Valla benim hic anlamadigim terimler millet yazmis soyle yapana su denir boyle yapana bu denir diye ogreniyorum iste bahaneyleevet.açıklamayı bende deminden beri bekliyorum. ne raporu alınacak.
BİSMİLLAH ne çeşit insanlar varmış valla ben sadece gayleri biliyodum :)üstelik etek giyme , kadın giysileri giyen kişi transbireydir. Transkadın olup kadınlarla da birlikte olan biyolojik erkekler vardır.
BİSMİLLAH ne çeşit insanlar varmış valla ben sadece gayleri biliyodum :)
kısaca sen gay bil canımValla benim hic anlamadigim terimler millet yazmis soyle yapana su denir boyle yapana bu denir diye ogreniyorum iste bahaneyle
Kadin elbisesi giyen erkege ben olsam manyak derim ama onun bile ayri ismi varmis pesss
Kk bana cok sey ogretti oky ablam
ne şartlar altındalar mış?=okuyun öğrenin.artık şu aşşağılayıcı dilden kurtulsak keşke. insanlar istediği gibi yaşar. komik mi? homofobik, transfobik insanlara tahammül edemiyorum. onların ne şartlar altında yaşadığından, nelerle mücadele ettiğinden hiç haberiniz var mı? konuşmak ne kolay.
yooo yoo yanlış anlamyın lütfen sadece bilgim olmadığını smylemek istedim.okuyun öğrenin.artık şu aşşağılayıcı dilden kurtulsak keşke. insanlar istediği gibi yaşar. komik mi? homofobik, transfobik insanlara tahammül edemiyorum. onların ne şartlar altında yaşadığından, nelerle mücadele ettiğinden hiç haberiniz var mı? konuşmak ne kolay.
ne şartlar altındalar mış?=
yani gerçekten bilgim yok.kısaca sen gay bil canım
sizin gibi insanlara laf anlatamazlar, istedikleri gibi yaşamaazlar, siz sevgilinizle el ele yürürken onlar böyle şeyleri yapamazlar, ailesine sevgililerini tanıştıramazlar, evlenemezler, haklarını savunamazlar, zorla askere alınırlar, kanıtlanması için ilişki içideyken fotoğraf istenir........ insan yerine bile konulmazlar. ama ne kolay suçlayıp suçlayıp bana dokunmasınlar demek. yarın sizinde çocuğunuz olacak, en basitinden interseks çocuğunuz olsa ne yapacaksınız acaba?
valla canım fazlasını bilmeye gerek yok yukarda arkadaş yazıyor baksana interseks falan ne ayaklarsayani gerçekten bilgim yok.
açıkcası araştırmakda hiç akılma gelmedi ilgi duydugum bir alan değil.
bir erkek bir kadın lezbiyen gay bildiğ,m bunlar.
ama yok elsie giyerse şu elbise giymez suna ilgi duyarsa şu senınce bilgisizliğime şaşırdım :))
benim bildiğim normal bi insan ya erkektir ya kadın. sen normal değilsin sanırım anlattıklarına bakınca sen hangisisin?
Evet toplum baskısı yüzünden de evlenirler, ailelerine kendilerini kanıtlamak için ve benim gibilerinin hayatını alt üst ederler, asla insanın doğuştan gelen durumunu kınamıyorum ve aşağılamıyorum ama bu durumu bile bile aileleri ve toplum tarafından kabullenilmek için evlendirilerek 2 kişinin birden hayatının altüst edilmemesi lazım, ben hala travma yaşıyorum o bana söylemedi diye söyleyemezdi ama o zaman evlenmemeliydi....sizin gibi insanlara laf anlatamazlar, istedikleri gibi yaşamaazlar, siz sevgilinizle el ele yürürken onlar böyle şeyleri yapamazlar, ailesine sevgililerini tanıştıramazlar, evlenemezler, haklarını savunamazlar, zorla askere alınırlar, kanıtlanması için ilişki içideyken fotoğraf istenir........ insan yerine bile konulmazlar. ama ne kolay suçlayıp suçlayıp bana dokunmasınlar demek. yarın sizinde çocuğunuz olacak, en basitinden interseks çocuğunuz olsa ne yapacaksınız acaba?
edit: öğrenen aileler çocukları öldürüyor, cinayete kurban gidenlerde var.
çok ama çoook zor olduğunu tahmin ediyorum...sizin gibi insanlara laf anlatamazlar, istedikleri gibi yaşamaazlar, siz sevgilinizle el ele yürürken onlar böyle şeyleri yapamazlar, ailesine sevgililerini tanıştıramazlar, evlenemezler, haklarını savunamazlar, zorla askere alınırlar, kanıtlanması için ilişki içideyken fotoğraf istenir........ insan yerine bile konulmazlar. ama ne kolay suçlayıp suçlayıp bana dokunmasınlar demek. yarın sizinde çocuğunuz olacak, en basitinden interseks çocuğunuz olsa ne yapacaksınız acaba?
edit: öğrenen aileler çocukları öldürüyor, cinayete kurban gidenlerde var.
incesaz arkadaşım ; bu olaylara özellikle bizim türk toplumunda çoook normal bakılmasınıne diyeyim ki şimdi sanabeni üzen sizin gibilerin yüzlerce binlerce olması yazık
mrb. yeni konuyu nerden açıyoruz acaba. yeni üyeyim bilmiyorm .Bu kadar guclu duyguları olan adam neden evlılıği tercıh etsın,madem ılk haftada bu ıtırafta bulundu bunu evlenmeden öncede cok rahat yapabılırdı ben hıc samımı bulmadım bu konuyu!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?