Eşim eril değil ne yapmalıyım ?

esmercikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
43
17
3
28
Aslında severek evlendik eşimle ama evlenince tabiki daha iyi tanıyorsun o insanı sevgililikte cok güzeldi her şey ama evlenince erkeklerin elde etmişliğinin verdiği rahatlıkla salması herseyi sinirlerini bozmaya başladı. 4 yıllık evliyiz.
İlişkide kendşmi erkek benmişim gibi hissediyorum artk herseyi ben düşğnüyorum herseye ben koşuyprum.
Eşim evin son cocugu cok sımarık büyütülmüş herseye aman o yapamaz denilerek hiç bişey yaptırılmamıs ve hiç bir el becerisi yok yumurta bile zor kırar oyle diyim. Ama onun dışında hani dışarı işleri olsun hastane işi ne biliym evde bozulan birley hiç bir seyden anlamıyor adam açıkçası ve sogumaya basladım. Sürekli bi yerleri agrıyor sğrekli yorgun ve yatmak istiyor. İnsanlar eşlerini neden aldatırmış anlamaya basladım bile. Cinsel hayatımız desen cok kötü 5 dakika filan sürüyor en fazla ve konustugum halde defalarca tedaviye bile gitmiyor. Ne yapmalıyım ? Bir bebegimiz var olmasa bosanırdım o derece çünkü artk ister istemez dısardaki her işten anlayan eril erkekleri görünce etkileniyor insan. Bunlar sadece burada yazabildiklerim uzatmiyim sıkmıyım istedim.

Neden mi ?
''İnsanlar eşlerini neden aldatırmış anlamaya basladım bile''
''çünkü artk ister istemez dısardaki her işten anlayan eril erkekleri görünce etkileniyor insan''
Şu cümleleri bir erkek kursa ne dersiniz mesela ?
Kendini yanlış ifade etmiş bence.🫠

Şu konuyu bir erkek açsa linç üzerine linç edilirdi.
Belli ki gözünüz dışarıda, bahaneyi de bulmuşsunuz. Ayrılın adama da yazı

Neden mi ?
''İnsanlar eşlerini neden aldatırmış anlamaya basladım bile''
''çünkü artk ister istemez dısardaki her işten anlayan eril erkekleri görünce etkileniyor insan''
Şu cümleleri bir erkek kursa ne dersiniz mesela ?
Evlilik içinde tek başına herseyi halledince bir diğer kişiye ihtiyaç duymuyorsun. Zaten tek basınasın. Aldatma savunulacak birşey değil zaten ama aynı şeyi yaşamadan böyle konusmayım bence. Cocuk, iş, ev ve her sorunla yalnız başına baş eden bir kadın düşğnün ve üstüne duygusal cinsel olarak tatmın edilmeyen. Karsınızda defalarca konustugunuz halde umursamayıp normal davranan bir adam . Ne hissederdiniz ?

Evlilik içinde tek başına herseyi halledince bir diğer kişiye ihtiyaç duymuyorsun. Zaten tek basınasın. Aldatma savunulacak birşey değil zaten ama aynı şeyi yaşamadan böyle konusmayım bence. Cocuk, iş, ev ve her sorunla yalnız başına baş eden bir kadın düşğnün ve üstüne duygusal cinsel olarak tatmın edilmeyen. Karsınızda defalarca konustugunuz halde umursamayıp normal davranan bir adam . Ne hissederdiniz ?

Çocuk yapmaz , boşanırım.
Şu mükemmel giden evliliklerinize yapılan çocuk detayı da bu forumun klasiği artık. Ben bu çocuk detayının çoğu hikayede yalan olduğunu düşünüyorum, sırf boşan denilmesin diye.

Çocuk yapmaz , boşanırım.
Şu mükemmel giden evliliklerinize yapılan çocuk detayı da bu forumun klasiği artık. Ben bu çocuk detayının çoğu hikayede yalan olduğunu düşünüyorum, sırf boşan denilmesin diye.
Yapmayın lütfen.Sakin kalıp,cevap vermeniz gerekiyor 🌸

Berbat hissederdim ben şahsen. Seçenekler belli; boşanmak ve devam etmek. Hiç mi iyi yönü yok adamın, sonuçta dışarıdaki adamlara özenmeye kalksak bunun sonu yok biliyorsunuz.

