- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 41
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Kaynim eşini çok sever, üstüne titrer. Öyle bir durum yok. . .Bu durum eltinizin aile yaşantısına bağlı. O kadın belki ailesiyle sorunlar yaşamıştır hayatında yalnızdir esiniz de ona merhametle yaklasiyordur..
Ciddi bir suclama ama haklilik payi var ve bence esi bos degilSiz böyle anlatınca insan şüpheleniyor ama bu çok ciddi bir suçlama. Acaba siz takıntı yaptığınız için ne yapsa gözünüze batıyor olabilir mi? İnsanı düşüncesi bile delirtiyor. Böyle şüphe duyarak ömür geçmezki. Eşinizin ilgisi varsa bile inkar edecek zaten. Hatta siz tüm ailenin gözünde iftiracı olacaksınız.
Evet eşim annecidir. Annesi de beni pek sevmez ben izmirliyim ve beni eşim beğenip aldı diye. Eltimi kendisi beğenip aldı da...Konu sahibine fesatsiniz diyenlerin esleri boyle birsey yapsa felaket cikarirlar cogu da buraya leblebiden ilham alarak konu acan kisiler.Kk da zaten konu sahibine yuklenmek adet.Fesatlik degil,bu tur seyler olmuyor mu kac tane konu okuduk burda gayet de oluyor baldizina bile ne gozle bakanlari gorduk
Esinize dusunceli diyenler olmus hicbir erkegin hoslanmadigi veya ilgi duymadigi (ask,sevgi demiyorum) yeni dogum yapmis birisine o da artik bir anne ona cicek alayim diyecek kadar kafasi basmaz nokta.Ki siz hamileyken dusunememis elti dogum yapti diye dusunuvermis bak hele.
Bir de sorunlariniza da bakarak esiniz biseyler hissediyor olabilir kv onu seviyor diye de olabilir bu.Eger anneciyse esiniz
Kv sürekli övüyorsa eltiyi esiniz daha cok yönleniyor olabilir ama bence birseyler var gibi ama kanit bulamazsiniz cunku eltiniz tarafinda bisey yok.Biraz bekleyin derim benEvet eşim annecidir. Annesi de beni pek sevmez ben izmirliyim ve beni eşim beğenip aldı diye. Eltimi kendisi beğenip aldı da...
Her şeyi bir kenara koy ... erkek milletinin bu tür konularda ( yok doğum günü süprizi , yok bebek mevlüdünde evi kim temizleyecek .. falan falan ) bu kadar fikir beyanı beni kasar .
Sevda benim eltim , kadın kadına biliriz neyi nerde nasıl yapacağımızı ... Sevdaya çiçek mi alınacak , sevdaya doğum günü mü yapılacak , sevda evimi temizlemeye gelecek mi gelemeyecek mi ? eşim karışırsa bozulurum .... Sana ne oluyor yahu ? derim .
Aşk meşk düşünmeden derim . Aşk meşk olmasına gerek yok rahatsız olmam için .
Aynen yaaa. Ona ne!!! Kadın işleri bunlar. O neden karışıyor ki. Mesela benim babam da kardeşine çok düşkündür hayatta laf söyletmez ama annemi eltisi için bir kere bile kirmamistir. Böyle kadın işlerine bir kere bile burnunu sokmamistir... bana bu yüzden çok yanlış geliyor eşimin bu davranışları...B birgaripask35 valla ben hiç iyi niyetli olamıyacağım. Bende böyle bir durumdan rahatsız olurdum. Mesela ince düşüncelerini abisine, ablasına yada annesine yapıyor olsaydı eşiniz, haksızsınız derdim de, eltin ne alaka!
Eltinin sana yaptıklarına sen zaten fazlasıyla karşılık vermişsin. Böyle bir durum eşini ilgilendirmemeli zaten. Bırak kadınlar kendi aralarında halletsinler, değilmi!
B birgaripask35 valla ben hiç iyi niyetli olamıyacağım. Bende böyle bir durumdan rahatsız olurdum. Mesela ince düşüncelerini abisine, ablasına yada annesine yapıyor olsaydı eşiniz, haksızsınız derdim de, eltin ne alaka!
Eltinin sana yaptıklarına sen zaten fazlasıyla karşılık vermişsin. Böyle bir durum eşini ilgilendirmemeli zaten. Bırak kadınlar kendi aralarında halletsinler, değilmi!
Ok bunu yapayım bakalım ne yapacak? Bu akşam ilk işim bu...Esinizin telefonundan eltinizin numarasini silin hatta toplu fotograflar varsa onlari da silin ve gorusmeyin eltinizle mesafe koyun ne esiniz ne siz gitmeyin.Bakalim esiniz rahatsiz olacak mi
bunu yapma..kendini küçük düşürmekten kavgadan başka bir işe yaramaz.. bu aşık mı değil mi diye belirleyecek birşey değil... yapmaOk bunu yapayım bakalım ne yapacak? Bu akşam ilk işim bu...
Katılıyorumbunu yapma..kendini küçük düşürmekten kavgadan başka bir işe yaramaz.. bu aşık mı değil mi diye belirleyecek birşey değil... yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?