- Konu Sahibi birgaripask35
-
Yengesinde gördüğü güleryüz sıcaklık vs elki eşinde görmüyordur adam.Töbe ya. Eşiniz 3 yıldır sizi arzulamıyor, eltinize ilgi gösteriyor. Eğer böyle bir şey hissediyorsanız vardır bence. Yani siz neden böyle davranıyorsun dediğinde "sence neden" demesi sanki olan bi şeyin nedenini size sorar gibi olmuş.. bilmiyorum elin böyle şeyler yapsa ben kötü bi şeyler hissetsem çıldırırdım
Neden sizin işiniz olsun ki
Yani siz bilmiyormuşsunuz bile Ada'm da unutmayalım demiş
Ona sürpriz parti bana başbaşa yemek demişsiniz de Ada'm size özel özen gösterip başbaşa oluyor siz cümbür cemaat kutlama yok diyorsunuz
Anneler gününde de kadının evine gitmişsiniz ayıp olmadın demiş Ada'm anneme alıp ona almazsak çirkin olur demiş bence haklı
Siz de daha anne değil hamile imişsiniz o nedenle size Çiçek almamış kaldı ki istediğiniz bir şeyi almış belki o çiçeği sıradan bulmuştur
Mevlüt'e gelince de haklı eşin yani kadın kendi çocuğu da küçükken sizin Mevlüt için Kv evini neden temizlesin ha orada eşinize at 100 lira temizletiriz evi deseydiniz
Aşkı bilmiyorum ama çok hayran eşiniz elti hanıma.Evet eşim annecidir. Annesi de beni pek sevmez ben izmirliyim ve beni eşim beğenip aldı diye. Eltimi kendisi beğenip aldı da...
Aynen ona alsın; ama hamile eşine hiçbir şey almasın. Karısını çok umursuyor, ona yapılan jestlere bu yüzden karşılık verme gereksiniminde bulunuyor; ama hamile eşine çiçek yok. Hatta olmadığı gibi millete düşüne düşüne süprizler yapılmalı; ama eşi için düşünmeye bile gerek, ne yoracak kendini; yorulmadan ne yapayım sana diye sorulmalı ve onu yapmalı. Eş kim ki? Tabiki elti daha kıymetli olmalı. Ha bi de eşi bunlardan rahatsız mı o zaman ne yaparsa yapsın; çünkü elti kıymetli.+1
Ya gerçekten sırf şu örneklere dayanarak böyle fesatça düşünceleri gördükçe çok şaşırıyorum. Bir de yangına körükle gidenler var. Sebep? Anneler günü için çiçek almış, doğum gününü kutlamış
Bir gün babamla beraber Anneler Günü için anneme hediye bakıyorduk, o gün de evde teyzem vardı. Babam da nezaketen teyzeme de çiçek alıp Anneler Günü'nü kutladı. Ya o da bir anne, teyzemin yanında anneme hediye verseydik belki teyzemin de gönlü kalırdı, babam da ince düşünüp ona da çiçek aldı. Nezaketen yapılır böyle jestler. Ama konu sahibi sanırım hiç böyle şeyler görmemiş olacak ki bu tarz ince davranışları garipsiyor.
ama annenize almayıp sadece teyzenize alsa? o bana neden almadı diyor.+1
Ya gerçekten sırf şu örneklere dayanarak böyle fesatça düşünceleri gördükçe çok şaşırıyorum. Bir de yangına körükle gidenler var. Sebep? Anneler günü için çiçek almış, doğum gününü kutlamış
Bir gün babamla beraber Anneler Günü için anneme hediye bakıyorduk, o gün de evde teyzem vardı. Babam da nezaketen teyzeme de çiçek alıp Anneler Günü'nü kutladı. Ya o da bir anne, teyzemin yanında anneme hediye verseydik belki teyzemin de gönlü kalırdı, babam da ince düşünüp ona da çiçek aldı. Nezaketen yapılır böyle jestler. Ama konu sahibi sanırım hiç böyle şeyler görmemiş olacak ki bu tarz ince davranışları garipsiyor.
