- 1 Haziran 2023
- 283
- 281
- 23
- Konu Sahibi kucukbulutt
-
Haksızsın. Geçmişte kalmış bitmiş gitmiş.Cok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Siz de eşinize kızmak yerine sakince sorsaydınız. "Kızı zaten anlattın tatile gittiğinizi niye söylemedin, ben bunu sorun edecek biri miyim ki söylemedin?" deseydiniz. Ama sorun edecek biri iseniz o yüzden söylememiştir.Anlamıyorsun başka konularda anlatıp kızı anlatıp bunu neden saklıyor?
Haksızlığın nirvanasi.... Hersey herkese anlatılmaz. Hamile kadın hormansalligi der susarım... Önemli olmadığı için de anlatmaya olur geçmiş,gitmiş herkesin bir milyon sevgilisi oluyor, hepsini esimizs anlatsak vay halimizeCok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
SacmalamazmisinizEvet evet değil mi !
16 yaşındaki bir ergen sizi parmağında oynatıyorCok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
HaksizsinCok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Öyle ise kıza niye bu kadar düşmanlık gibi davrandınız? Kız belli ki ağzından kaçırmış işte, kötü bir niyeti yokmuş, yani aranızı bozmak için mahsus demedi ama sanki öyle yapmış gibi davranmışsınız kıza.Kendisi gelmek istedi can ata ata bende buyursun gelsin dedim aramızda bi sorun yoktu kimseye bi zararım da olmadı bu zamana kadar hep yardımcı oldum iyi bilirler sanki düşmanım gbi algilanmis fakat ben böyle şeyleri kaldıramıyorum yanımda anlatması bunu bana soylememesi ne olursa olsun ayni şey tersi olsaydı eğer bana yapmadığını bırakmazdı yalancı diye yeğenime de kulp takarlardi hemen
ÇOK KOTU BIR CIFTSINIZ. COCUGU HAMILESINIZ DIYE GETIRIYORSUNUZ SONRA KISKANÇLİK KRIZI GEÇIRDINIZ DIYE MAHVEDIP?? EVE GÖTÜRÜYORSUNUZ.Eşim mahvetti zaten sen karımla aramk bozuyorsun dedi evine götürdü
Size kimse gelip bakmaz inşallah bir daha. Bekleyemediniz mi kiz gitsin eşinizle öyle konuşsaydınız.Eşim mahvetti zaten sen karımla aramk bozuyorsun dedi evine götürdü
16 yaşında size ev emanet ediliyordu ama şu an evde tek kalmayıp bakım bekliyorsunuz kocaman kadın,hemde o kücümsediğiniz çocuktan bekliyorsunuz bunu.16 yaşındaki kızda çocuk sayılmaz 16 yaşında bana ev emanet ediliyordu aklı yetiyor herseye düşünce lazim insana
Haksızsınız kusura bakmayın sizden önce olan bişeymişCok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?