- 29 Mayıs 2021
- 13.564
- 87.939
- 548
- 36
- Konu Sahibi kucukbulutt
-
Eşine verdiği tepkide kendi açısından haklı aslında.Bunun değerle alakası yok hamileliginde aylardır hastanelerde gezdiğini yazmış. İnsanlar torunları, yegenleri için endişelenip alttan alıyorlar belli ki şimdilik.
Tahin Helva nin bahsettiği konuda, eşinin konu sahibine davranişi ortada zaten.
Konu sahibinin niye böyle davrandığını da biraz anladım o konuyu hatırlayınca.
Burada kızılan bana nıye yalan soyledı kısmı.Eski konuların deşilmesi saçma olmuş ama sizin tepkinizde abartılı. Adam sizin bu kadar tepki vereceğinizi bildiği için söylememiş belli ki. Ne sizin geçmişiniz onu ilgilendirir ne de onun geçmişi sizi ilgilendirir.
Benim oldu eşim benden evlenmeden önce biriyle beraber olup cocuk aldirmişlar ve bende bunu evlendikten 3 sene sonra arkadaşindan duydum .ve dedigim benden once olan birsey beni ilgilendirmiyor ve esime dedim boyle boyle oda bana dedi gecmiş gitmiş eskilerimi niye anlatayim adam hakliBana karşı evet iyi ama sizde empati yapın gelip böyle konuşsa yegen kişisi canınız sıkılmaz mi benim karşımda karnım burnumda iken söylemez misiniz?
Ahahahhahah iyi oluyor bu heriflere.Yok yok yapsın perde kapalı evde şort giydirmeyen kocaya az bile yapıyor şuan eski konusuna baktım yoksa ben de çok tepki verdim de başta
Tüm sülale can hıraş savunmaya geçince ben de cevval bir kadın sanmıştım konu sahibini. Şu an hayallerimi yıktınız amaEşine verdiği tepkide kendi açısından haklı aslında.
Karısının evinde giydiği sorta karışan ama bekarken sevgilisiyle tatil yapan koca yürekli eşde kendi ikiyüzlülüğünün farkındaki yeğene tepki göstermiş.
Aralarındaki muhteşem ilişkiden yeğen nasiplenmese iyiymiş sadece.
Yoksa kaŕı koca yiyip duracaklar her türlü birbirlerini.
Oğlunu sevgilisiyle tatil yapmak çizdikleri profile uymuyordur ondan bu savunma. Dikdileri kaleler yıkılma tehlikesi yaşamış sonuçta. Az bir tehlike değil.Tüm sülale can hıraş savunmaya geçince ben de cevval bir kasın sanmıştım konu sahibini. Şu an hayallerimi yıktınız ama
Valla bak ilk başta çok yükseldik sonra dedim bakayım bı başka konusu var mı ?? Bu baktım adama az bile yapıyor yanan küçük kız oldu ama.Ahahahhahah iyi oluyor bu heriflere.
Çocuğa teşekkür etmeli. Sayesinde evinde şort giyebilecek. Ohh. Püfür püfür.Oglunun sevgilisiyle tatil yapmak çizdikleri profile uymuyordur ondan bu savunma. Dikdileri kaleler yıkılma tehlikesi yaşamış sonuçta. Az bir tehlike değil.
Yani beş on yıl önce oğlumun sevip aşık oldum diye karşıma getirdiği kızın hesabını verip özür dilemek zorunda değilim ama insanlar oğullarının torunlarının hatrina susmuş duymak istediklerini söylemiş.( Evden kovdum demiş kaynana). Onlara yüce gonullerinden dolayı kocaman bir tebrik.
Yok ya üyeler yazınca hatırladım, evde şort giyiyor diye kocilettası olay çıkarıyordu. Böyle evlilik benim en son isteyeceğim evlilik olurdu.Bizden geçti beni artık yeni evlenecek olanlara sesleniyorum bu ablayı örnek alın geçmişteki 5 yılın hesabını sorup hepsini sıraya dizin hamile kalınca ben yapamıyorum diyip yanınıza yardımcı isteyin. Helali hoş olsun
16 yaşındaki kızda çocuk sayılmaz 16 yaşında bana ev emanet ediliyordu aklı yetiyor herseye düşünce lazim insana
Konuda yeğene üzüldüm, karı koca monoton hayatınızdan canınız sıkılmış arada kız çocuğunu ezmissiniz sonra barisip öpüşüp koklasmaya devam ya o çocuğun kırılan gururu ne olacak. 16 yaşında bir kız çocugu hamile bir kadina nasıl bakicak, yanınızda durmasının anlamı yok.
Karısı kızın ağzından lafları alıcak kocası da uzun uzun ayarlayıp götürüp evine bırakıcak. Kızın annesinde iş yok kızımı bu şekilde hem kullanıp hem rencide eden insanların burnundan getirirdim.
O kadar zorunuza gittiyse buyrun bosanın, fi tarihinde olmuş olay için bu kadar kuru tatava yapmaniza gerek yok. Adam/kadın geçmişini anlatmak zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?