- Konu Sahibi birgaripask35
-
Yoo psikologun haklı bulması ihtimaline karşı o zaman ne yaparsan yap diyen bir eş var, yani haksız çıkabileceğini de düşünüyor ve o durumda eşinin ne düşünceğini umursamıyor.Evet sayfayı kaçırmış olabilirim okumadım
Eşi öyle bi konuşma yaptıysa kendinden emin o halde yani beni kiskaniyorsun kötü niyetlisin psikolog seni suçlu bulur demek oluyor
Kısasa kısas hic iyi bişey değilBakın bu çook iyi fikiir.
Kesinliklee sürekli kaynınızı düşünün onun gibi!
Doğum günü sürprizleri hazırlayın. Hediyeler. Pastalar. kurabiyeler.
Alışveriş yaparken buda abime yakışır alalım de.
Önceki yıllarda ne olduki acaba!Eşimi çok seviyorum. Ama bunu kaldıramam. Benden başkasına aşık olması ya da düşünmesi beni mahveder. Bu sebeple boşanırım ondan... Ama öncelikle öyle olup olmadığını kanıtlamam gerekiyor. Nassıl yapacağım bilmiyorum?
Eşime sordum neden bu kadar ilgilisin diye. Sen takıntı yapıyorsun dedi. Peki sence neden olabilir diye sordu. Ben de erkek kardeşini çok sevdiği için eltime değer verdiğini ve onu artık kendi ailesinden biri olarak gördüğünü düşündüğümü söyledim. Yok öyle birşey. Ben onu kendi ailemden görmüyorum dedi...
Ayrıca son 3 yıldır cinsel ilişkimizde de problem var. Ben istemeden o beni istemiyor. Oysa ki önceden çok arzuluydu. Ben istemeden o isterdi... Bu anlattığım olaylar da son bir yıl içinde olanlar... Geçmiş yıllarda başka olaylar da var ama çok uzun olmasın diye son bir yılı yazdım...
Sizin yerinizde olsam bende sinir olurdum hak verdim şimdi.Eltim genel olarak k.v.ye yardım etmeyen, hizmet etmek yerine hizmet bekleyen bir tiptir ki ev hanımı. Çalışsa iş yoruluyor o yüzden yardım etmiyor diye düşürüm ama çalışmıyor da. Buna rağmen k.v. çok sever o gelinini ve en ufak bir şey yapsa över de över. Çünkü beni eşim seçti o aldı, onu k.v. seçti, o aldı. Memleketlisi eltim k.v.nin...
Arkadaşlarına karşı değil ama anne ve babasına karşı öyle. Ama kardeşine karşı öyle değil mesela...
Evet konuştum. Benim psikolojik sorunlarım olduğunu ve destek almam gerektiğini söyledi...
Gerçekten de öyle bana göre de...
Tam aksine eşim eltimden 6 yaş büyük. Kardeşinin eşi, abisinin değil. Biz de eşimle yaşıtız...
İşte canım benim bu zaman kadar ben de es geçmiş değilim bu olayları. Hatta onlar da benden öğrenmişlerdir özel günleri kutlamayı. Düşüncesiz biri olmama rağmen, ailesiyle sürekli organizasyonlar yapmama rağmen eşimin bu şekilde davranması beni çıldırtıyor. Kendi kardeşinin doğum gününde ne yapacağız diye hiç düşünmez mesela. Hep ben düşünüp hediye alırım...
Mesela eşim beni istemeye gelirken bir buket çiçek bile yaptırmadı. Neymiş araba çok kalabalıkmış vs. vs. Ama Sevdanın anneler gününde buket yapılıyor ki ben zaten ona da yaptıralım diyecektim. Onun düşünmesine gerek yok ki, ben zaten düşünceli biriyim. Hiç bir özel günü es geçmemişimdir ne ailesi ne de eltim için... Buna rağmen böyle olması beni çıldırtıyor. Ayrıca temizlik için tabii ki de eltim yapmamalı, ben de anneme aynı cevabı verdim o esnada. Onun bu mevzuyu uzatıp bana "Sen ne yaptın" demesi beni çıldırtan...
Sizin yerinizde olsam bende sinir olurdum hak verdim şimdi.
