Esim, erkek kardeşimi evimizde istemiyor..

Teşekkür ederim. Aynı düşünüyorum sizinle. Annem bugün yine aradı durdu ama acmadim . Ne zaman açsam sacmaliklar duyuyorum hep. Beni silin dedim. Bi daha görüşmek çok zor artık .
Eşime karşı çok zor duruma düştüm.
Senin ailen filan yok haberin olsun dedi bana.
Maalesef para duskunu sinsi Menfaatci bi kardeşim ve sadece onu dusunen anne baba var bende. Görüntü olarak varlar işte. .

ya şaka gibi.. ne insanlar var..
aileyi silip atacak bir kişi değilim ama pes dedirtmişler bence..
bence eşiniz ve siz haklısınız.
koskoca adam ne işi var sizde. ayrıca sizin düzeninizi de bozacak cinsten.
kimse kusura bakmasın araba modelini yükseltecek diye ben de düzenimi bozmak istemezdim.
evli olsam eşimden önce ben izin vermezdim. ben ev üzerine evi doğru bulmayanlardanım. kız kardeşim de olsa erkek de olsa annem de olsa abartı olmayacak.

umarım zamanla hatalarını anlarlar.. siz de çok üsteleyip şımartmayın. kendilerini haklı sanmasınlar.

Son durumu okuyunca agzim acik kaldi. Evlat yeri geliyor anne babasini istemiyor evde karimla kocamla arami bozmayin diye aciklama yapiyor anne baba yine silip atmiyor. Siz kardesinizin ev tutmasi gerektigini soyleyince mi sizi silip atiyorlar.

Peki soruyorum diyelimki erkek kardesiniz evlendi. Allah korusun tabi sizde esinizle kavga edip kardesinize yerlestiniz ve kardesinizin eside rahatsiz oldu bu durumdan o abla bos ver karimi bundan sonra sen bizimle yasa diyebikecek mi size?

Bütün üzüntü araba modeli yükseltme isteği yüzünden
insanlarımız nasılda maddiyatçı ve çıkarcı olmuş , yeni nesilden korkulur , bence kardeşini sil ,kardeşim var deme

Bazı aileler böyle evet,senin istediğin şevkati gıdım gıdım menfaat karşılığında verir. Vicdan arama, hayatına bak. Bu tabloyla eninde sonunda yüzleşecektin. Ha şimdi ha sonra.

Bazı aileler böyle evet,senin istediğin şevkati gıdım gıdım menfaat karşılığında verir. Vicdan arama, hayatına bak. Bu tabloyla eninde sonunda yüzleşecektin. Ha şimdi ha sonra.
Valla aynen öyle.
Çok güzel ifade etmissin.
İstediğiM şefkat i vermek için hep karşılığında bişey istediler..
Doğru. .
3 aydır ne aradı ne sordular sildiler beni. .
Oğulları için. ..

Eşiniz haklı.
Son gelişmeleri okudum da hala konuşmuyorlarmış.
Çok değişik gerçekten.
Halbuki siz söylemeden bunu onların düşünmesi gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…