- 11 Şubat 2023
- 9.949
- En iyi cevaplar
- 1
- 22.170
- 268
- Konu Sahibi kucukbulutt
-
Ben olsam parçalarım hayırdır hem kızım senin hizmetini görecek hem de minnoş karın laf arasındaki olayı sorgu sualle anlattiracak sonrasında laf yiyip evden kovulacakAy evet kızın annesi kavga çıkarsa haklı mesela
Eski sevgilisini kovmuş bilemiyorum sebebiniKaynana fena. Niye kovmuş kızı?
Yahu kaynanamin kovduğu eski sevgilisi torunu değil ki .Evet konuşmuyorum yalan söylediği için ne olursa olsun yalana tahammülüm yok sizin prensipleriniz sizi ilgilendirir benim hayatımda beniEvet ben değilsiniz. Benim prensibime göre kocam bana yalan söylemişse cezayı ona keserim, çocuk - ergen incitmem. Asla yapmam dediği şeyi yapmış üstelik size de farklı anlatmış. Ne verdiniz gereken cevap olarak? Aşkım bidaha olmasın mı dediniz? Bu kadar ortalık ayağa kalkmış eş ailesi akrabaları seferber edilmiş, kayınvalide torununa saydırmış... Demek ki kocanız size göre büyük suç işlemiş, niye yalancı kocayı barındırıyorsunuz evde?
Yazık çocuğa tüm sülale seferber olmuş lanet okunacak neredeyse arkasından. Kaynananız "kovmuştum zaten onu" dediğinde hiç rahatsız olmadınız mı çocuk için? Kadın bile beni haklı görüyor dediniz aferin size. Eşiniz çocuğa bağırıp çağırırken kolundan tutup eve götürürken oturup seyir mi ettiniz? Utanmaz adam bir de karımla aramı bozuyorsun diyor. Sanki adam bayıla bayıla eski sevgilisinin ailesiyle tatillerde eğlenmemiş de çocuk onu göndermiş.
Bu sefer cezayı çocuğa kestiniz de bir sonraki yalanında kime kesilecek ceza? Adam belli ki fırıldak bir yalancı.
Yeni evlenecek kizlar böyle olsunlar valla bak nasıl kıymetli herkes arayıp tek tek durumu anlatmış özür dilemiş
Valla komik değilsin. Haklı değilsin. Sempatik hiç değilsin. Allah seninle birlikte yaşamak zorunda olanlara sabır versin. Ortalığı ayağa kaldırıp içini soğuttuktan sonra marifet gibi tii ye alıyorsun ayıp.evet akıl veririm buyurun gelin yegenler nasıl ıslah edilir aile nasil kaosa sürüklenir hepsi bende tüm kötülükler bende
Ben olsam parçalarım hayırdır hem kızım senin hizmetini görecek hem de minnoş karın laf arasındaki olayı sorgu sualle anlattiracak sonrasında laf yiyip evden kovulacaksirgu
BayılırımBunu size söylemek lazım
Yani beş on yıl önce oğlumun sevip aşık oldum diye karşıma getirdiği kızın hesabını verip özür dilemek zorunda değilim ama insanlar oğullarının torunlarının hatrina susmuş duymak istediklerini söylemiş.( Evden kovdum demiş kaynana). Onlara yüce gonullerinden dolayı kocaman bir tebrik.Bunun değerle alakası yok hamileliginde aylardır hastanelerde gezdiğini yazmış. İnsanlar torunları, yegenleri için endişelenip alttan alıyorlar belli ki şimdilik.
Tahin Helva nin bahsettiği konuda, eşinin konu sahibine davranişi ortada zaten.
Konu sahibinin niye böyle davrandığını da biraz anladım o konuyu hatırlayınca.
oh ne ala çocuğa hem gebe bakıcılığı yaptırmışsınız hem de saçma sapan bir nedenden bağırıp çağırıp evden kovulmuş. İyi de olmuş aslında beleşe bakıcı olmaz verin parasını tutun birini.Eşim mahvetti zaten sen karımla aramk bozuyorsun dedi evine götürdü
Olur tutarizoh ne ala çocuğa hem gebe bakıcılığı yaptırmışsınız hem de saçma sapan bir nedenden bağırıp çağırıp evden kovulmuş. İyi de olmuş aslında beleşe bakıcı olmaz verin parasını tutun birini.
OkValla komik değilsin. Haklı değilsin. Sempatik hiç değilsin. Allah seninle birlikte yaşamak zorunda olanlara sabır versin. Ortalığı ayağa kaldırıp içini soğuttuktan sonra marifet gibi tii ye alıyorsun ayıp.
Parcalasin meydan burda kaçan giden yok canım iyilik yaptık bu zamana kadar sesleri çıkmadı da şimdi beni mi parçalayacaklarBen olsam parçalarım hayırdır hem kızım senin hizmetini görecek hem de minnoş karın laf arasındaki olayı sorgu sualle anlattiracak sonrasında laf yiyip evden kovulacak
Kız seni hatırladım perde kapalı evde şort giydirmeyen kocan eski sevgiliyle tatile mi çıkmış
Ahahahahah evet o benim yaptımKız seni hatırladım perde kapalı evde şort giydirmeyen kocan eski sevgiliyle tatile mi çıkmışaz yapmışsın daha çok yap
Bütün fikrim değişti bak şimdi küçük kıza yaptığınızı hala savunmamakla birlikte. Evde sana şort giydirmeyen muhafazakar kocişin elin kızıyla tatile gidecek kadar genismis demek ki akşama parça ponçik et adamıParcalasin meydan burda kaçan giden yok canım iyilik yaptık bu zamana kadar sesleri çıkmadı da şimdi beni mi parçalayacaklar
Gecmişe takilirsan gelecege bakamazsin evlenmişsin cocugun olucak birakin gecmişte ne yapmis ne etmiş hamileligin tadini cikartin .bana göre haksizsin .soylememiş olabilir ama büyütülcek mesele degilCok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Yok yok yapsın perde kapalı evde şort giydirmeyen kocaya az bile yapıyor şuan eski konusuna baktım yoksa ben de çok tepki verdim de baştaGeçmiş, zaman olarak geride kalmış, bitmiş!
Daha ne karıştırıp da, güzelce giden tekere çomak sokuyorsun?
Bazılarına huzur gerçekten batıyor sanırım.
Geçmişle yaşanmaz ya böyle ilişki mi yaşanır:)Eder tabi ki nasıl etmez ben anlatmisim onunda anlatması lazımdı hayatiba giren herkesin gelip anlatsın demedim zaten üstelik bu kızdan bahsetmişti bana zaten bunu dememesine takıldım
Anası kovmuş ama oğlu hem de kızın tüm ailesiyle tatile gitmiş. Yalana tahammülünüz var, olmasa eşinizden ayrılırdınız. Koca duruyor mu evde onu söyleyin. Gücünüz ergen çocuğa yetmiş, kocaya mık yapamamışsınız. Hiç gerekeni söyledim bla bla yapmayın. Çocuğun söylemesine tahammül edemediniz ama bizzat yapan koca evde baş köşede. Anca burada atar gider var, yalancı kocayla aynı yatağa girmeye devam. Millet ne yaka silkmiştir sizden. Yazık, kocanın söylediği yalan yüzünden anası aranıp hesap soruluyor.Eski sevgilisini kovmuş bilemiyorum sebebini
Yahu kaynanamin kovduğu eski sevgilisi torunu değil ki .Evet konuşmuyorum yalan söylediği için ne olursa olsun yalana tahammülüm yok sizin prensipleriniz sizi ilgilendirir benim hayatımda beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?