İstemeye gelirken buket yaptırmamak nedir?
Buradaki birçok kadın sizin gibi sinir olurdu. Kıskançsın diye seni suçlayanlar çoktan kıyameti kopartmıştı.
Psikoloğa gidin siz yinede.
Aşık demek çok yanlış.
Ya da eşinizle iyi bir tartışma zamanı gelmiş. Ama olan yine size olacak. Değişmez kocanız. Zor durum.
Masum olmadığına bende inandım artık.konu sahibi psikolog da beni hakli bulursa ne olacak dediginde ne istiyorsan onu yaparsin demis
aileden görmüyorum el kizi benim icin demis
hamile karisinin görmezden gelip eltisine cicek almis anneler gününde
adamin zerre umrunda degil karisinin bunlardan rahatsiz olmasi
konu sahibinin esi kesinlikle masum degil
hayır haklı olsada haksız duruma düşer. iftiracı kötü kalpli olarak görülür.. çünkü ortada kanıt yok belkide öyle birşey bile yok. ama saygısı çok fazla bu kesin eltiyeBöyle kocaya böyle muamele. Gidip ne eltiye ne kayına soramaz, ortadan çatlar. Müstehak.
Eltimi ben de severim, o ayrı. Ama objektif baktığımızda çevremizdeki herkes (eşimin sülalesi) beni daha çok severler. K.v.me sürekli beni överler. Beni sürekli arar sorarlar. Benim düzenlediğim organizasyonlara kesinlikle katılırlar ama eltimi pek sevmezler soğuk diye...
Yani k.v.den hizmet bekler, iş yapmaz ve soğuk biridir ama ben yine de severim onu. Bana karşı ters bir davranışı olmadı çünkü...
Evet eşim annecidir. Annesi de beni pek sevmez ben izmirliyim ve beni eşim beğenip aldı diye. Eltimi kendisi beğenip aldı da...
Iyi de zaten cümlede "belki" ifadesi vardı, onlar silmiştir demeyecek. "Belki kardeşin ya da sevda da rahatsız oldu, onlardan biri sildi." diyecek, adamın az içine kurt düşerse de yeter karısından çekinmiyorsa bile onlardan çekinip kendine çeki düzen verir ki gidip soramaz onlara siz böyle mi düşünüyorsunuz diye, kendi diliyle kendini ne konumuna sokar öyle bir şey derse. Ki özellikle şu psikologla ilgili konuşmanın son cümlesinden sonra ben adamın karısını umursadığını ya da çekindiğini de düşünmüyorum ki aklında da masum düşünceler olmadığını da belli etmiş.hayır haklı olsada haksız duruma düşer. iftiracı kötü kalpli olarak görülür.. çünkü ortada kanıt yok belkide öyle birşey bile yok. ama saygısı çok fazla bu kesin eltiye
Valla okudugum mesajlardan en mantili dusuncesini yazan bu hanimin yazisi böyle düşündüğü için tbrik ederim siziBaşlığı görünce kocamaan bir YUUH dedim.
Aşık diyemeyiz. Fazla değer veriyor. Yapılan iyiliklerin altında kalmıyor.
Eltinizin size yaptığı güzel hareketlerin karşılığını vermek istiyor. Altta kalmak istemiyor.
Kıskanmış olailirsiniz. Birçoğumuz da kıskanırız kabul.
Eşinizede aşık mısın diye tartışmayın.
Kötü düşünmemeye çalışın. Eltiniz iyi olduğu için eşinizde abla gibi görüp değer veriyor.
Eltinizin kocası da aileyle plan yapmıyor doğum günü için. Kocanız yapıyor. Çünkü eltinin size yaptığı ince hareketler hoşuna giidiyor mutlu oluyor onuda mutlu etmek istiyor. Düşünceli eşiniz var.
Uzaklaştırın kötü düşünceleri kafanızdan. Yıpratmaayın kendinizi. Büyütmeyin içinizde.
Tamam eşi de çok masum durmuyor fakat olaya başka açıdan baksa belki yanlış düşünüyordur konu sahibi.Valla okudugum mesajlardan en mantili dusuncesini yazan bu hanimin yazisi böyle düşündüğü için tbrik ederim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?