konusunu silmiş
Bu benim de takıntımdır her hafta falan sallandığımız içinEltimin esi de boyle. Eltim normalde tesettürlü. Iceride acik giyinmesini istemiyor esi.
Ama onun gerekcesi farkli. Deprem vs olur da dışarı cikmak gerekirse giyinemez diye
Ben de yazları çıplak uyumayı seviyorum ama bazen aklıma geliyor deprem olsa ne yapacağım diye. Sonra amaan alır çarşafı çıkarım, ölürsem de çıplak/giyinik ne önemi var diyorum.Bu benim de takıntımdır her hafta falan sallandığımız için
Tesettürlü değilim ancak dışarıya çıkamayacağım kıyafeti evde de giymem. Kargo, su vırt zırt gelince de kapıyı açabilecek durumda olmam lazım.
Bu benim de takıntımdır her hafta falan sallandığımız için
Tesettürlü değilim ancak dışarıya çıkamayacağım kıyafeti evde de giymem. Kargo, su vırt zırt gelince de kapıyı açabilecek durumda olmam lazım.
99 depreminde 3 yaşındaydım. Annem de çıplak uyurmuş ve deprem olduğunda beni kucağına alıp sadece külotla dışarı kaçmış. Komşular üzerine bir şey vermişler sonra.Ben de yazları çıplak uyumayı seviyorum ama bazen aklıma geliyor deprem olsa ne yapacağım diye. Sonra amaan alır çarşafı çıkarım, ölürsem de çıplak/giyinik ne önemi var diyorum.
Rabbim yasatmasin tekrar.99 depreminde 3 yaşındaydım. Annem de çıplak uyurmuş ve deprem olduğunda beni kucağına alıp sadece külotla dışarı kaçmış. Komşular üzerine bir şey vermişler sonra.
Ahahah bende alayım bi ferace acil durumlar için. Banyodayken ya da sevişirken deprem olursa ne halt ederim diye düşünüyorum arada.Elimin altında feracem var
Buna güleyim mi üzüleyim mi bilemedim. Çok sinir bozucu. Allah bir daha yaşatmasın.99 depreminde 3 yaşındaydım. Annem de çıplak uyurmuş ve deprem olduğunda beni kucağına alıp sadece külotla dışarı kaçmış. Komşular üzerine bir şey vermişler sonra.
Aynen disarda giymedigimi evde ben de giymiyorum. Cunku bizim evin de kargosu bitmiyorBu benim de takıntımdır her hafta falan sallandığımız için
Allah affetsin güldüm ya. Allah korusun depremden afetten99 depreminde 3 yaşındaydım. Annem de çıplak uyurmuş ve deprem olduğunda beni kucağına alıp sadece külotla dışarı kaçmış. Komşular üzerine bir şey vermişler sonra.
3 ay olacak evleneli. Ben evlenmeden önce kendime hep derdim ki dışarıya süslenip evde pespaye gezen kadınlardan olmayacağım. O kadar güzel iç çamaşırları aldım normal gündelik olarak da yine kısa şort falan tercih ediyorum. Ama eşim bundan rahatsız. Ben güzel bi kadın olduğumu düşünüyorum, mesela dolgun bi kalçam var, kıyafetler üstüme çok yakışıyor. Ama o benden etkileneceği yerde benim açık giyinmemden rahatsız oluyor. Ve bana beni böyle gördüğü için gözünün alıştığını o yüzden cinsel anlamda kötü olduğunu söyledi. Halbuki evliliğimizin ilk günlerinden beri cinsel sorunlarımız var sertleşme problemi isteksizlik vs. Normal bi erkek açık giyinilmesinden mutlu olur diyorum kabul etmiyor. Ailesi çok muhafazakar. Evde falan da saçları hep kapalı annesinin, kız kardeşinin. Kapalı giyiniyorlar ve eşimin gözü hep böyle alışmış çıplaklık sevmiyor. Mesela namazdan sonra üstümde uzun namaz kıyafetini, uzun örtüyü gördüğü zaman hoşuna gidiyor, ailesinde nasıl gördüyse öyle istiyor. Evlilikte yatak odasını da çok önemli görmüyor. Gündelik yaptığı şeyleri söylüyor benim kocam olarak. Ben de ev arkadaşları da bunları yapar diyorum. Konuyu dağıtmayayım çekici giyinilmesinden rahatsız olan erkek gerçekten normal mi?
Muhafazakarmış ikisi de.Evlenmeden önce bunları konuşmadınız mı? Ne bileyim geceleri libidonuz artinca bu konularda sohbet etmiyor muydunuz? Evin içinde rahat olalım sınırlı olmayalım falan diye.
Eee muhafazakarlar sanal seks yapmıyor mu sanıyorsun? Herrkess sanal ya da reel sevişiyor nikahsız.Muhafazakarmış ikisi de.
Bi anlamda da güzel, eşinizin gözü açılmamış ama sadece bir anlamda… alın karşınıza konuşun. Gözünü siz açın ama ciddi anlamda konuşarak…3 ay olacak evleneli. Ben evlenmeden önce kendime hep derdim ki dışarıya süslenip evde pespaye gezen kadınlardan olmayacağım. O kadar güzel iç çamaşırları aldım normal gündelik olarak da yine kısa şort falan tercih ediyorum. Ama eşim bundan rahatsız. Ben güzel bi kadın olduğumu düşünüyorum, mesela dolgun bi kalçam var, kıyafetler üstüme çok yakışıyor. Ama o benden etkileneceği yerde benim açık giyinmemden rahatsız oluyor. Ve bana beni böyle gördüğü için gözünün alıştığını o yüzden cinsel anlamda kötü olduğunu söyledi. Halbuki evliliğimizin ilk günlerinden beri cinsel sorunlarımız var sertleşme problemi isteksizlik vs. Normal bi erkek açık giyinilmesinden mutlu olur diyorum kabul etmiyor. Ailesi çok muhafazakar. Evde falan da saçları hep kapalı annesinin, kız kardeşinin. Kapalı giyiniyorlar ve eşimin gözü hep böyle alışmış çıplaklık sevmiyor. Mesela namazdan sonra üstümde uzun namaz kıyafetini, uzun örtüyü gördüğü zaman hoşuna gidiyor, ailesinde nasıl gördüyse öyle istiyor. Evlilikte yatak odasını da çok önemli görmüyor. Gündelik yaptığı şeyleri söylüyor benim kocam olarak. Ben de ev arkadaşları da bunları yapar diyorum. Konuyu dağıtmayayım çekici giyinilmesinden rahatsız olan erkek gerçekten normal mi?
Göz açıklığıyla ne alakası var? Cinsel dürtüleri olan her erkek (muhafazakar ya da seküler fark etmez) benzer şeylerden tahrik olur. Mağarada mı büyümüş de tangalı iç çamaşırı takımlarından habersiz?Bi anlamda da güzel, eşinizin gözü açılmamış ama sadece bir anlamda… alın karşınıza konuşun. Gözünü siz açın ama ciddi anlamda konuşarak…