Eşim Eltime mi Aşık?

Ok bunu yapayım bakalım ne yapacak? Bu akşam ilk işim bu...
Bence de yap, bi bak tavrına sonra. Gelip bir şey derse bilgim yok dersin.
Bi de kaynına da onun eltine gösterdiği ilgiyi gösterip onu umursama, o da yaşasın aynı şeyi.
Okudukça delleniyorum şu konuyu.

Keske net bir sey soylenebilse ama cok zor...
Hani esin bu ince dusunceleri kessske kendi annesi icin dusunseydi en azindan icin rahat olurdu ama kv konusu olurdu...
Ben hic hoslanmadim bu kadar dusunceden.

Peki bu sevdanin kocasi seni ne kadar dusunur? Kayninla araniz nasildir yani?

Bence kesinlikle esinde hergangi bi sorun yok biraz okuyunca ona hak verdim nasil dersen senin cocugunun mevludunun işlerini o yapmak zorunda degil esinin dogum gunu planlamasi ise size eltin kutlamis ya atinda kalmamak icindir bence bu olaylar sizn aklinizi karsitirmasin sonuct diger tarafinda bi yuvasi var sizinde kuruntu yapipta bos yere yuvanizi kaynetmeyin emin ol bu dsuncen yalis ha şöyle benim kanimda bana düşkün benim icin hep iyi seyler yapti mesella bu gun bana cicek aldi esm almamasina ragmen esinide yemege cikaracak

yazdiklarini okudum ve esinin masum oldugunu düsünmüyorum kesinlikle
basbaya ilgileniyor kadinla gayet acik ve net yani

kendi karisi hamileyken iplemeyip gidip kardesinin karisina cicek yaptiriyor, dogum günü organize ediyor annesiyle bir olup bu nedir yahu?? burda konu sahibine "kiskanc" diyen üyeler acaba aynisi kendilerinin basina gelse ne yaparlar?
esleri tarafindan 2. plana atilip eltilerine ilgi gösterilmesine göz mü yumarlar? hic sanmiyorum!

takipte kal konu sahibi.. dikkatli ol, burnuma hic iyi kokular gelmedi
neler okuyoruz neler görüyoruz olmaz olmaz diyemeyiz kesinlikle

Başlığı görünce kocamaan bir YUUH dedim.
Aşık diyemeyiz. Fazla değer veriyor. Yapılan iyiliklerin altında kalmıyor.
Eltinizin size yaptığı güzel hareketlerin karşılığını vermek istiyor. Altta kalmak istemiyor.
Kıskanmış olailirsiniz. Birçoğumuz da kıskanırız kabul.
Eşinizede aşık mısın diye tartışmayın.

Kötü düşünmemeye çalışın. Eltiniz iyi olduğu için eşinizde abla gibi görüp değer veriyor.
Eltinizin kocası da aileyle plan yapmıyor doğum günü için. Kocanız yapıyor. Çünkü eltinin size yaptığı ince hareketler hoşuna giidiyor mutlu oluyor onuda mutlu etmek istiyor. Düşünceli eşiniz var.

Uzaklaştırın kötü düşünceleri kafanızdan. Yıpratmaayın kendinizi. Büyütmeyin içinizde.

Bi de kaynına da onun eline gösterdiği ilgiyi gösterip onu umursama, o da yaşasın aynı şeyi.
Yahu ortada bişey yok durup dururken etliye niye tavır alsın niye telini karıştırsın
Çeksin kocasını konuşsun bu ne demek oluyor diye
Sizde galeyana getirmeyin lütfen

Konu sahibi sende esinle kavga etmeden konuş telefonunu karistiripta iyce ortamı germe sakince konuş hoşlanmadığını anlat

Bi de kaynına da onun eltine gösterdiği ilgiyi gösterip onu umursama, o da yaşasın aynı şeyi.
Hatta sorarsa de ki belki senin tavırlarından sadece ben değil onlar da rahatsız olmuştur, sevda ya da abin silmiştir onlara sorsana? de.

Özellikle anneler günü çiçek mevzusu bir bana mı olması gereken buymuş gibi geldi. Kv nizin anneler gününü kutlayacakmışsınız ama kendisi lohusalık sebebiyle eltinizim evindeymiş. Hani o eve giderken taze anneyi de düşünmek gerekir Zaten, değil mi?

Konuşmuş, okumadınız mı? Psikoloğa git demiş, psikolog beni haklı bulursa peki? demiş. Ne yaparsan yap demiş adam. Şu konuşmadan sonra iyi düşünmem.

