Eşim Eltime mi Aşık?

Ana konuya son eklediğim 3 maddeyi okudunuz mu? Buna rağmen mi bu yorumu yapıyorsunuz merak ettim?

Sanırım ben çok sabır gösterdiğim için olaylar bu kadar büyüdü

ayrıca aileden biri olarak görüyorum dediğini şimdi okudum ve midem bulandı biraz ..demekki o gözle bakabilir imajı varmış

Peki bir sonuca bağlanmadı mı bu konuşma. Bu kadarla kaldı mı? Nasıl devam ettirmiyorsunuz konuyu anlayamıyorum. "Ben bencesini cevapladım şimdi sen de sence neden böyle davranıyorsun söyler misin?" deseydiniz bari.

Valla sinirlerim bozuldu bu konu yüzünden. Kendi ailemde şükür böyle olaylar olmasa da çevrede o kadar çok var ki bu tarz olaylar, bi anda hepsi geldi aklıma. Çoğu erkek kardeşinin karısını öyle kardeş gibi sahiplenmiyor maalesef bu toplumda, sahiplenen çok azdır. Hatta eskiden, adı ne bilmiyorum bu usulün, ölen kardeşlerin karıları ile evlenme usulü varmış, ne kadar medenileştik deseler de hala bilinç altında bu tarz fikirler var erkeklerde. Ki insanlar normalde bile eltiden uzak durmaya çalışıyor, böyle şeyler yaşamadan, kim olsa rahatsız olur. Bana yorumlar çok absürd geldi, kaldı ki sizin eltim kötü dediğiniz bile yokken.

Önce bir dedim ama aşık olamaz ya
Kimse kardeşinin karısına o gözle bakmaz.
Sadece eşine karşı öküz olup dışarıya ince!! fikirli gibi görünen klasik bir odun eşiniz.

Son eklemeleri okur musunuz lütfen???

Evet, yorumların hemen hemen hepsini okudum ama dikkatimi çeken bir şey göremedim, belki de kaçırmışımdır, hangi eklemeden bahsediyorsunuz? Ben konuya göre sunduğunuz örneklere göre yorum yaptım. Söylediğiniz şeylerden yasak aşk malzemesi çıkarmanız inanın çok çirkince.

Yeni doğum yapmış bir anne, adam annesine anneler günü için çiçek alırken, ince düşünüp yengesine de almış. Yengesi, sizin doğum gününüzü kutlayıp size hediye almış, eşiniz de aynı incelikte yengemin doğum gününü kutlayalım, o seninkini kutlamıştı demiş.

Yani tüm bunlardan nasıl aşk malzemesi çıkarabiliyorsunuz gerçekten şaşırdım. Ömründe hiç nezaket, incelik görmemiş bundan dolayı kendisine her tebessümle selam vereni kendine aşık zanneden tipler vardır ya, aynen böyle bir profil çiziyorsunuz, kusura bakmayın lütfen.

Eltimin davranışları normal. Onda birşey yok bence...

Maalesef başka bir şehre gitmemiz imkansız. Zaten olabildiğince uzak oturuyoruz şuanda...

Ne olarak görüyorsun peki dedim. El kızı dedi. İnsan el kızına karısını kıracak kadar değer verir mi dedim. Vermiyorum dedi. Yaptıklarını anlattım tekrar. Normal şeyler bunlar sen abartıyorsun dedi. Psikoloğa gitmelisin bunu takıntı yapmışsın dedi. Ok gidelim dedim. Psikolog da bana hak verirse ne olacak dedim? Ne istiyorsan onu yap dedi...

Birinci sayfaya 3 adet ekleme yaptım ana konunun altına. Yenge demiyor 6 yaş küçük kendisinden bu ikincisi. Aynı jestleri neden bana yapmıyor bu üçüncüsü... Bunları onun değil benim düşünmem gerek bu da dördüncüsü... Bunlara rağmen hala aynı düşünüyorsanız pes diyorum...

Böyle bir şey olabilir mi ya?
Yani sen bana bile bu kadar ince değilsin dediğinizde ne diyor peki? Yani ben anne olunca benim hatırlatmamla bana hediye alan bir insansın. Hadi diyelim senin olayın bu. Peki el kızı dediğin birine birden nasıl bu kadar ince olabiliyorsun?
Yani bir insan hatasını nasıl görmez anlayamıyorum.
Ben açıkçası aşk demeyeceğim ama hiç de hoşlanmadım tavırlarından. İnsan en azından eşinin hatrına biraz çeki düzen verir kendine.

nedense bir ozguvensizlik sezdim sizde. eltinizide gozumde yardimsever hos ve guzel bir bayan olarak hayal ettim.

Bu hali bir de dikkat ettiği haliymiş, öyle diyor ben de aynı şeyleri söylediğimde...

Bence biraz fesat bakmışsın. Yani evet eşinin yaptıklarıda sebep olmuş ama bence bakış vs yakalamadığın sürece böyle düşünme.

nedense bir ozguvensizlik sezdim sizde. eltinizide gozumde yardimsever hos ve guzel bir bayan olarak hayal ettim.

Neden öz güvensiz olayım ki?
Birincisi İzmirliyim, gayet güzel bir bayanım ve çevremdeki herkes tarafından çok sevilirim k.v. hariç.
İkincisi işimde çok başarılıyım, elimden her iş gelir (ev işlerinde becerikliyim demek istedim). Kendi ayakları üzerinde durabilen biriyim.
Buna rağmen böyle olmasını hazmedemiyorum... Sanırım ben eşime fazla geliyorum bu davranışları o yüzden...

Aynı seymi

Bunlari benim esim baskasina yapsa bende rahatsiz olurum. Dogum gununu dusunmek esine mi kalmis. Anneler gununde cicek gondermesi normal ama yok temizlik yapmiycak yok el kizi yok bilmem ne . bunlardan asik oldugunu cikartamam ama esinin akli baska calisiyor belli. Cevreye dusunceli olup karini dusuneyim diye yorulmayanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…