Eşim Eşcinsel olduğunu itiraf etti :(

evet.açıklamayı bende deminden beri bekliyorum. ne raporu alınacak.
Valla benim hic anlamadigim terimler millet yazmis soyle yapana su denir boyle yapana bu denir diye ogreniyorum iste bahaneyle
Kadin elbisesi giyen erkege ben olsam manyak derim ama onun bile ayri ismi varmis pesss
Kk bana cok sey ogretti oky ablam

Kocam benim elbisemi giyecek ve ben kırılmasın diye susacagim. Yerin dibine itin töbe allahım ya, insan da ahlak, din iman birakmicaniz. Bir de sakin sakin böyle olanvar mı yazmış. Evet birimizin kocası oksan biri rezzan biri de ebru olsun hadi yanlız kalma. Akşamları da kapıyı öyle aciyorlar zaten.

BİSMİLLAH ne çeşit insanlar varmış valla ben sadece gayleri biliyodum :)

okuyun öğrenin.artık şu aşşağılayıcı dilden kurtulsak keşke. insanlar istediği gibi yaşar. komik mi? homofobik, transfobik insanlara tahammül edemiyorum. onların ne şartlar altında yaşadığından, nelerle mücadele ettiğinden hiç haberiniz var mı? konuşmak ne kolay.

Valla benim hic anlamadigim terimler millet yazmis soyle yapana su denir boyle yapana bu denir diye ogreniyorum iste bahaneyle
Kadin elbisesi giyen erkege ben olsam manyak derim ama onun bile ayri ismi varmis pesss
Kk bana cok sey ogretti oky ablam
kısaca sen gay bil canım

ne şartlar altındalar mış?=

yooo yoo yanlış anlamyın lütfen sadece bilgim olmadığını smylemek istedim.
asla bir insanı aşşağılamak kucumsemek haddim değildir.
benim için bir insanın insan olması yeterlidir.
yani onun dili dini ırkı cinsel tercihi benım için mühin değil.sonuna kadar saygı duyarım.
yeterki bir insan bir isnana zarar vermesin kıyıcı bölücü olmasın.

ne şartlar altındalar mış?=

sizin gibi insanlara laf anlatamazlar, istedikleri gibi yaşamaazlar, siz sevgilinizle el ele yürürken onlar böyle şeyleri yapamazlar, ailesine sevgililerini tanıştıramazlar, evlenemezler, haklarını savunamazlar, zorla askere alınırlar, kanıtlanması için ilişki içideyken fotoğraf istenir........ insan yerine bile konulmazlar. ama ne kolay suçlayıp suçlayıp bana dokunmasınlar demek. yarın sizinde çocuğunuz olacak, en basitinden interseks çocuğunuz olsa ne yapacaksınız acaba?
edit: öğrenen aileler çocukları öldürüyor, cinayete kurban gidenlerde var.

kısaca sen gay bil canım
yani gerçekten bilgim yok.
açıkcası araştırmakda hiç akılma gelmedi ilgi duydugum bir alan değil.
bir erkek bir kadın lezbiyen gay bildiğ,m bunlar.
ama yok elsie giyerse şu elbise giymez suna ilgi duyarsa şu senınce bilgisizliğime şaşırdım :))

Ne kadar da EBRULİ bir koca :) ne kadar da hayal gücü geniş bir kadın :) daha iyisi yazılabilirdi bence

benim bildiğim normal bi insan ya erkektir ya kadın. sen normal değilsin sanırım anlattıklarına bakınca sen hangisisin?

valla canım fazlasını bilmeye gerek yok yukarda arkadaş yazıyor baksana interseks falan ne ayaklarsa

Evet toplum baskısı yüzünden de evlenirler, ailelerine kendilerini kanıtlamak için ve benim gibilerinin hayatını alt üst ederler, asla insanın doğuştan gelen durumunu kınamıyorum ve aşağılamıyorum ama bu durumu bile bile aileleri ve toplum tarafından kabullenilmek için evlendirilerek 2 kişinin birden hayatının altüst edilmemesi lazım, ben hala travma yaşıyorum o bana söylemedi diye söyleyemezdi ama o zaman evlenmemeliydi....

çok ama çoook zor olduğunu tahmin ediyorum...
en basiti insan cocuguna belli yaştan sonra istediği kıyafeti lamıyoer bırakın
cinsel kimliğini
Allahım herkesi sağlıklı sıhhatli yapsın.

Bu kadar guclu duyguları olan adam neden evlılıği tercıh etsın,madem ılk haftada bu ıtırafta bulundu bunu evlenmeden öncede cok rahat yapabılırdı ben hıc samımı bulmadım bu konuyu!!!!

ne diyeyim ki şimdi sana beni üzen sizin gibilerin yüzlerce binlerce olması yazık
incesaz arkadaşım ; bu olaylara özellikle bizim türk toplumunda çoook normal bakılmasını
beklemeyelim.
belkide Allah korusun insan sadece başına gelirse anlayabilir.

Bu kadar guclu duyguları olan adam neden evlılıği tercıh etsın,madem ılk haftada bu ıtırafta bulundu bunu evlenmeden öncede cok rahat yapabılırdı ben hıc samımı bulmadım bu konuyu!!!!
mrb. yeni konuyu nerden açıyoruz acaba. yeni üyeyim bilmiyorm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…