Eşim, eltim,kv :(

kime kiraya cikmak istemiyor ama özel hayat 0. banyo wc sirasini dusunmek bile istemiyorum

İnşallah lafta kalmaz kardeşim sevindim senin için. İnşallah kocan da artık kime sahip çıkması gerektiğini anlamıştır. Kimse anayı babayı at demiyo ama Allah ın sana emaneti olan karını da ezdirme bi zahmet. Sağlıkla bebeğini kucağına kendi evinde alacağın günler gelsin inşallah. Selametle

Yaşınız çok küçük. Doğru bir ebeveyn yönlendirmesi olmadan hayatınızın yönünü kendiniz cizmek zorunda kalmışsınız gibi görünüyor. Yani bu ortada bulunduğunuz sonuç yalnızca sizin eseriniz değil kendinizi bu kdr suçlayıp cezalandirmayin öncelikle. Yalnız birşeyler olmuş bitmiş buralara gelmişsiniz artık ders alıp akıllıca hareket etme vakti. Kendinizden önce düşünmeniz gereken birde can taşıyorsunuz. Yapmanız gereken bir çok şey burda yazılmış edilmiş ben onlara tekrar deginmeyecegim. Benim size en en en önemli söyleyebileceğim şey en kısa zamanda doğumdan sonra işe girmeniz.. sizin ailesel desteğiniz yok bu demek oluyor ki maddi anlamda daha güçlü olmalisiniz. Ister o evde kalin ister kalmayin ama mutlaka is hayatına atilin.. o zamn sesiniz çok daha güçlü çıkacak ve çevrenizdekilerce duyulacak..

Aklından zorunmu var ya yapma onlar yapmıyorsa sen neye yapiyorsun evi bok götürürse gotursün tek senınmi o ev yat kalkma ezdirme kendini ilerde çok pişman olursun eltinin çocuklarina ne demeye bakiyorsun bakıcılarımısın sen onların aaa tepem attı valla yaşin kaç küçüklukten cahillikten oluyor bunlar

Aynı beni anlatmışsım ben de uzağım ve uzak kalmak için hep dua ediyorum. 2-3 saatlik bir şehre bile tahammülüm yok.
Ben eşimi çok sevmeme rağmen ailesi yüzünden her şey değişebilir!!!

Ay kiyamam sana ya rabbim yardimcin olsun cok uzuldm durumna ama elden bise gelmez bu konulari ailene amlatman lazim esin cunki anlamaz gibi geldi ayrica cok dusuncesiz hamile oldugunu ve disuk tehlikenide biliyor.malesef aileden destek gormeyen insanlar bu sekilde gittikleri yerde hep eziliyolar

Bu nasıl bir dengesizlik arkadaş valla bu insanlar tam mallar ya kira ödememek için hayata bak ya ne insanlar var

kime kiraya cikmak istemiyor ama özel hayat 0. banyo wc sirasini dusunmek bile istemiyorum
banyo holde kv de holde yatıyo yani gecenin yarısında banyo yapılmaya kalkınca herkesin haberi oluyormuş, hatta bazen banyoya girecekleri zaman çakıştıkları bile oluyormuş ne diyelim Allah akıl fikir versin, insanın kendine ettiğini düşmanı etmez derler

işte gelinler çıkmak istiyor ama kocalar çalışmıyor, gelinler biz çalışalım diyorlar ona da izin vermiyor eşleri
Boşasınlar net ben o karıların yerinde olucam öyle kocam olsa onu koca yerine koyupta sözuni bile dinlemem sen evde otur o zaman yemek iş vs yap ben gidip çalışımda kiraya çikalım derim

Boşasınlar net ben o karıların yerinde olucam öyle kocam olsa onu koca yerine koyupta sözuni bile dinlemem sen evde otur o zaman yemek iş vs yap ben gidip çalışımda kiraya çikalım derim
yok diyorum ya sindirilmişler hiç bir yere cıkamıyorlar, kocaları izin vermiyor birinin 3 diğerinin 4 çocuğu var... Diğerinin de senelerdir çocuğu olmuyor her sene ikinci kadın bakmaya gidiyorlardı çocuğu olmayanın kocasına ama bi iki senedir kocası ben istemiyorum diyormuş

Konu sahibi hem diyor ki evlenirken yatak odası mobilyama kaynanam karıştı hemde diyorki evlenirken hiç böyle değildiler sonradan değiştiler. Aşktan kör etmeyin şu gözlerinizi

Ikinci kadını getirilerse artık adamı ortaya alirlar iki karıyla birlikte yatarlar Allah akıl versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…