Eşim Eltime mi Aşık?

önceki yazdıklarınızla şuan söyledikleriniz çok farklı , mevlüte temizliğe gitmemişssiniz o size gelsin deyince eşinde demiş sen gittinmiki o gelsin tarzı konuşmuş eşin kısasa kısas düşünüyor , sen kadınsal içgüdülerinle eşini fazla kıskanmışssın aşık ilan etmişssin. hadi bu dünyada herşey olabilir neler duyuyor görüyoruzda , anlattıgın kadarıylaysa eğer ben eşinde abartılacak kadar yani eltine aşık olduğunu düşünecek kadar hiçbişey göremedim. karakter kişilik olarak sevebilir , önemseyebilir kendine yakın görüyor olabilir. bu demek değilki aşık. benim eşiminde erkek arkadaşları beni çok sever , fikir danışırlar , doğumgünümü kutlarlar , aralarında nişanlı olanda evli olanda var , onlarda banamı aşık. yapma allah aşkına , eşini itham ettiğin şey çok ağır...

Ben de konunun başından beri konu sahibine neden hak veriyorum diyorum. Çünkü aşık değil düşünceli sadece diyen insanların açıklamalarına da hak veriyorum. Ama sonunda başka bir mesajda farkettim. Konu uzun olunca sonunda başını unutmuşum. Alıntıladığım kısım beni çok rahatsız etti. Ben çünkü çok hassasım bu konuda. İnsan yeri gelir gelecekteki çocuklarımın annesinin anneler günü kutlu olsun diye karısına öncelik verir ki karısı bir de hamileyken arabada aklına gelmez. Bir de sana da alalım mı diye ona sormaz. Bu nasıl bir öküzlüktür anlamadım. Hadi bazı insanların bu aklına gelmez. Ona bir şey demiyorum ama kardeşinin eşine incelik yapacak kadar düşünceli adam, aynısını eşine yapmıyorsa öküzdür. Nokta.

valla süphelenmekte haklısın burda kim koysun bakalım yerin millet elti dedimi 10000 km öteye kacıyo hangimiziz kocası sürekli yengesini düsünür yok sunu alalım yok sunu yapalım diye kim olsa kıskanırda kızarda heleki kocam benim dogum gunumu unutucak yada önemsemicek ama eltimi unutucak yok yaaa yırtarım valla o adamı

valla esine de hayırdır ya de bu ne yenge askı böyle de direk ona göre tavrını anlasın ama sen cok yuz vermissin direk 3 kere aynı hatayı yapmıssın

B birgaripask35 Onlardan uzaklaşma gibi bir imkanın var mı peki? Başka bir şehire taşınmak gibi mesela.Yani evlilik bu kolay kurulmuyor evliliğini kurtarmak ve bu düşüncelerden uzaklaşman için tek çıkar yol bu gibi görünüyor.Ama sen yine de kendini ve evladını düşün kendini üzme eğer şüphelerinde haklıysan da bununla kalmaz illa bir yerden patlak verir ve bazen düşüncelerimizi erkeklere söylemek de doğru bir şey degil yani aklında yokken bile bu düşünceleri biz kadınlar empoze edebiliyoruz bazen.

ayrıca biz burdan ne kadar hayır öyle değildir desekte ,
sen eşinin bakışlarından , yada eltinin ona bakışlarından , aynı ortamda sürekli bulunuyormu bunlar önemli . özellikle eşinin eltin geldiğinde yada siz ordayken bakışlarını davranışlarını çok iyi kontrol et , hissedersin zaten . sadece söyledikleri hiç yeterli değil..

Bu arada ben olsam eltime aldigi cicekleri paramparca eder atardim ciceksiz ziyarete giderdik .Nezaket de bi yere kadar !!

şüphelerinizde haklı olabilirsiniz , eşinizin size aynı muameleyi göstermemesi düşündürücü. Bu ilgi ve alaka sadece ailenizden bir kişiye mi yoksa eşiniz kendi annesine, teyzesine vs.böyle düşkün, ince jestler yapan birimi ? yani eltinize davrandığı gibi davrandığı başka biri varmı aileden ?

O sana hediye aldı bizimde ona almamox lazım. Sen onun mevlüdüne yardım etmedin ondan yardım isteyemeyiz. Anneler gününede gelince erkekler hamileyken anne olduğunu düşünmüyolar ona bi doğum hediyesi almak istemiş bunların hepsi çok normal bizimde görümcemle ilgili aramızda bu muhabbetler hep geçer. Eşin aşık filan değil gayet normal davranıyo bence abartıyosun. Sana karşıda gayet iyi bi eş bence. Gereksiz kıskançlık yapma. Sen ona aşıksın filan dersen boşar seni haberin olsun

Sadece anne ve babası...Kardeşine öyle değildir ya da bir başkasına...

"eltimle anneme cicek alip arabaya geldiginde de bana sordu sana da alalim mi diye" boyle yazmissin...

gercekten o cicekleri parcalardim sanirim , öküzmüdür nedir ya...

1 tane gül cekip alsaydi oradan arabaya gelince tatli bir ifadeyle sana verseydi o digerlerine aldigi kucak kucak ciceklerden daha kiymetli olurdu tek bir gül bile...

bu cumle cok sinirlerimi bozdu...

Aynen katılıyorum. Adam sadece ince düşünceli.
Konu sahibi, kusura bakmayın ama çok fesatça düşünceler bunlar.

Son eklemeleri okur musunuz lütfen???

Sadece eşimin anne ve babası çok sever. Sülalesi sevmez...

Çok güzel bir fikir. Teşekkür ederim...

Nasıl yani?

Direk yakasına yapışırım kocamın, ayağını denk al fazla düşüncelisin ve bu hiç hoşuma gitmiyor derim.

Aşık falan da değil bence. Ama sinir bozucu yaptığı kesinlikle...

Bu konuda ekşiye düşmese bari
Eşinin aşık oldugunu sanmıyorum ama gıcık olurdum bende olay çıkarırdım kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…