Aynen ona alsın; ama hamile eşine hiçbir şey almasın. Karısını çok umursuyor, ona yapılan jestlere bu yüzden karşılık verme gereksiniminde bulunuyor; ama hamile eşine çiçek yok. Hatta olmadığı gibi millete düşüne düşüne süprizler yapılmalı; ama eşi için düşünmeye bile gerek, ne yoracak kendini; yorulmadan ne yapayım sana diye sorulmalı ve onu yapmalı. Eş kim ki? Tabiki elti daha kıymetli olmalı. Ha bi de eşi bunlardan rahatsız mı o zaman ne yaparsa yapsın; çünkü elti kıymetli.
Kaynimla aram iyidir. Beni ablası gibi görür ve sever ama bana herhangi bir jest yapmamıştır. Beni arayıp doğum günümü falan kutlamamistir çünkü bilmez bile doğum günümü...Keske net bir sey soylenebilse ama cok zor...
Hani esin bu ince dusunceleri kessske kendi annesi icin dusunseydi en azindan icin rahat olurdu ama kv konusu olurdu...
Ben hic hoslanmadim bu kadar dusunceden.
Peki bu sevdanin kocasi seni ne kadar dusunur? Kayninla araniz nasildir yani?
Bak ne güzel demişsin eşini de yemeğe götürecek diye. Sadece sana çiçek alıp eşine birşey yapmasa bu normal bir durum mu olurdu? Anneler gününde beni düşünüp bana birşey almadı. Eltime ve annesine çiçek alırken bana çiçek almadı. Çiçekleri aldık, arabaya biniyoruz o zaman soruyor sen de çiçek ister misin diye. Bu normal mi? Sanırım ekleri okumamışsin temizlikte yardımcı olmak zorunda olmadığına ben de katılıyorum ve ona hak verdiğimi söylemiştim. Ona rağmen konu uzatiliyor 36 haftalık hamile olan karısına sen ne yaptın diyor. Çok normal değil mi bu?Bence kesinlikle esinde hergangi bi sorun yok biraz okuyunca ona hak verdim nasil dersen senin cocugunun mevludunun işlerini o yapmak zorunda degil esinin dogum gunu planlamasi ise size eltin kutlamis ya atinda kalmamak icindir bence bu olaylar sizn aklinizi karsitirmasin sonuct diger tarafinda bi yuvasi var sizinde kuruntu yapipta bos yere yuvanizi kaynetmeyin emin ol bu dsuncen yalis ha şöyle benim kanimda bana düşkün benim icin hep iyi seyler yapti mesella bu gun bana cicek aldi esm almamasina ragmen esinide yemege cikaracak
Kafanızda kurmayın takipte kalın.
Elti kaç yıllık evli.
Yaşlar nedir.
Eşinizin yaşı küçükken eve gelin geldiyse eltiniz abla gibi görüp seviyordur.
Kimi erkek, yengelerini seviyor. Beraber çok vakit geçiren sorunsuz eltiyse erkekler abla gibi görüp seviyor. Sizin yanlış anladığınızı bile düşünmemiştir iyi niyetli bence eşiniz.
Üzerinde durmayın sessizce takipte kalın.
