- 15 Ekim 2024
- 3
- -7
- 26
-
- Konu Sahibi evremdurmaz
Daha neyini düşünüyorsun anlamadım? Kocan aldatmış iki yalandan yakalandığı için ağladı zırladı diye miden mi alacak?Merhaba arkadaşlar yüz kere düşündükten sonra yazmaya karar verdim lütfen incitmeden cevap verin kafam çok dolu çok kötüyüm kimseye danışamıyorum ayıplarlar diye
Benim eşim iş için iki haftalığına yurt dışına gitti geldiğinde telefonunu karıştırdım ve Google arama kaydında çeviri kısmında bir kadınla beraber olurken kullandığı kelimeleri çevirisini yapmış ben de sordum anlattı boşanacağımı söyledim beni kapıdan çevirdi ayaklarıma kapandı ağladı normalde eşim beni el üstünde tutar bir dediğimi ikiletmez beni çok sevdiğini de biliyordum zaten sorduğumda iş arkadaşları alkol içirmiş normalde hiç içen biri değildir o da o kuduruklukla diğer ark beraber eskort çağırmış eskort buna s’kso çekmiş eşim alkolden kötüleştiği için kusmuş kadını göndermiş benden ikinci şans istiyor yeminler ediyor ben de seviyorum ve kimse bilmesin istiyorum böyle bir şeyi napsam bilmiyorum bana akıl verin lütfen
Yalaaaaan :) hep kötü arkadaş hep, ağzına zorla mı akıtmış alkolü. Aldatmayacak adam madde kullansın alkol kullansın aldatmaz. Kafada o fikirle gitmiş ve yapmış. Sen de huylanmış karıştırmışsın şüphe vardı demek ki.Merhaba arkadaşlar yüz kere düşündükten sonra yazmaya karar verdim lütfen incitmeden cevap verin kafam çok dolu çok kötüyüm kimseye danışamıyorum ayıplarlar diye
Benim eşim iş için iki haftalığına yurt dışına gitti geldiğinde telefonunu karıştırdım ve Google arama kaydında çeviri kısmında bir kadınla beraber olurken kullandığı kelimeleri çevirisini yapmış ben de sordum anlattı boşanacağımı söyledim beni kapıdan çevirdi ayaklarıma kapandı ağladı normalde eşim beni el üstünde tutar bir dediğimi ikiletmez beni çok sevdiğini de biliyordum zaten sorduğumda iş arkadaşları alkol içirmiş normalde hiç içen biri değildir o da o kuduruklukla diğer ark beraber eskort çağırmış eskort buna s’kso çekmiş eşim alkolden kötüleştiği için kusmuş kadını göndermiş benden ikinci şans istiyor yeminler ediyor ben de seviyorum ve kimse bilmesin istiyorum böyle bir şeyi napsam bilmiyorum bana akıl verin lütfen
Boşanmayın diyen çıkmasını mı bekliyorsunuz?
Klasik erkek yalanları, açık açık ben o b.ku yedim demiyor da saçma salak yalanlar söylüyor. Siz onu boşverin de gidip test falan yaptırın, boşanmaya pek niyetiniz yok gibi. İki zırlayıp inandırır sizi sevdiğine nasıl olsa.Merhaba arkadaşlar yüz kere düşündükten sonra yazmaya karar verdim lütfen incitmeden cevap verin kafam çok dolu çok kötüyüm kimseye danışamıyorum ayıplarlar diye
bi sey dicem alkolün etkisiyle hata yaptığına inandınız mı? adam o kadar ayıkmış ki sevisme esnasında bir de translate kullanmış jdkdkdk hayal edince komik geldiinsanın şevki kaçar