• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, eltim,kv :(

kac yasindasiniz ?
esiniz kendine es degil evine hizmetci aramis gibi sanki.
bir yerden baslayip tepkinizi koymalisiniz yoksa boyle daha cok caniniz yananacak gibi esinize evleri ayirmaktan bahsettinizmi hic 4+1 eve 10 kisi nasil sigiyorsunuz ?

Kızlar hepiniz haklısınız. Eşimle abisi ortaklar. Benim eşim küçük olduğu için evde hep pasif kalmış. Onun konusmaya hakkı yok. Ben konuscak oluyorum susturuyorlar. Eltim yaza cikmayi dusunuyor. O emektarmiş kv dedigine göre . O herseyin en iyisini hakkediyor. Kizlar sizden istegim bundan sonra nasıp bir yol izleyecegim ? Bana fikir verin

Yaşım küçük daha evet. 20 yasndayim. Ayrıca kızlar hakkımı savunamyrm evet. Bu da gecmisten kaliyor. Annem hep destekdir bize. Babami kucuk yasta kaybettim. Uvey abi tarafndan ezildim. Amcalarm tarafmdan ezildim. Cok basarili bie ogrenciydim . Okuldan zorla alindim. Koca sevdasi deildi benimki. Ilk geldiklerinde hersey toz pembeydi. Yok evimiz yapiliyor 3 aya kalmaz kendi evine cikacaksn. Sinra davranslari felan. Kandirildim resmen

Kızlar hepiniz haklısınız. Eşimle abisi ortaklar. Benim eşim küçük olduğu için evde hep pasif kalmış. Onun konusmaya hakkı yok. Ben konuscak oluyorum susturuyorlar. Eltim yaza cikmayi dusunuyor. O emektarmiş kv dedigine göre . O herseyin en iyisini hakkediyor. Kizlar sizden istegim bundan sonra nasıp bir yol izleyecegim ? Bana fikir verin

Esine resti cekeceksin! Diyeceksin ki ya bu evden gideriz, yada ben annemin evine dönüyorum.
Tabi eger ayrilmak gibi biseyi göze alabilirsen. Bi tek blöf yapmak icin yapma sakin böyle biseyi.
Ama sen koca koca diye deli divane olmussun resmen, bu yüzden böyle bisey yapacagini da asla ama asla düsünmüyorum.

Esine resti cekeceksin! Diyeceksin ki ya bu evden gideriz, yada ben annemin evine dönüyorum.
Tabi eger ayrilmak gibi biseyi göze alabilirsen. Bi tek blöf yapmak icin yapma sakin böyle biseyi.
Ama sen koca koca diye deli divane olmussun resmen, bu yüzden böyle bisey yapacagini da asla ama asla düsünmüyorum.
yanılıyorsun . Umrumda degil koca felan. Hani bazilariniz dio ya birde bebis var die iyiki var. Eger bosanma karari alirsam bir gun bebegim bana bir omur boyu hayat yoldasi olur . Zaten düşk tehlikesi umrunda olmayan insanların yarın kalkipta cocugumuz dmeye hakki yok.

yanılıyorsun . Umrumda degil koca felan. Hani bazilariniz dio ya birde bebis var die iyiki var. Eger bosanma karari alirsam bir gun bebegim bana bir omur boyu hayat yoldasi olur . Zaten düşk tehlikesi umrunda olmayan insanların yarın kalkipta cocugumuz dmeye hakki yok.

Iyi bari insallah gercekden böyle düsünüyorsunudur, sadece lafla degildir.
Ilk is olarak yat bi yere ayaklarini uzat, soran olursa kusura bakmayin, rahatsizim, karnim agriyo sancilaniyorum, en olmadi kanamam var de. Bi iki hafta kalkma kipirdama yerinden. Olmadi ben burda rahat edemiyorum beni anneme götür annem bana baksin de!

Bugun iyice sinirlerim bozuldu. Eşimede dedim madem hic bir sey yapmıyorum bu saatten sonra yerden iğne bile kaldırmam. Sabah ciktiklari gibi suan ev. Ama cok doldum. Gercekten cok doldum

Bugun iyice sinirlerim bozuldu. Eşimede dedim madem hic bir sey yapmıyorum bu saatten sonra yerden iğne bile kaldırmam. Sabah ciktiklari gibi suan ev. Ama cok doldum. Gercekten cok doldum

Afferim yat dinlen, soranada rahatsizim dersin.

Aferin kalkma sakın yerinde yapma da hiç bir iş

Dua edin kızlar. Çünkü yuva yıkmak cok zor hepiniz biliyorsunuz. Rabbim o duruma getirmeden bir yol acsin. Eşim ayri ev konusunu kabul etsin.

Dua edin kızlar. Çünkü yuva yıkmak cok zor hepiniz biliyorsunuz. Rabbim o duruma getirmeden bir yol acsin. Eşim ayri ev konusunu kabul etsin.

