Eşim, eltim,kv :(

Yuh arkadasım,hata ustune hata bır evde onca mıllet nasıl yasar. Ben oz ablamla anlasamam mıllet eltı kv,kp yasıyo onuda gectım 6 ayda neyın cocugu bu. Cokmu rahatsında bıde cocuk ısıne gırısmıssın. Allah kolaylık versın

bi cümlenizi çok sevdim. öyle rahatsız oluyorum ki hemcinslerimin bu hayatlarından... bende hemde çok. hiçbir erkek sorun yaşamıyor böyle ama hep biz hep kadınlar erkeklerin tek görevi çalışıp ev geçindirmek buna bile mızmızlanıyorlar ama kadınlar tam bir çilekeş. bir de bunu bile bile yaşayanlar konu sahibi gibi. yapmayın kızlar allahaşkına tüm bekarlar okuyan herkes koca bulunmaz hint kumaşı değil kaynana elti hepsi sadece insan başka hiçbirşey değil insana kendisinden önemlisi yok yapmayınnn

Illa o evde oturacak olsam, hiçbir şeye elimi sürmez, elti ve kv'ye sağır gibi davranır, kocamı da "sen beni eş diye mi yoksa hizmetçi diye mi aldın." diye bir güzel fırçalardım.

Madem iş yapmıyor görünüyormuşsun yapmayacaksın o zaman. Ay belim ay karnım.. Gidip gidip yat. Çok afedersin ama bir atasözü vardır, eşek olana semer vuran çok olur diye. Teşbihte kusur olmaz alınma. Kendini kullandırma nazlı ol. Bu devirde sessiz değil cazgır değerli.

Anlattıklarınız doğruysa kendiniz istemişsiniz ne işiniz vardı eltiyle kaynanayla hem de 4 çocuk gerçekten nasıl sığıyorsunuz nasıl yaşıyorsunuz yahu hiç inandırıcı gelmiyor bana. Kaynın evlenmiş annesinin yanına gelmiş 4 çocuk yapmışlar , eşin evlenmiş annesinin yanında bunlar kendi evlerini açamıyorsa neden evleniyorlar. Siz neden kabul ediyorsunuz o kadar insan nasıl sığışıyorsunuz. Fayans sil halı fırçala külkedisi gibi abartı gibi geldi birazda anlattıklarınız bir insan nasıl bu kaar pasif olabilir ki. Nasıl meramını anlatmaz. Bir de sizde çocuk yapmışsınız maşallah yani. Koloni halinde yaşıyorsunuz 4 oda evde pes.

Bebeğimi rabbim koruyor de dur sen. Doktor sana tuvalet hariç istirahat demiş köle isaura gibi çalışıyorsun hiç mi düşünmüyorsun o bebeği?
Bir değil bin hata yapmışsın.
Ne biçim eziliyorsun neden hiç sesin çıkmıyor ne gebeliğin var ki bu insanlara?

Kesinlikle!
Erkek için sadece yatak odası çift kişilik hale geliyor. Değişen ne başka.
Ama kadın.. Kadın istiyorsa anne babasıyla yaşasın zaten, ne diye elin insanları ile uğraşacak ki, uğraşıyor işte..
"seviyorum " diye çıkıyo bu yola. O halde yaşayınca sevgi mevgi kalmıyor tabii.
Yazık yahu.
Anamın evinde yapmadığım işi başkası yaptıracak, hor görülecem, kullanılacam, eltimin 4 çocuğuna bakacam, surat çekecem.
Neyin bedeli?
Eşe olan sevginin!

Cidden darlanıyorum bu konulara.
Ben konusuna tahammül edemiyorum, kadın bunu yaşıyor. Çok yazık.. Kıyamıyor insan. Annesi olsam kahrolurum.

Neyse çok uzattım..
Tüm bekar kızlarımıza ibret olsun ders alınsın temennim bu.

ay bana afakanlar bastı gerçek misin sen

Bu ne ya çok şaşkınım.....
Daha evleneli 6 ay olmuş, sen ne demeye cocuk yaptın hemen....
Boşan bence.. Sağlıklı bir anne olamazsın böyle giderse...

P Pembe42

Kocan olacak sivrizekalıya söyle anan seni hizmetçilik yap diye doğurmadı bebeğine ve kendine dikkat et Rabbim sizi korusun.

İçim şişti nefesim kesildi okurken.
Kusura bakma ama eşinde iş yok. Eşinin seni kendi ailesine bırak senin ailene dahi ezdirmemesi gerekiyo.

Vallahi afakanalr bastı siz onca kişi aynı evde nasıl yaşıyorsunuz suz evlenirken hic kimse demedimi nerde çokluk orda b...kluk resmen hizmetçi ama hizmetçi en azından maaş bekler alır sizde takdir eden bile yok canınıza yazık kv elti kurslara gidiyor siz evde çocuk bakıp yemek temizlik yapıp bide üstüne azar işitip o kız çalışıyo sen oturuyosun ay gerçekten daral geldi Allah kolaylık versin ama biran önce kaçın çıkın evden sakin bebeğinizle 3 kişilik yuva kurun mutlu mesut oturun

Hangi kabileye bağlısınız? Kabile gibi iç içe yaşamak nasıl bir fantezi merak ediyorum?
Akılsız başın cezası işte.

Ben bile sizi tanımamış oldugum halde bu kadar üzülmüşken, eşiniz olacak o adam buna nasıl müsade ediyor?

Aynı evde yaşama olayına sizin ailenizin bakış açısını çok merak ettim. Kimse sizi uyarmadı mı?
Sen tüm hunerlerini sergilemeye devam et!bu devirde hiçbirşeyi bilmiyorum ben beceremem diye takılacaksın. yoksa böyle köle olmaya devam edersin. Hem kv kim oluyorda annene gitmene karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…