- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 41
- Konu Sahibi birgaripask35
-
O sana hediye aldı bizimde ona almamox lazım. Sen onun mevlüdüne yardım etmedin ondan yardım isteyemeyiz. Anneler gününede gelince erkekler hamileyken anne olduğunu düşünmüyolar ona bi doğum hediyesi almak istemiş bunların hepsi çok normal bizimde görümcemle ilgili aramızda bu muhabbetler hep geçer. Eşin aşık filan değil gayet normal davranıyo bence abartıyosun. Sana karşıda gayet iyi bi eş bence. Gereksiz kıskançlık yapma. Sen ona aşıksın filan dersen boşar seni haberin olsun
"eltimle anneme cicek alip arabaya geldiginde de bana sordu sana da alalim mi diye" boyle yazmissin...
gercekten o cicekleri parcalardim sanirim , öküzmüdür nedir ya...
1 tane gül cekip alsaydi oradan arabaya gelince tatli bir ifadeyle sana verseydi o digerlerine aldigi kucak kucak ciceklerden daha kiymetli olurdu tek bir gül bile...
bu cumle cok sinirlerimi bozdu...
Ekleme 2: Eşimle bu konuyu konuştum. Sence neden yapıyorum diye sordu. Aşık olduğunu düşündüğümü söylemedim, şöyle dedim;
Sen kardeşine değer verdiğin için eşine de değer veriyorsun, onu artık kendi ailenden görüyorsun o yüzden dedim. Ama bu bile benim için kötü çünkü demek ki bana bu kadar değer vermiyorsan beni hala kendi ailenden görmüyorsun dedim. O da onu kendi ailemden gördüğüm falan yok dedi...
Son eklemeleri okur musunuz lütfen???
Ilk mesajinizda asik degildir diye dusundum ve sizden once evlendiyse eltiniz esiniz de aileden goruyordur saygi duyuyordur samimiyeti ordan geliyordur dicektim kiii "ailemden gormuyorum" demesi dusundurdu ve sana mesaj mi verdi acaba,senin dusuncelerinde haklilik payi var ask olabilir mi demek istedi
Ayrica ne olursa olsun ailesinden gorse bile sizden ustun tutamaz Size cicek almiyor gidip yengeye aliyor ne munasebet.Annesi bile bir adim geride olmaliyken ... Merak ettim eltinizin davranislari nasil esinize karsi ?
Konu sahibi lutfen bu denli kustahliga izin vermeyin o adami parcalayin gerekirse ben sinirlendim burda nasil tahammul ediyorsunuz
B birgaripask35 Onlardan uzaklaşma gibi bir imkanın var mı peki? Başka bir şehire taşınmak gibi mesela.Yani evlilik bu kolay kurulmuyor evliliğini kurtarmak ve bu düşüncelerden uzaklaşman için tek çıkar yol bu gibi görünüyor.Ama sen yine de kendini ve evladını düşün kendini üzme eğer şüphelerinde haklıysan da bununla kalmaz illa bir yerden patlak verir ve bazen düşüncelerimizi erkeklere söylemek de doğru bir şey degil yani aklında yokken bile bu düşünceleri biz kadınlar empoze edebiliyoruz bazen.
Ne olarak görüyorsun peki dedim. El kızı dedi. İnsan el kızına karısını kıracak kadar değer verir mi dedim. Vermiyorum dedi. Yaptıklarını anlattım tekrar. Normal şeyler bunlar sen abartıyorsun dedi. Psikoloğa gitmelisin bunu takıntı yapmışsın dedi. Ok gidelim dedim. Psikolog da bana hak verirse ne olacak dedim? Ne istiyorsan onu yap dedi...Peki bir sonuca bağlanmadı mı bu konuşma. Bu kadarla kaldı mı? Nasıl devam ettirmiyorsunuz konuyu anlayamıyorum. "Ben bencesini cevapladım şimdi sen de sence neden böyle davranıyorsun söyler misin?" deseydiniz bari.
Evet, yorumların hemen hemen hepsini okudum ama dikkatimi çeken bir şey göremedim, belki de kaçırmışımdır, hangi eklemeden bahsediyorsunuz? Ben konuya göre sunduğunuz örneklere göre yorum yaptım. Söylediğiniz şeylerden yasak aşk malzemesi çıkarmanız inanın çok çirkince.
Yeni doğum yapmış bir anne, adam annesine anneler günü için çiçek alırken, ince düşünüp yengesine de almış. Yengesi, sizin doğum gününüzü kutlayıp size hediye almış, eşiniz de aynı incelikte yengemin doğum gününü kutlayalım, o seninkini kutlamıştı demiş.
Yani tüm bunlardan nasıl aşk malzemesi çıkarabiliyorsunuz gerçekten şaşırdım. Ömründe hiç nezaket, incelik görmemiş bundan dolayı kendisine her tebessümle selam vereni kendine aşık zanneden tipler vardır ya, aynen böyle bir profil çiziyorsunuz, kusura bakmayın lütfen.
Ne olarak görüyorsun peki dedim. El kızı dedi. İnsan el kızına karısını kıracak kadar değer verir mi dedim. Vermiyorum dedi. Yaptıklarını anlattım tekrar. Normal şeyler bunlar sen abartıyorsun dedi. Psikoloğa gitmelisin bunu takıntı yapmışsın dedi. Ok gidelim dedim. Psikolog da bana hak verirse ne olacak dedim? Ne istiyorsan onu yap dedi...
Bu hali bir de dikkat ettiği haliymiş, öyle diyor ben de aynı şeyleri söylediğimde...Böyle bir şey olabilir mi ya?
Yani sen bana bile bu kadar ince değilsin dediğinizde ne diyor peki? Yani ben anne olunca benim hatırlatmamla bana hediye alan bir insansın. Hadi diyelim senin olayın bu. Peki el kızı dediğin birine birden nasıl bu kadar ince olabiliyorsun?
Yani bir insan hatasını nasıl görmez anlayamıyorum.
Ben açıkçası aşk demeyeceğim ama hiç de hoşlanmadım tavırlarından. İnsan en azından eşinin hatrına biraz çeki düzen verir kendine.
nedense bir ozguvensizlik sezdim sizde. eltinizide gozumde yardimsever hos ve guzel bir bayan olarak hayal ettim.
Ona olan bakışları yüzünden geçmiş yıllarda tartışmıştım eşimle...Bence biraz fesat bakmışsın. Yani evet eşinin yaptıklarıda sebep olmuş ama bence bakış vs yakalamadığın sürece böyle düşünme.
Aynı seymiGörümcemin kızına iki isim konuldu birimi görümcem birini eşi koydu. Geçen gittiğimizde ben görümceme senin yanında bu ismi derim ams x in yanında onun koyduğu ismi söylerim maksat enişteye yalakalık olsun beni sevsin dedim güldük baya bi üstüne baya bi muhabbet geçtik. Ben şimdi enişteme mi aşığım
nasıl bakışlarOna olan bakışları yüzünden geçmiş yıllarda tartışmıştım eşimle...
Ona olan bakışları yüzünden geçmiş yıllarda tartışmıştım eşimle...
Ona olan bakışları yüzünden geçmiş yıllarda tartışmıştım eşimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?