Neden sizin işiniz olsun ki
Yani siz bilmiyormuşsunuz bile Ada'm da unutmayalım demiş
Ona sürpriz parti bana başbaşa yemek demişsiniz de Ada'm size özel özen gösterip başbaşa oluyor siz cümbür cemaat kutlama yok diyorsunuz
Anneler gününde de kadının evine gitmişsiniz ayıp olmadın demiş Ada'm anneme alıp ona almazsak çirkin olur demiş bence haklı
Siz de daha anne değil hamile imişsiniz o nedenle size Çiçek almamış kaldı ki istediğiniz bir şeyi almış belki o çiçeği sıradan bulmuştur
Mevlüt'e gelince de haklı eşin yani kadın kendi çocuğu da küçükken sizin Mevlüt için Kv evini neden temizlesin ha orada eşinize at 100 lira temizletiriz evi deseydiniz
Belki doğru belki deyil bilemem ama belkide eltinin kaynina karşı davranışları isvesi cilvesi hoşuna gitmiştir üç yıldır iyi değil aramiz demiştiniz belkide o ilgiyi alakayi sizden bekliyor sizde sogudunuz gosteremiyosunuz o yüzden daha daha kısır döngü olup uzaklaşmış olabilirsiniz ha bende kizardim benim eşim olsa orası ayrı
Evet. Duştan almadan önce kendi işini kendisi hallediyormus. Evlenmeden önce alışmış, birakamiyormus....Eşinizin sülalesi sizi çok seviyor ama sanırım birtek kayınvalideniz sizi sevmiyor, eltinizi daha çok seviyor. Acaba bu durumu fazla takmış olabilir misiniz? Hani herkes sizi daha çok seviyorken, ilgi gösteriyorken diğer yandan kavındelideden aynı ilgiyi görememeniz dikkatinizi eltinizin üzerine çekmiş olabilir. Eşiniz de sanırım bundan dolayı sizin ilgi delisi olduğunuzu düşünüp size karşı sanki sinir olmuş gibi davranıyor, bu denli muhalefet etmesi bundan da olabilir. Yanlış anlamayın burda diğer ihtimalleri de gözden kaçırmamanız için bunları yazıyorum. Eşinizle olan sorunlarınızı da gözardı etmeyin yani bir sürü ihtimal olabilir, ilgisi azalmıştır, iletişiminiz zayıflamıştır, uzun zamandır cinsel sorunlarınızın olması vs.. Bence eltiden önce bunları konuşmanız lazım. Neden mesela 3 yıldır sizi arzulamıyor? Bunu sordunuz mu hiç mesela?
+1
Aynen ona alsın; ama hamile eşine hiçbir şey almasın. Karısını çok umursuyor, ona yapılan jestlere bu yüzden karşılık verme gereksiniminde bulunuyor; ama hamile eşine çiçek yok. Hatta olmadığı gibi millete düşüne düşüne süprizler yapılmalı; ama eşi için düşünmeye bile gerek, ne yoracak kendini; yorulmadan ne yapayım sana diye sorulmalı ve onu yapmalı. Eş kim ki? Tabiki elti daha kıymetli olmalı. Ha bi de eşi bunlardan rahatsız mı o zaman ne yaparsa yapsın; çünkü elti kıymetli.
Ya bi şey diycem normal bir adama "sen kardeşinin karısına mı aşıksın" desen çıldırır ortalığı yıkar. Sizinki çok sakin bi tepki vermiş
Bak ne güzel demişsin anneme hediye alıyorduk diye. Annene hediye almadan sadece teyzene çiçek alsaydı baban o zaman normal bir davranış olurmuydu? Benim yaşadığım bu şeyler bu tarz şeyler...
Ona karşı düşünceli tavırlarından rahatsız olduğumu biliyor ve bunu bildiği halde bu şekilde davranıyor...İnsan bir ömür böyle bir şüphe ile nasıl yaşarki.Açık açık sorun yabancınız değil eşiniz.Ben olsam sorarım sorarım ki olayın nekadar vahim oldunuğunu ,dışarıdan nasıl algılandığını anlasın.Kendine çeki düzen versin.Enteresan bir durum insan bu şüpheyle evliliğini sürdüremez..
Peki insan eşine neden ilgi göstermez de başkalarına jestler yapar? Bana da bir buket çiçek alamaz miydi bu kadar düşünceli bir adam?Konu sahibi, siz kendiniz yazmadınız mı "Eşimle problemlerim var, 3 yıldır cinsel problemler de yaşıyoruz" diye. Belli ki evliliğinizde sizin problemleriniz var. Eşinizin size beklediğiniz ilgiyi göstermediği için de nezaketen yapılan bu basit kutlamalara bile bir anlam yüklemişsiniz hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?