Eşim Eltime mi Aşık?

Evet sayfayı kaçırmış olabilirim okumadım
Eşi öyle bi konuşma yaptıysa kendinden emin o halde yani beni kiskaniyorsun kötü niyetlisin psikolog seni suçlu bulur demek oluyor
Yoo psikologun haklı bulması ihtimaline karşı o zaman ne yaparsan yap diyen bir eş var, yani haksız çıkabileceğini de düşünüyor ve o durumda eşinin ne düşünceğini umursamıyor.

Kısasa kısas hic iyi bişey değil
Örnek: Eşi daha kötü bişey yaptı karisida mı yapmalı
Bence sakıncalı böyle fikirler

Önceki yıllarda ne olduki acaba!
Konuşmasını, giyimini falan mı beğeniyor acaba. Onun gözünde elti daha mı hoş!
Aşık değildir inşallah. Ama olabilirde bu devirde her şey oluyor. Herkesten her şeyi bekleyin.

Belki doğru belki deyil bilemem ama belkide eltinin kaynina karşı davranışları isvesi cilvesi hoşuna gitmiştir üç yıldır iyi değil aramiz demiştiniz belkide o ilgiyi alakayi sizden bekliyor sizde sogudunuz gosteremiyosunuz o yüzden daha daha kısır döngü olup uzaklaşmış olabilirsiniz ha bende kizardim benim eşim olsa orası ayrı

Belki doğru belki deyil bilemem ama belkide eltinin kaynina karşı davranışları isvesi cilvesi hoşuna gitmiştir üç yıldır iyi değil aramiz demiştiniz belkide o ilgiyi alakayi sizden bekliyor sizde sogudunuz gosteremiyosunuz o yüzden daha daha kısır döngü olup uzaklaşmış olabilirsiniz ha bende kizardim benim eşim olsa orası ayrı

Başlığa bakıp "şök" oldum. Tövbe dedim içimden... eşiniz sadece karşındakine değer veriyor bence aşık maşuk değil.. senin eltim ama onun abisinin eşi bir nevi oda namus sayılır insan namusuna yan gözle bakmaz eşinize haksızlık ediyorsunuz bence... Düşünceli eşiniz var evet bunu inkar edemeyiz ama.hemen aşk ta denmez yani bence bu konuyu tanı bu dusuncenizi eşinize değil söylemek, çıtlatmak bı kenara belli etmeyin bile...

Sizin yerinizde olsam bende sinir olurdum hak verdim şimdi.
İstemeye gelirken buket yaptırmamak nedir?
Buradaki birçok kadın sizin gibi sinir olurdu. Kıskançsın diye seni suçlayanlar çoktan kıyameti kopartmıştı.
Psikoloğa gidin siz yinede.
Aşık demek çok yanlış.
Ya da eşinizle iyi bir tartışma zamanı gelmiş. Ama olan yine size olacak. Değişmez kocanız. Zor durum.

konu sahibi psikolog da beni hakli bulursa ne olacak dediginde ne istiyorsan onu yaparsin demis
aileden görmüyorum el kizi benim icin demis
hamile karisinin görmezden gelip eltisine cicek almis anneler gününde
adamin zerre umrunda degil karisinin bunlardan rahatsiz olmasi
konu sahibinin esi kesinlikle masum degil

Masum olmadığına bende inandım artık.
Fakat aşık demek çok ağır ihtam olur.
Bariz belli beğenisi ilgisi fazla.
Adam odun karısı incinmiş umrunda değil.

Evet eşim annecidir. Annesi de beni pek sevmez ben izmirliyim ve beni eşim beğenip aldı diye. Eltimi kendisi beğenip aldı da...

Eşinizin sülalesi sizi çok seviyor ama sanırım birtek kayınvalideniz sizi sevmiyor, eltinizi daha çok seviyor. Acaba bu durumu fazla takmış olabilir misiniz? Hani herkes sizi daha çok seviyorken, ilgi gösteriyorken diğer yandan kavındelideden aynı ilgiyi görememeniz dikkatinizi eltinizin üzerine çekmiş olabilir. Eşiniz de sanırım bundan dolayı sizin ilgi delisi olduğunuzu düşünüp size karşı sanki sinir olmuş gibi davranıyor, bu denli muhalefet etmesi bundan da olabilir. Yanlış anlamayın burda diğer ihtimalleri de gözden kaçırmamanız için bunları yazıyorum. Eşinizle olan sorunlarınızı da gözardı etmeyin yani bir sürü ihtimal olabilir, ilgisi azalmıştır, iletişiminiz zayıflamıştır, uzun zamandır cinsel sorunlarınızın olması vs.. Bence eltiden önce bunları konuşmanız lazım. Neden mesela 3 yıldır sizi arzulamıyor? Bunu sordunuz mu hiç mesela?

hayır haklı olsada haksız duruma düşer. iftiracı kötü kalpli olarak görülür.. çünkü ortada kanıt yok belkide öyle birşey bile yok. ama saygısı çok fazla bu kesin eltiye
Iyi de zaten cümlede "belki" ifadesi vardı, onlar silmiştir demeyecek. "Belki kardeşin ya da sevda da rahatsız oldu, onlardan biri sildi." diyecek, adamın az içine kurt düşerse de yeter karısından çekinmiyorsa bile onlardan çekinip kendine çeki düzen verir ki gidip soramaz onlara siz böyle mi düşünüyorsunuz diye, kendi diliyle kendini ne konumuna sokar öyle bir şey derse. Ki özellikle şu psikologla ilgili konuşmanın son cümlesinden sonra ben adamın karısını umursadığını ya da çekindiğini de düşünmüyorum ki aklında da masum düşünceler olmadığını da belli etmiş.

Valla okudugum mesajlardan en mantili dusuncesini yazan bu hanimin yazisi böyle düşündüğü için tbrik ederim sizi

Töbe ya. Eşiniz 3 yıldır sizi arzulamıyor, eltinize ilgi gösteriyor. Eğer böyle bir şey hissediyorsanız vardır bence. Yani siz neden böyle davranıyorsun dediğinde "sence neden" demesi sanki olan bi şeyin nedenini size sorar gibi olmuş.. bilmiyorum elin böyle şeyler yapsa ben kötü bi şeyler hissetsem çıldırırdım

bakışIar nasıIki asıI önemIi nokta bu bence...
ama sanmıyorum öyIesi de bir durum oIduğunu ne yaIan söyIeyeyim.

Valla okudugum mesajlardan en mantili dusuncesini yazan bu hanimin yazisi böyle düşündüğü için tbrik ederim sizi
Tamam eşi de çok masum durmuyor fakat olaya başka açıdan baksa belki yanlış düşünüyordur konu sahibi.
Hangimiz bu tavır karşısında sinir olmayız ki!
Bir erkek arkadaşım yengesini çok severdi. Ablası kız kardeşi olmadığı için yengesini ablası gibi görürdü.
Hediyeler de alırdı. Düşünürdü.
Yengesi iyi biriydi.
Konu sahibinin eşi de bu yüzden değer veriyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…