Aslında severek evlendik eşimle ama evlenince tabiki daha iyi tanıyorsun o insanı sevgililikte cok güzeldi her şey ama evlenince erkeklerin elde etmişliğinin verdiği rahatlıkla salması herseyi sinirlerini bozmaya başladı. 4 yıllık evliyiz.
İlişkide kendşmi erkek benmişim gibi hissediyorum artk herseyi ben düşğnüyorum herseye ben koşuyprum.
Eşim evin son cocugu cok sımarık büyütülmüş herseye aman o yapamaz denilerek hiç bişey yaptırılmamıs ve hiç bir el becerisi yok yumurta bile zor kırar oyle diyim. Ama onun dışında hani dışarı işleri olsun hastane işi ne biliym evde bozulan birley hiç bir seyden anlamıyor adam açıkçası ve sogumaya basladım. Sürekli bi yerleri agrıyor sğrekli yorgun ve yatmak istiyor. İnsanlar eşlerini neden aldatırmış anlamaya basladım bile. Cinsel hayatımız desen cok kötü 5 dakika filan sürüyor en fazla ve konustugum halde defalarca tedaviye bile gitmiyor. Ne yapmalıyım ? Bir bebegimiz var olmasa bosanırdım o derece çünkü artk ister istemez dısardaki her işten anlayan eril erkekleri görünce etkileniyor insan. Bunlar sadece burada yazabildiklerim uzatmiyim sıkmıyım istedim.
Adamdan çocuk yaparken eril di ama birden bu özelliğini kaybetti, aldatmak ahlaksızlıktır ne olursa olsun, boşanın ve ne yaparsanız yapın. Şu yazdıklarınızı dönüp bir kez daha okuyun, tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.

Bosanabilirsiniz karşınızdaki kişi hayatınızı kolaylaştıracak adımlar atmiyorsa.

Berbat hissederdim ben şahsen. Seçenekler belli; boşanmak ve devam etmek. Hiç mi iyi yönü yok adamın, sonuçta dışarıdaki adamlara özenmeye kalksak bunun sonu yok biliyorsunuz.
Tabi ki var. Cok iyi bir insan mesela ve beni gercekten sevdiğini biliyorum güvenirim ona ama işte bukadar onun dısında hayatı tek basıma yasıyor gibiyim. İnsna evinde aradıgını bulunca dısarıyı görmüyor zaten ki aldatmam asla sadece insanın aklına gelenleri dürüstçe yazdım buraya bunları yasayıpta böyle kıyaslama yapmam diyende yalan söyler zaten bence.

bebek olmasa bosanirim diyorsun ama bebegin yokken niye bosanmadin?
ailesinin paşasi - elinden bir b.k gelmeyen adam kendini ne kadar gizleyebilir ki? sevgiliyken gormediysen nisanliyken mutlaka görmüşsündur adamin sorumluluk almayan, isbitirici olmayan biri oldugunu o zaman neden ayrilmadin da evlendin?
bile bile lades olmus
bu saatten sonra yapacaginiz sey tum sorumluluklari almamak - evde adama da bir sorumluluk vermek.
mesela yemek sonrasi bulasik ve camasirlar ondan olsun - en azindan iki sorumluluğunuzu ustunuzden alir.
yikamadi mi? ertesi gun yemek göremez- ac kalir zamanla ogrenir. ogrenmezse de en azindan yemek isinden kurtulursun, o gelmeden cocugunu kendini doyurursun oyle gunlerde.
yaparsa yapsin, yapmazsa b.kunda bogulsun. anca öyle duzelir. yoksa sorumsuz ve salak olduguna inanmiyroum. oyle olsa kac senedir eve ekmek getirebilir mi? hangi isveren tutar sorumsuz salak adami?
sana oyle davraniyor

Arkadaslar sakin olun eşimi aldatırım ya da altıcam demedim. Yaşadıklarımın herhangi birini yaşamış olsanız bir evlilikte yapayalnız hissetseniz sizde bunları hissederdeniz kimse kendini kandırmasın. Aldatırdım demiyorum onu yapıcak olsam yapardım ben evliliğimi düzeltme derdindeyim.

Yapmayın lütfen.Sakin kalıp,cevap vermeniz gerekiyor 🌸
Artık o kadar berbat ilişkiler ve bu ilişkiler içerisine hapsedilmiş çocuklarla ilgili konular okuyoruz ki sakin kalabilene helal olsun. Beni en sinir eden şey de bu, evet kötü evliliğin var, olabilir ama niye koştur koştur üredin ?

Ben de bıktım bu forumdaki her berbat evliliğini anlatan kadının parantez içinde bir- üç- beş çocuğum var demesinden. Çocuk bir yere mi kaçıyordu da daha tam tanımadan anlamadan çocuk yaptın bu heriften derler. Aldatmaya da epey meyilli olup boşanma kelimesinin hemen ardına çocuğum var bahanesi çok absürt.

Konu sahibi eşinizi yetersiz görüyorsanız zaten orda bitmiştir ağzıyla kuş tutsa içinize sinmez. Çocuğunuzla ayrı yaşayabilecek koşullarınız varsa aldatma isteğinizin yerine boşanma isteğini koyup yeni bir hayat edinebilirsiniz. Hem çocuğunuza şu noktada verebileceğiniz en iyi iki hediye, ya sakince ve medeni bir şekilde süregelen boşanma ortamı ya da güzelce devam eden bir aile hayatıdır. Seçim sizin.

Back
X