Kabul edeceğini sanmıyorum seni kimsesiz bulup ezmişler bayağı Allah yardımcın olsun inşallah

aaaaayyyy çığlık atmak istiyorum.......
bu ne içim şişti naptın sen kendine ve bu acele ne çocuk için sevgi aşk bir yere kadar kv kp elti altlı üstlü otururuz 1 ay bende kalmak zorunda kaldılar ben deliye döndüm birde iyi anlaşırız kv'lik yapmaz iki geline de ama kendi evinin düzenine çevirmeye çalışınca ben alttan alttan verdim gazı ve anladı kırmak istemezdim ama oldu lütfen ezdirme ablacım kendini çok gençsin yazık etme kendine

Bir insana en büyük kötülüğü yine kendisi yaparmis ..yanlış evlilik yanlış tercihler kararlar ...bundan sonra yapacağın şey elini her işten cekecen ortalıkta is yapıyormuş gibi görünüp is yapmiycan ..surekli cok yoruldum iş bitmiyor deyip duracan bişeyler yapacaksanda eşinin gözünün önünde yapacan ....üç yıllık evliligimden şunu öğrendim haketmeyen insanlara çok taviz verip kendini yormayacan bi ablan olarak söylüyorum değer bilmeyen insanlara deger verme

MerhBa hanımlar. Artık o kadar doldum ki içimi dökmek istiyorum. Ben 6 aydir evliyim . Ama 6 ay bana sanki 6 yil gibi geliyor artık. Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde elti :KK43: kapıldm eşimin hos goruntusune bir degil iki hata yaptim anlayacagnz. Bazen diyorum ki ben mi abartiyorum sonra dusunuyorum hep hakli buluyorum kendimi. Sizinle paylasmak istedim birde . Evde hep eltim tutuluyor benden once geldigi icin sanirim. O kadar sey yapmasina ragmen kimse gormuyor. Ornek vereyim eve misafir gelecek kalabalik bir misafir. Ben bir gun onceden tatlimi boregimi yaparim ki bu bir kactr oluyor. Ertesi gun kalkarm corbayida yaparm. Sonra girerim ev islerine. Evimiz cok kalabalk ve cok buyuk. 4+1 bahceli. Evi süpür, halilari fircala. Fayanslari 2 kere sil. Eltimin kurallari :KK43: oysaki duyduguma gore kendisi hic yapmazmis boyle. Eltimde sadece mitfaga girer bir cesit yemek birde pilav yapar. Kv gelir bana git kiza bir el at sabahtan beri oldu mutfakta der :KK43: eşime gelince derdimi anlatmak istiyorm bana ev konularini acma diyor. Birde eltimi ablasi gibi cok seviyor. Bir gun aksam yemegini yedik. Evde ben eltim ve esim vardı. Bulasklari yikadim cayi demledim kek yaptm eltim mutfakta oturuyordu. Ona orada verdm cayini. Bende cayi alip odaya esimle beraber icmeye gittim. Sonra esim mutfaga sigara icmeye gitti bende pesinden gittim. Bir baktm mutfak berbat. Sanki az once hic temizlememisim. Cocuklari her tarafa kek dökmüş. Eşim dönüp bana kadın burada calsyr sen ne halt yemeye iceride oturuyorsun dedi. Eltim tek laf etmedi. Demedi bile o temzledi az once battı diye. Eşim cok iyi hos ama ailesine konu gelince gözü beni görmüyor bile. Birde üstüne bugun annem aradı. Hastaydı. Bana yardıma gel diye. Kv olmaz sen evde hic bir sey yapmiyon gidip birde orada mi caliscan dedi. Cok zoruma gitti. Oysaki sabah eltimle beraber kurslra felan gidiyorlar. Ikindi geliyorlar. Cocuklarina bile ben bakiyorum. Ev isi yemek. Birde hamileyim. Hastanede yattim 2 gün dusuk tehlikem vardi. Doktor taburcu etti ve onlar varken dedi ki istirahat yap tuvalete bile gerekmedigi surece kalkma diye. Ona ragmen saat 8de uyansam bile sarat surat. :KK43: hic durmadm. Cok sukur bebegimi Rabbim koruyor. Anlat anlat bitmez anlayacaginz :KK43:

Önce annene git kv. kim ki karışıyor sana. Seni ilgilendiren konulara sen karar ver bir birey olduğunu anlasınlar.
Eve geldikten sonra hiç iş yapma elini hiçbir şeye sürme. Eltinin çocuklarını da bakma. Canım bir şey çekiyorsa yaptır. Laf edene anında cevabını yapıştır. Bak nasıl DEĞERLİ oluyorsun. Sonra da tabiki o evden kurtul.

Diyecek çok şey varda...
Ne diyeceğimi bilemedim.

Gidin başkalarına kul köle olun, sizi bugüne getiren annenize zor gününde yardıma gitmek için bile izin isteyin.

İnşallah gerçek değildir konu.
Ne kocaymış bu ya, nasıl bi yakışıklılık var da aynı evde bin kişi yaşamayı kabul ettiriyor.

Baştan hata. Eltine çay doldurmak hizmet etmek yuh yani,resmen köle almışlar seni. Sen de iyice ezdiriyorsun kendini. Annen baban ne diyo görmüyorlar mı bu halini yuva kolay kurulmuyor diyorsunuz da yuva filan göremiyorum ortada ben. Evişlerini koşulsuz yapacak ses etmeyecek biri olarak varsınız orada. Gidin kurtulun bence

Ezdirme kendini lütfen,çok üzüldum haline.
Her durumda kötü gelinsin ,bırak yapma hicbisey hiç değilse kendini ve yavrunu yormamis olursun.
Bir de eşim iyi demişsin ama iyi eş öyle olmuyor ,ben hiç iyi bir tarafını göremedim yazdıklarında. Annesine ve yengesine karşı çok iyi orası kesin,ama seni koruyup ona buna ezdirmeseydi,verdiği sözü tutsaydi iyi bir eş olabilirdi ancak.

Back