Eşim Eltime mi Aşık?

nasıl bakışlar

Bir gün eltimlerdeyiz yine. Eltim kuş almış. Onu saldı, kuş eltime geldi. Eşimin de eltime uzun bakışlarını yakaladım. Ordan ayrıldığımızda ne süzdün Sevdayı be dedim. Saçmalama ne süzmesi dedi. Dedim böyle böyle, dakikalarca ona baktın. O da yok ben kuşa baktım, kuşla oynamasına baktım dedi. Dedim kuş yokken de yakaladım bakışlarını dedim o da saçmalama diye cevap verdi. Daha önce de uzun bakışlarını yakaladım. Benim kendisine baktığımı fark edip kaçırdı gözlerini. Ama bu olayda bariz uzun uzun baktı o yüzden açmıştım bu konuyu ona...

Nasıl bakışlar
Şimdi eşini sen tanıyorsun, biz ne söylesek havada kalacak gibi..

O bakışlar kesinlikle masum değil diyebiliyor musun..

Bu durumu biraz açsanız? Bu nokta önemli.

Bir gün eltimlerdeyiz yine. Eltim kuş almış. Onu saldı, kuş eltime geldi. Eşimin de eltime uzun bakışlarını yakaladım. Ordan ayrıldığımızda ne süzdün Sevdayı be dedim. Saçmalama ne süzmesi dedi. Dedim böyle böyle, dakikalarca ona baktın. O da yok ben kuşa baktım, kuşla oynamasına baktım dedi. Dedim kuş yokken de yakaladım bakışlarını dedim o da saçmalama diye cevap verdi. Daha önce de uzun bakışlarını yakaladım. Benim kendisine baktığımı fark edip kaçırdı gözlerini. Ama bu olayda bariz uzun uzun baktı o yüzden açmıştım bu konuyu ona...

sen biraz aklına zorla mı sokuyorsun acaba.

Ben size hak verdim, bende olsam bende bozulurdum !!! Zaten okurken bile sinirlerim bozuldu.
ama asik demeyelim buna... asik olan adam sizin onunuzde bunlari demez yada bakisindan falan anlardin. Once bu fikiri cikar aklindan cunku gercekten cok cirkin bi dusunce
Esinle bu konuyu tartissan bi dert tartismazsan ayri dert... bilemedim

Bu konuyu yeni gordum.
2. Eklemeye istinaden "Onu ailemden falan gordugum yok." demiş ya, sordunuz mu peki ne olarak goruyorsun ki boyle davraniyorsun diye?
Bir de kafinin dogumgunu icin plan yapmak harbiden ona mi kalmış. Buri plan yapacaksa bu kadının eşi olur kaynı degil. Şahsen kaynim bana süpriz dogumgunu yapsa oha noluyoruz derim yani.
Butun bunlari aşk olarak adlandırmak dogru bir tesput olmaz ama bir ilgi, hoşlantı var desek de pek altı boş kalmaz sanırım.

Bence huylanmakta çok haklısın. Ama işte kanıt yok. Dile getirsen fesat sen olursun sussan da için şişer amanin zor durum vallahi

Siz ince düşünceli değilseniz adamın suçu ne?
Sizin de belirttiğiniz gibi küçük olduğu için yenge demiyordur.
Kalbinizi temiz tutun lütfen, ben hala aynı şeyi tekrarlıyorum, gerçekten çok çirkin ithamlar bunlar. Eşinize, kayınvalidenize filan böyle şeylerden bahsedip de kendinizi küçük duruma düşürmeyin lütfen.

Ben ince düşünceliyimm aksine. Onu da nerden çıkardınız? Düşüncesiz biri değilim ki... Ona ne yaaa o ne eltimin doğum gününden!!! bu benim işim onun değil!!!

Siz böyle anlatınca insan şüpheleniyor ama bu çok ciddi bir suçlama. Acaba siz takıntı yaptığınız için ne yapsa gözünüze batıyor olabilir mi? İnsanı düşüncesi bile delirtiyor. Böyle şüphe duyarak ömür geçmezki. Eşinizin ilgisi varsa bile inkar edecek zaten. Hatta siz tüm ailenin gözünde iftiracı olacaksınız.

Daha önce de yakalamıştım. Üzerine bu da olunca çıldırdım tutamadım. Ve bu olay anlattığım olaylardan önce oldu. Ona rağmen bu şekilde davranmaya devam eder mi insan??

En olmadı insan "Karım yanlış anlıyor, huylanıyor. Davranışlarımı düzenleyeyim bari hanımım rahat etsin" diye düşünür.
Aşık mıdır eltinize bilemem ama anlattıklarınız bi gıcıklık verdi bana. Normal değil.

Daha önce de yakalamıştım. Üzerine bu da olunca çıldırdım tutamadım. Ve bu olay anlattığım olaylardan önce oldu. Ona rağmen bu şekilde davranmaya devam eder mi insan??

Valla canım senin olay karışık.

Şimdi benim eşim ne baktın beee,
gördüm uzun uzun x e bakıyordun gibi üstüme
gelse..
Bir sonra ki görüşmemizde bakmiyim derken
hepten pohh ederim gibi geliyor :)
Baskı hata doğurur böyle bir gercek var.

Yada ne bilim sen ne demek istiyorsun laflarına dikkat et
gibi ciddi tepkiler verirdim.
Eşin yoo bakmadım sana öyle geliyor derken çok sakin..
buda kafa karıştırıcı.

Normak bir insan ben kardeşimin eşine bakacak kadar
şerefsizmiyim, laflarına dikkat et hatun falan da der yani..

evet gercekten karısık.

Canım, olaylara tek tek bakınca ben ilk ve sonuncu olayda ekstra bir şey görmedim. İlki için bence doğum yapınca anne olur kadın hamileyken erkekler henüz kendini baba gibi eşini de anne gibi görmez. Bekle bakalım eğer bu anneler gününde sana çiçek almazsa o zaman alınma hakkın olur.
İkinci olay biraz abartı. Doğumgünü planmaya çalışma fln biraz saçma geldi bana açıkçası.
Üçüncü olay bence gene normal. Tipik eş cevap vermesi, o yüzden de uzatmış.
Sen izle bakalım, takipte kal. Ama bence sandığın gibi büyük bir durum yok ortada. Sadece gelinleri olarak değer veriyordur...

Son düzenleme:

Ya
bi er
bi erkeğe böyle şeyler söylemek çok yanlış bence yokssda aklına sokcan zorla.olduda beğendi hoşuna gitti ortada bi ilişki yok ya. bırak üstesinden gelicek belki herkes Behlül olcak diye bi kaide yok sen üstlendikleri dahada cazip hale getitebilirsin

Kanitlarsam bosanirim bunu kaldıramam. Ama bana kanıt lazim. Sonuçta bir bebeğimiz var

Bu durum eltinizin aile yaşantısına bağlı. O kadın belki ailesiyle sorunlar yaşamıştır hayatında yalnızdir esiniz de ona merhametle yaklasiyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…