- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Aklın mı yok nasıl arada kalırsın ne münasebet kardeşin sende kalsınmış annenle babanda da mı akıl yok yatın yuvan bozulsa kendin ettin derler adam evinde donla dolaşacak belli kardeşin ne kadar terbiyesiz küçükte değil çuş yani...görümcen sana yerleşse naparsın buradan yola çık annenle babana da ağzının payını verip memlekete postala..boyle yuzsuz ailelere çıldırıyorum.Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor ..
Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor ..
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok
Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor ..
Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor ..
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok
Öyleymiş zaten oğulları için yaşıyorlarmış ...yarın o paragöz oğul fazla boğaz korkusuna anasına babasına bakmayacak haberleri yok.eşin haklı kesinlikle, ailende ne kadar anlayışsız, hiç düşünmüyorlar mı eşin istemeyebilir ve kızım arada kalabilir diye, çok düz insanlarmış kusura bakma
sakin ol sakinAklın mı yok nasıl arada kalırsın ne münasebet kardeşin sende kalsınmış annenle babanda da mı akıl yok yatın yuvan bozulsa kendin ettin derler adam evinde donla dolaşacak belli kardeşin ne kadar terbiyesiz küçükte değil çuş yani...görümcen sana yerleşse naparsın buradan yola çık annenle babana da ağzının payını verip memlekete postala..boyle yuzsuz ailelere çıldırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?