Eşim eski sevgilisi ve ailesi tatil yapmışlar?

Eşine verdiği tepkide kendi açısından haklı aslında.
Karısının evinde giydiği sorta karışan ama bekarken sevgilisiyle tatil yapan koca yürekli eşde kendi ikiyüzlülüğünün farkındaki yeğene tepki göstermiş.
Aralarındaki muhteşem ilişkiden yeğen nasiplenmese iyiymiş sadece.
Yoksa kaŕı koca yiyip duracaklar her türlü birbirlerini.

Burada kızılan bana nıye yalan soyledı kısmı.
Kandırılma kısmı
Gizleme kısmı olsa saygı duyulur elbette
'Sadece eski nısamlımla' dıye gereksiz bı kandırmacaya gırmıs zamanında

Bana karşı evet iyi ama sizde empati yapın gelip böyle konuşsa yegen kişisi canınız sıkılmaz mi benim karşımda karnım burnumda iken söylemez misiniz?
Benim oldu eşim benden evlenmeden önce biriyle beraber olup cocuk aldirmişlar ve bende bunu evlendikten 3 sene sonra arkadaşindan duydum .ve dedigim benden once olan birsey beni ilgilendirmiyor ve esime dedim boyle boyle oda bana dedi gecmiş gitmiş eskilerimi niye anlatayim adam hakli

Tüm sülale can hıraş savunmaya geçince ben de cevval bir kadın sanmıştım konu sahibini. Şu an hayallerimi yıktınız ama

Sizden öncesi çok mu önemli. Bitmiş gitmiş. Başka derdiniz yok sanırım

Tüm sülale can hıraş savunmaya geçince ben de cevval bir kasın sanmıştım konu sahibini. Şu an hayallerimi yıktınız ama
Oğlunu sevgilisiyle tatil yapmak çizdikleri profile uymuyordur ondan bu savunma. Dikdileri kaleler yıkılma tehlikesi yaşamış sonuçta. Az bir tehlike değil.

Oglunun sevgilisiyle tatil yapmak çizdikleri profile uymuyordur ondan bu savunma. Dikdileri kaleler yıkılma tehlikesi yaşamış sonuçta. Az bir tehlike değil.
Çocuğa teşekkür etmeli. Sayesinde evinde şort giyebilecek. Ohh. Püfür püfür.

Ben normalde fevri biriyimdir ama karşımda riskli hamileliği olan sevmediğim insan bile olsa tartışmaya girip sonra senin yüzünden bebegime şu oldu bu oldu şeylerinden başımı agritmak istemezdim açıkçası değer vermekten değil.
16 yaşında çocuğu suçlu yapmışlar, haliyle konu kapansin kucuk kizin ustune kalmasin bu mevzu diye ugrasiyo kaynana.

Yok ya üyeler yazınca hatırladım, evde şort giyiyor diye kocilettası olay çıkarıyordu. Böyle evlilik benim en son isteyeceğim evlilik olurdu.

Haksızsınız. 16 yaş küçük değil ama büyük de değil. Kasıtlı bir durum olduğunu sanmıyorum. Niye bilerek yapsın ki, ne geçecek eline? Sizin böyle büyük tepki vermeniz saçma geldi bana. Herkesin hayatında geçmişte birileri olmuştur. Öğrendiğiniz bu bilgi eşinizin size olan sevgisini mi değiştirdi, konumunuz mu sarsıldı? Olmuş bitmiş geçmişte kalmış bir şeye neden takıldığınızı bile anlamadım. Bir de ortalığı birbirine katmışsınız olan gencecik kıza olmuş. Aranız bu kasar küçük bir şeyden bozulabiliyorsa ilişkinizi gözden geçirin 3.kişilere çatmak yerine, yeterince sağlam değilmiş demek ki aranızdaki bağ. Şu tepkinize bakınca eşiniz söylememekte çok iyi yapmış diyorum.

16 yaşındaki kızda çocuk sayılmaz 16 yaşında bana ev emanet ediliyordu aklı yetiyor herseye düşünce lazim insana

Çocuk sayılmaz haklısınız direkt çocuk çünkü. 0-18 yaş aralığındaki herkes çocuktur. Sencesi bencesi yok bunun. Size ev emanet edilmesiyle ne alaka ayrıca? Şu meseleyi böylesine büyüttüğünüze göre siz de pek düşünceli birine benzemiyorsunuz

16 yaşında çocuktan olgunluk bekleyenlerin çevresinde hiç 16 yaşında bir cocuk var mı acaba? Benim elimde büyüyen abimin oğlu var mesela şu an 16 yaşında. Dışardan bakınca sakalı bıyığı çıktı, boy attı diye koca adam oldu sanırsınız. İki dakika konuşunca çocuk olduğunu hemen anlarsınız. Her düşüncesi, fikriyle... bazı şeyleri akıl edememesi ile. Yani 16 yaşında bir cocuktan fazlaca olgunluk bekliyorsunuz. Densizlik belki dusuncesizce evet ama evden kovup rezil etmeye de hakkınız yok. Ergen bir kız o.. bana bakmaya geldi diye ağzıma tukursun o zaman bir de diyorsunuz ya. Siz de hamilesiniz diye yapıyorsunuz. Fark yok.

16 yaşındaki kız açısından da bir yandan iyi olmuş aslında. Kızı, bebek doğduktan sonra da her işlerine çağırmaya kalkabilirlerdi. Bu olay sonrasında, kimse kızı o eve göndermeye kalkmaz; kız da asla gitmez umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…