Eltin farkindami acaba. O nasıl davranıyor eşine? Belliki farkinda degil.ona kizmamissin hiç. Bizim komşu oldu bu. Çocuk yengesine ne kurlar yapıyormuş neler neler söylüyormus. Fakat kız dayanamayıp rahatsızlığını söyleyince kabak ona patladı çocuk ak kaşık oldu valla. Birebir duydum gördüm. Yengesine "sende beni çeken bir elektrik var"dedi. Özel günlerde hediyeler kendi karısını kotulemeler vs.. Dikkatli ol yinede sen.

Kafanızda kurmayın takipte kalın.
Elti kaç yıllık evli.
Yaşlar nedir.
Eşinizin yaşı küçükken eve gelin geldiyse eltiniz abla gibi görüp seviyordur.

Kimi erkek, yengelerini seviyor. Beraber çok vakit geçiren sorunsuz eltiyse erkekler abla gibi görüp seviyor. Sizin yanlış anladığınızı bile düşünmemiştir iyi niyetli bence eşiniz.

Üzerinde durmayın sessizce takipte kalın.

Hatta sorarsa de ki belki senin tavırlarından sadece ben değil onlar da rahatsız olmuştur, sevda ya da abin silmiştir onlara sorsana? de.
resmen ortalıgı bulandırıp daha kötüye sürüklüyorsunuz.inşallah sizi dikkate alıpta yapmaz. çocuk oyuncagı değil bu. resmen yalana iftiraya itiyorusnuz..aradaki güveni de kaybettireceksiniz böyle bir çözüm yok yani duymadım şaşkınım...

Ben ince düşünceliyimm aksine. Onu da nerden çıkardınız? Düşüncesiz biri değilim ki... Ona ne yaaa o ne eltimin doğum gününden!!! bu benim işim onun değil!!!

Neden sizin işiniz olsun ki

Yani siz bilmiyormuşsunuz bile Ada'm da unutmayalım demiş

Ona sürpriz parti bana başbaşa yemek demişsiniz de Ada'm size özel özen gösterip başbaşa oluyor siz cümbür cemaat kutlama yok diyorsunuz

Anneler gününde de kadının evine gitmişsiniz ayıp olmadın demiş Ada'm anneme alıp ona almazsak çirkin olur demiş bence haklı

Siz de daha anne değil hamile imişsiniz o nedenle size Çiçek almamış kaldı ki istediğiniz bir şeyi almış belki o çiçeği sıradan bulmuştur

Mevlüt'e gelince de haklı eşin yani kadın kendi çocuğu da küçükken sizin Mevlüt için Kv evini neden temizlesin ha orada eşinize at 100 lira temizletiriz evi deseydiniz

Bu tarz olaylar tabiki hayatın içinde olan ve gördüğümüz şeyler ancak ben size başka ihtimalleri de söyleyecek olursam: Eltinizi bir kenara koyun, sizin zaten eşinizle aranızda birtakım problemler olduğunu anlıyorum. Sizin ilgi delisi olduğunuzu düşünmesi, söylediklerinizi umursamaması, 3yıldır cinsel hayatınızda sorunlar olması vs.. Yani sizin aranızdaki birtakım problemlerden dolayı eşiniz size ilgisiz davranıyor ve bundan dolayı da başkasına karşı aslında nezaket olarak adlandırabileceğimiz şeyler sizin gözünüze çok batıyor olabilir. Yani belki de sorun tamamen sizin evliliğinizle alakalı birşeydir. Bir de bu açıdan değerlendirmeye çalışın durumu.

Ok bunu yapayım bakalım ne yapacak? Bu akşam ilk işim bu...
Bence yapma eğer ortada birşey yoksa ortalığı karıştırmış olursun. Belliki bu durumdan çok rahatsızsın şüphelerin var eşini bir süre çaktırmadan göz hapsine al. Birşey varsa davranışlarından anlarsın.

Konuşmuş, okumadınız mı? Psikoloğa git demiş, psikolog beni haklı bulursa peki? demiş. Ne yaparsan yap demiş adam. Şu konuşmadan sonra iyi düşünmem.
Evet sayfayı kaçırmış olabilirim okumadım
Eşi öyle bi konuşma yaptıysa kendinden emin o halde yani beni kiskaniyorsun kötü niyetlisin psikolog seni suçlu bulur demek oluyor

Böyle kocaya böyle muamele. Gidip ne eltiye ne kayına soramaz, ortadan çatlar. Müstehak.

Aynısını esinizin erkek kardesi icin siz de yapın. Ona düşünceli davranin sevdigi yemeklerden yapin giderken dogum gününü kivalayin, isyerinde terfi vs aldiginda hediye alin
Bakın bu çook iyi fikiir.
Kesinliklee sürekli kaynınızı düşünün onun gibi!
Doğum günü sürprizleri hazırlayın. Hediyeler. Pastalar. kurabiyeler.
Alışveriş yaparken buda abime yakışır alalım de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…